Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
114 Nordsjaelland - Queen Of South İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Nordsjaelland kendi evinde rahat bir maç oynayacak bence bu maçıda rahat kazanacak diyorum.
TAHMİN : 1
Oran : 1,20
113 Lokomotiv Sofia - Borac Cacak İlk maçta yenilen Lokomotiv Sofia Uefa'ya katılma hakkını böyle bir takıma karşı kaybetmez bence zor da olsa Borac kapansada bu maçı alacaklardır.
TAHMİN : 1 isteyenler 1 ve 0 açık oynayabilirler.
ORAN : 1,20
526 - Slaven Belupo - Aris
İlk maçta kendi evinde 55. dakikada koke nin attıgı golle öne gecen ve maçı o sekilde bitiren Aris slaven'e konuk oluyor.Aris kendi evinde aldıgı 1-0 lık avantajı korucagını ve savunma yapıcagını dusunuyorum.
Tahminim = ALT = 1.40
543 - Brondby - Haka
Haka kendi evinde ilk maçta Brondby den 4 yiyerek taraftarını ve iddaacıları şaşırttı diyebilirim.Brondby takımıda 0-4 gibi farklı bir skor beklemiyodu.Haka için prestij macı olucak diyebilirim.Brondby kazanır ve üst olur.
Tahminim = ÜST = 1.45
515 - Fk Moskova - Legia Warsaw
İlk maçı 1-2 kazanan rus ekibi Fk Moskova evine avantajlı geliyor.Herkes ilk bakışta 1 olur diyebilir ama ben acıkcası bu maçtan uzak durulmasının daha iyi olucagını dusunenlerdenım.Fk moskovaya beraberlık yetiyor.Bu maçta herşey olabilir.
Tahminim = 0 = 3.40
516 - Midtjylland - Manchester City
Danimarka devi Midtjylland City deplasmanında aldıgı 0-1 lık galibiyetle herkesi şoke etti.Midt takımı bu maçta kontradan bir gol bulucak düşüncesindeyim.10 çifte şans denenebilir.
Tahminim = 10ç = 1.64
552 - Debreceni - Young Boys
Young boys ilk maçta kendi sahasında debreceni 4-1 gibi farklı bir skorla geçti.Young boys bugun rahat oynucaktır.Ne olursa olsun young boys yenilmez.
Tahminim = 02 = 1.45
Bu maçta danimarka liginin iyi takımlarından midtjylland ile ingiltere premier liginin güçlü takımlarından manchester city karşılaşıyor.
İki takımın aralarında oynadığı ilk maçı midtjylland deplasmanda 1-0 kazanarak büyük bir sürprize imza atmıştı.o maçı izleme imkanım olmuştu ve manchester city sahaya etkinliğini tam olarak sağlayamamıştı.midtjylland ilk maçta kontraatak futbolunu iyi oynamış ve iyi savunma yapmıştı.
Sonuç olarak maça midtjylland avantajlı çıkacak ancak bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi bir kadroya sahip olan manchester city kazanır ve gruplara kalır.benim tercihim deplasman ekibinden yana...
tahminim:
MİDTJYLLAND-MANCHESTER CİTY:2(g8/10)
oran:1.70
herkese bol şans...