Üye
Status :
Konular: 1050
Seviye: 46
Tecrübe: 5.638.100
Sonraki Seviye: 6.058.010
Teşekkürler : 1.275
548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.
556 Dynamo Kyiv v Manchester City
Ukrayna ekibi bundan önceki turda temsilcimiz Beşiktaş’ı elemişti. Şimdi ise karşılarında İngiliz devi Manchester City olacak. City Premier ligde 3.durumda. 2.turda Aris ekibini ilk maçta zorlansalar da geçmişlerdi. Dinamo uzun bir aradan sonra ligde ilk haftayı galibiyet ile kapadı. UREFA ve ligde iki cephede de gayet iyi gidiyorlar. City ise ligdeki iyi gidişini birde UEFA Kupası ile süslemek istiyor. Dibnamo bana göre bu hafta sürprize en yakın ekiplerden. Çifte şansı kullanmayı pek sevmem. Yine de size şu kadarını söylemeliyim. Dinamo bana göre bu haftanın sürpriz kuponlarının içerisinde rahatlıkla olur.
Tahminim: 1
557 Twente v Zenit
UEFA Avrupa liginde herhalde en ortada maç bu maç olarak görülür. İki takımda da bu sezon farklı sistemler denendi. Zenit ligde şampiyon oldu. Twente tekrar şampiyonluk için mücadele ediyor. Rus ligi bu hafta sonu başlayacak. Twente tarafında ise işler iyi gidiyor. PSV ile aralarında sadece 3 puan fark kaldı. Her an tekrar bir şampiyonluk gelebilir. İşin ilginç yanı Twente bu sene Rus ekiplerine takmış durumda. 2.turda Rus ekiplerinden Rubin Kazan ile eşleşmişlerdi. Rubin takımını elemeyi başarmışlardı. Şimdi ise sırada Zenit var. Bakalım maçın genel hatlarıyla bize söyledikleri neler. Öncelikle Twente gol yollarında sıkıntılar yaşama başladı. Bu nedenle maçın gol açısından biraz sıkıntılı geçeceğini düşünüyorum. Ayrıca Zenit içinde bu durum açıkca belli oluyor. Bana göre az gollü bir maç seçeneği en doğru seçim gibi görünüyor.
Tahminim: ALT