Üye
Status :
Konular: 1050
Seviye: 46
Tecrübe: 5.638.092
Sonraki Seviye: 6.058.010
Teşekkürler : 1.275
548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.
539 BATE Borisov v Sheriff
Bate için bu başarı gerçekten çok önemliydi. Beyaz Rusya ekibi tarihi bir başarıya imza atmak üzere. Henüz geçen ay yendikleri rakiplerini tekrar yenip gruptan çıkmayı garantilemek istiyorlar. Bate ligdedolu dizgin lider ve şampiyonlukları neredeyse garanti. Sheriff ise ligde geçen hafta Tiraspol deplasmanında rahat kazandı. UEFA Avrupa liginde ise Sheriff Dinamo Kiev galibiyetinin haricinde fazla bir varlık gösteremedi. Bate deplasmanında puan almayı başarmaları zor görünüyor. Almaar karşısında da galip gelen Bate için bu sezon çok iyi geçecek. Avrupa defterinde ise bu hafta alacakları galibiyet ile kendilerine kalıcı bir yer bulacaklardır.
Tahminim: 1
540 Club Brugge v Dinamo Zagreb
Brugge 3 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Zor günler geçiriyorlar zaten bu gruptan çıkamadıktan sonra ne bekleyebiliriz ki ? Gruptan çıkmaları mucizelere bağlı. Ligdeki kötü gidişe devam. Standard maçında beraberlik ile yetindiler. Dinamo karşısında da kazanmaları gerçekten zor. Dinamo lişgde müthiş gidişini sürdürdü. Bu hafta da kazandılar. Ligde şampiyonlukları neredeyse banko sayılır. Tabiki henüz çok erken. Ben sadece bu sene çok iyi olduklarını görüyorum. Brugge deplasmanından bu sefer sürpriz çıkacağını düşünüyorum. Dinamo puan almayı başarır.
Tahminim: 02 ÇŞ
541 CSKA Moscow v Palermo
F grubunun iki güçlü ekibi karşı karşıya gelecek. CSKA Moskova grupta 3 te 3 yaparak artık kendini garantiye aldı. CSKA ligde Saturn maçında beraberlikten öteye geçemedi. Hayal kırıklıkları için yapacakları pek bir şey yok.Palermo ligde ise Lazio ya evinde mağlup oldu. İki takımda da kendi liginde işler biraz düzensiz. Palermo’yu henüz 15 gün önce deplasmanda 3 – 0 ile geçen Rus ekibinde her şey yolunda. Palermo cephesinde ise gruptan çıkmak için bu hafta boş geçmeme planları yapıldı. Bence Palermo tamamıyla deplasman özelliklere sahip bir ekip. Bu formattaki oyun stilini CSKA maçına uygulayabilirlerse başarmamaları için bir neden yok . Sparta Prag ile kapışacakları için CSKA maçını mutlaka puan ile geçirmeleri gerecek. İtalyan temsilcisi için bu deplasmanda puan var diyorum. Kuponlarımıza girebilecek haliyle şöyle söyleyeyim. Palermo bu hafta puan almalı. Almak zorunda olduklarını da biliyorlar.
Tahminim: 02 ÇŞ
542 Dynamo Kyiv v Az Alkmaar
Grupta hayal kırıklığı yaşayan Dinamo ve Alkmaar karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibini deplasmanda yenen Dinamo Kiev gruptan çıkmak için bu hafta galip gelmek için tüm gücünü kullanmalı. Aynı şartlar Az Alkmaar içinde geçerli. Zor günler geçiren Hollanda ekibinde bu maç çok çok önemli. Geçen hafta ligde zorlu Feyenoord maçını kazanmayı başardılar. Bu maçı kaybederlerse artık işleri mucizelere kalır. Bana göre maç gol düellosu şeklinde geçer. Çünkü iki takımda da sürekli hücum futbolu ön planda. Bu sistem ile gol yolunda zorlanmayacaklarını düşünüyorum. Üst tercihini banko diyemesem de çok kuvvetli bir ihtimal olarak görüyorum. Tercihim üst seçeneğinden yana.
Tahminim: ÜST
543 AA Gent v Sporting Lisbon
Konuk ekip Sporting Lisbon son 7 resmi karşılaşmadan 5 galibiyet 2 beraberlik alarak oldukça iyi bir gidişat yakaladı. UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarının 3 tanesinden galibiyet elde eden Sporting Lisbon bu hafta arasında Belçika temsilcisi Gent’e konuk olacak. Grup karşılaşmalarından yalnızca 1 beraberlik elde eden ev sahibi Gent için oldukça zorlu bir karşılaşma olacaktır. Her ne pahasına olursa olsun ev sahibinin galibiyet peşinde olacağı bu karşılaşmada fırsatçı rakip gol yollarında daha etkili olacaktır. Fazla gol beklediğimiz bir mücadele olacaktır.
Tahminim: Üst