Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 46 Sayfa bulundu

Konu: UEFA Avrupa Ligi Play Off Tahminleri (17-19 Ağustos 2010)

Master Vip Üye
    Status : Multowey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Konular: 1050

Seviye: 45 
    Tecrübe: 5.000.783
    Sonraki Seviye: 5.107.448

Teşekkürler : 1.275
    548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.

UEFA Avrupa Ligi Play Off Tahminleri (17-19 Ağustos 2010)

Forumu Görebilmeniz İçin Üye Olmalısınız
    Üyelik Ücretsizdir.
    kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
    Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar

Master Vip Üye

Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.

Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.

Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...

Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.

Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.

Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.

Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.

Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.

Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.

Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.

Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.

Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
    Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar

Master Vip Üye

505 Aris v Avusturya Vienn

önceki turda oynadıkları iki maçtada üst maçlar çıkaran ve seyircileri gole doyuran iki takım karşılaşıyor.Aris evindeki maçta rahatlamak ve deplasman maçına rahat gitme amacında olacaktır.ben bu iki takımdan gene bol gol bekliyorum

Tahmin: 2,5 gol üstü

506 Beşiktaş v Helsinki

kadrosunu uzun yıllar sonra kaliteli yıldızlarla takviye eden beşiktaş verilen oran kadar maçın mutlak favorisi değil bence .kadro kalitesi bir yana daha oyun sistemi oturmadı beşiktaşta.bu maç için tek tercihim 2,5 gol üstü olur.

Tahmin: 2,5 gol üstü

Master Vip Üye

573 CSKA Moscow v Anorthosis

CSKA ligde çok güzel bir istatistik grafik çizmeye devam ediyor. Ligde oynadığı 15 maçın 9 unu galibiyet 3 ünü beraberlik 3 ünü de mağlubiyetle bitirmiş. Ayrıca CSKA nın 2 büyük kozu da var. Bunların birincisi Alan Dzagoev. Bu oyuncu CSKA için büyük bir veli nimet. Şayet hemen hemen CSKA nın her maçında en az bir golü bulunmakta. İkinci kozu ise maça ev sahipliği yapmaları. Şayet sizlerde taktir edersiniz ki Moscow da hava koşulları hiç de uygun değil. Ben Anorthosis gibi kadrolaşmamış bir takımın CSKA yı evinde yenebileceklerini düşünmüyorum.

Tahmin: 1

575 Paris S.G. v Maccabi Tel Aviv

PSG lige iyi bir girişle başladı. Saint Etienne karşısında alınan 3-1 lik galibiyetin ardından zorlu Lille deplasmanından da berabere kalarak puan aldı. Özlenen eski Psg bu girişle taraftarlarını mutlu etmiş olsa gerek. Maccabi tel aviv ise sürpriz bir sonuçla Yunan devi Olympiacosu eledi. Deplasmanda 2-1 mağlup olmalarına karşı evlerinde 1-0 kazanarak tur atladılar. Kolay teslim olmayan mücadeleci bir takım. Bu maçta üst seçeneği mantıklı

Tahmin: ÜST

576 Rapid Vienna v Aston Villa

Lige iyi bir başlangıç yapan Aston Villa West Ham maçında 3 golle galibiyete uzandı. Kevin MacDonald takımı iyi ateşlemeyi başarıyor. Bu onların en büyük kazancı olacaktır. Rapid ise ligdeki Sturm Graz maçını deplasmanda kazanmayı başardı. Çok iyi bir takım olmadıklarını biliyorum. Villa onlara fazla şans tanımaz düşüncesindeyim.

tahmin:2

586 Odense v Motherwell

Danimarka ekibi evinde bu maç ile Avrupa kupalarına devam edip etmemeyi zorlayacak. Çok iyi bir ekip olmadıklarını biliyorum ancak ligde haftayı deplasman galibiyeti ile kapamayı başardılar. Bunun devamı gelecektir görüşündeyim. Motherwell Hibernian ile evinde oynadı ve kaybetti. İlk hafta bu beklenmedik mağlubiyet ile silkelenmeleri gerektiğini anlamışlardır. Biraz zor bir mücadele olacaktır. Yine de Odense daha etkili bir forma sahip ve hazırlar. Odense ilk maçı kazanır düşüncesindeyim.

Master Vip Üye

587 Feyenoord v AA Gent

Geçen seneyi dördüncü olarak bitiren Feyenoord Alkmaar ı bile gerisinde bırakmayı başardı. Bu senenin ise ilk maçında galibiyeti yaşayarak lige baya iddialı başladığını göstermiş oldu. Leroy Fer isimli oyuncuları ligin ilk maçının kapanış golünü atarak hem maça son noktayı koydu. Hem de taraftara güzel bir gol seyrettirdi. Gent e gelince geçen senenin üçüncüsü olan Gent bu sene yapmış olduğu iki maçın birini aldı. Diğerini ise kaybetti. Ve dokuzuncu sırada yer aldı. Her ne kadar ben bu maçın berabere biteceğini düşünsem de bu karşılaşmada Feyenoord biraz daha ağır bastığını da düşünüyorum. Ve bu maça çift ihtimal oynamayı uygun buluyorum.

Tahmin: 10 Açık

590 Galatasaray v Karpaty Lviv

Temsilcimiz Galatasaray bu sezona pek iyi bir başlangıç yapamadı. Fakat oyun içerisinde çok etkili bir futbol ortaya koyduklarını söyleyebilirim. . Bunun yanında Mehmet Batdal takımın forveti olmaya aday olsa da tecrübe klas eksikliği büyük bir sorun olarak ön plana çıkıyor. Bu arada takımın manen lige hazır olmadığını açıkca görebiliyoruz. Gördükleri kartların çokluğu Cimbomun bu sene kadroda büyük değişikliklere gebe olduğunu da gösteriyor. Cimbom bana göre bu zor günleri bu maçı farklı kazanarak geçebilir. Ben bu maçtan gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum

593 Genk v Porto

Portekiz ligi yeni başladı. Porto ilk maçta Naval karşısında galibiyeti zorda olsa almayı başardı. Avrupa macerası için bu turu geçip gruplara kalmaları gerekiyor. Genk ise Inter Turku maçını çok kolay geçerek play off maçına geldi. Genk Charleroi maçında da galip gelerek liderlik koltuğuna iyice yapıştı. 5 gollü bu galibiyet ile iyice lige ısındılar. Porto Naval karşısında zar zor tek gollü bir galibiyete imza attı. Porto UEFA Kupasında gruplar için bu maçta fazlaca kendini aşmalı. Bence Genk hazır bir ekip ve direnecektir. Eğer bir gol bulursa Porto maçını kazanabilirde. Genk bana göre sahadan mağlup ayrılmaz.

Tahmin: 10 ÇŞ

596 Palermo v NK Maribor

Palermo geçen sene herkesi şaşırtarak ligi iyi bir derce ile bitirerek UEFA’ya katıldı. Bu sezon İtalya SERİA A da transferin en hareketli takımıydı desek abartmış olmayız herhalde , gönderdiği 15 oyuncuya karşılık aldıkları 10 oyuncu ile ligi nasıl bitirecekleri tam bir muamma. Ortasahanın maestrosu Simplisio Romaya giderken Cavani de Napoli yolunu tuttu. Maribor Slovenya şampiyonu olarak katıldığı Uefa da en son Hibernianı eleyerek buraya geldi şu an ligde 1.ler Onlar için her şey yolunda gibi görünüyor. Palermo rakibine göre daha etkili silahlara sahip

Master Vip Üye

597 Paok v Fenerbahçe

Açıkça söylemek gerekirse ben Fenerbahçe’den izlediğim hazırlık karşılaşmaları ve Young Boys mücadelesinden sonra ümitli değildim. Ama Antalyaspor gibi total futbol oynayan bir takıma karşı 4-0 gibi net bir skor ve etkili bir oyunla alınan galibiyet beni bir nebze olsun umutlandırdı. Paok ise Yunanistan liginde en ateşli taraftara sahip bir ekip. Ajax karşısında etkili oynamalarına rağmen yenilmeyerek deplasman gol kuralı gereği şampiyonlar liginden elendi. Paokta işler birazda karışık yönetimde bir takım sorunlarla boğuşuyor. Açık söylemek gerekirse bu maçtan uzak durmakta fayda var .

Tahmin: X

599 FC Timisoara v Manchester City

Geçen seneyi beşinci olarak bitiren Manchester bu senenin ilk maçında beraberlikle başladı. Takımda tehlike içeren bir çok oyuncu var. Bunlardan birazcık bahsetmek isterim. Tom Huddlestone, Peter Crouch, Roman Pavlyuchenko, Robbie Keane, Giovani Dos Santos işte arkadaşlar Manchester City de tehlike içeren takımlar böyle. Timisoara ya gelince her ne kadar Romanya liginin geçen senesini beşincilikle kapatsa da bu sene oynadığı rezalet futbolla Manchester karşısında hiç şansları yok.

Tahmin: 4-6 TGS

600 Liverpool v Trabzonspor

Ve karşımızda 90 lı yılların Karadeniz fırtınası. Bu hafta siftahı yapabilen ve Teofilo gibi bir forveti alevlendiren takım oldular. Ankaragücü deplasmanında aldıkları galibiyet ile bu sene Şampiyonluk hedefine imza attılar. Liverpool ise ezeli rakibi Arsenal karşısında dramatik bir beraberlik aldı. Olmaz olmaz demeyeceğimiz bir maç. Liverpool Makedon temsilcisini zar zor yendi. Bana göre maç için ilk tercih ilk yarı beraberlik olmalı. Trabzon defansı bunu başarabilir. Beklide tarih yazacak başarıya imza atabilirler. Şenol hoca için beklide dediği gibi kendini gösterme fırsatı olacak. İlk yarı benim tek tercihim.

Tahmin: İY:0

602 Dundee United v AEK Atina

Geçen senenin üçüncüsü olan Dundee defans olarak çok iyi bir takım. Defansta adeta etten duvar örüyorlar. Fakat defans konusunda AEK nn da Dundee den aşağı kalır yanı yok. Onlarda en az Dundee kadar iyi defans yapıyorlar. Ben bu maçta fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum. Ancak ALT oynamayı da uygun bulmuyorum.

Tahmin: 2-3 TGS

603 Getafe v Apoel Nicosia

Lig başlamadı ama Getafe müthiş bir transfer rüzgarı yakaladı. Tabiki çok ses getirmese de kendilerine uygun mevkilere büyük takviyeler yaptılar. Apoel UEFA Avrupa ligi macerasında bu sene henüz yenilgi almadı. Zayıf bir ekip olduklarını biliyorum rakipleri de zayıftı. Bence az gollü bir maç bizleri bekliyor. Bu bağlamda maçı değerlendirebiliriz.

Tahmin: ALT

Master Vip Üye

605 Napoli v Elfsborg

Napoli rakibine göre daha pozitif oyunu seven sahasında etki sonuçlar alabilen bir ekip. Geçen sene form durumlarında düşme olmasaydı şampiyonlar ligine gideceklerdi. Kadrosuna palermonun etkili forveti Cavaniyi ve Luca Barolli gibi iki forvetle takviye yapan Napoli kadrosunu korudu. Elsborg ise 19 haftalık lig periyodunun ardından topladıkları 33 puanla 16 takımlı İsveç liginde 3. Sırada. En son yaptıkları lig maçında lig 7. Kalmarı 4-1 gibi bir skorlu yendiler Napoliye göre daha hazır gözükseler de ben kadro kalitesi ile bu maçtan Napoli galibiyetini bekliyorum

606 Dortmund v Karabağ

Geçen seneyi ligde beşinci olarak kapatan Dortmund un kalitesi tartışılmaz. Gerek defansif gerek orta saha gerekse forvet yönünden çok zengin bir kadroya sahipler. Ayrıca daha liglerinin de başlamayışı onları bu maça daha da rahat bir şekilde çıkaracaktır. Bu maçta Dortmund da etkili olabilecek oyuncuları sizlerle paylaşmak istiyorum. Nuri Şahin, Nelson Valdez, Lucas Barrios, Dede, Marco Stiepermann işte bu maçta etki sağlayabilecek ayaklar böyle. Karabağ a gelince geçen seneyi üçüncü olarak kapatmış. Fakat bu sezonun ilk maçında beraberliği tadarak beşinci sıraya yerleşmişler. ama dortmunt karşısında şansları yok

607 Sturm Graz v Juventus

Sturm Graz Avusturya liginde 4 maç sonunda topladığı 7 puanla 4. Sırada. Geçen yıldan hatırlayacağımız üzere Galatasarayı evinde yenip deplasmanda ise berabere kalmıştı. Galatasaray gruptan çıkmayı her ne kadar garantilemiş ve ydek ağırlıklı kadroyla oynamış olsa da. Kadrosu ligine göre yeterli olsa da Uefa da Juventus gibi dünya ekolü karşısında işleri hiçte kolay değil. Juventus Lugii del Neri ile yeni bir yapılanmanın içine girdi. Yapılan yeni transferler ile ligin başlamasını bekliyor. Bu turdan önce oynadığı Shamrock maçı olsun gerek hazırlık maçları olsun iyi sonuçlar aldılar ve güzel futbol oynadılar. Juve galibiyete yakın taraf.

Tahmin: 2

611 Sporting Lisbon v Brondby

Lige kötü bir başlangıç yapan Lisbon Pacos karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. Geçen sende ligin başlarında bocalayan Sporting için bu sezonda biraz sıkıntılı başlayacak gibi görünüyor. Brondby bazen müthiş çıkışlar yaparak Futbola ilginç bir hava katıyor. Eleme turlarında zayıf rakipler ile oynadılar. İçimden bir ses bu maç için istatistikleri göz ardı et diyor. Belki kuponlara girmez ama bana göre beraberlik benim için en ideal seçim.

Tahmin: 0

612 Villarreal v Dnepr Mogilev

Villareal’i Beşiktaş’la yapmış olduğu hazırlık maçında izleme fırsatım oldu. Maça çok etkili başladılar Beşiktaşın kalecisi Cenk gününde olmasaydı ilk 10 dakika içersinde 3-0 olurdu. Beşiktaş bulduğu 2 golden sonra etkili oynayarak maçı 2-0 dan 2-2 lik sonuca getirdiler hazırlık maçı da olsa 2-0 yenilgiden gelip beraberliği yakalamak kolay değil. Neticede bu istekle maçı penaltılarla kazandılar. Uzun süre takımda oynayan Godin’i Atletico Madrid’e sattılar yerine ise Valencia da kaptanlığa ulaşmış olan Marchena’yı aldılar. Yalnız giden pivot santrafor LLroonte’nin yerine biri alınmadı. Dnepr Mogilev ise 21 haftası son bulan 12 takımlı beyaz Rusya liginde 7.sırada. Bir önceki turlarda Stabaek ve Banik ostravayı elemişler Açıkçası tam bir kapalı kutu. Ama Villareal bu kapalı kutuyu kendi seyircisi önünde rahatlıkla açabilecek güç ve potansiyele sahip

Tahmin: H1

Üye
    Status : İstanbul34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Konular: 197

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2.360.650
    Sonraki Seviye: 2.530.022

Teşekkürler : 8
    7 mesajına 7 kere teşekkür edildi.

505 Aris - A.Vienna

Yunan takımı Aris iç saha ve seyirci avantajını kullanmak isticektir.Yunanistan deplasmanı tüm takımlar için zordur.Arisin sahadan yenilmeden ayrılacağını düşünüyorum.

Tahminim:Aris Kaybetmez 1.14

506 Beşiktaş - Helsinki

Beşiktaş maçın favorisi ama verilen oran hiç tatmin edici değil.kazanır.Beşiktaş avantajlı skor yakalamaya çalışacaktır.Ben bu maçın 2.5 Gol üstü olacağını düşünüyorum
    .

Tahminim:Üst 1.45

Üye
    Status : MasteRTecH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Konular: 1422

Seviye: 49 
    Tecrübe: 9.660.118
    Sonraki Seviye: 10.000.000

Teşekkürler : 1.487
    911 mesajına 2.025 kere teşekkür edildi.

587 Feyenoord - AA Gent:H.sonu excelsior macındakı performanslarıyla birlikte kara listeme aldım bu takımı defansta öyle kademe hataları oldu.Gentte belçika takımı dep.gol atmak isteyecektir en iyi seçim üst

599 FC Timisoara - Manchester City:2 takım arasında büyük fark var premıer lig ekibi rakibini ciddiye alırsa kolay yener ms2

576 Rapid Vienna - Aston Villa:H.sonu aston west hamı gole bogdu Rapid viende iyi bir takım ama tur için şansı çok az karşılıklı goller gelebilir bu maçta üst vede 2 olabilecek bir maç

571 Sibir-Psv:Psv lige fırtına gibi girdi vede çok rahat maçlar kazanıyor bu kez rakip bir rus takımı turu psv gecer ama ilk maçta nasıl oyun oynayacagı malum eger ligdeki gibi oynarsa kolay 2 olabilecek bir maç

Üye
    Status : cyrstalpalace isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Konular: 0

Seviye: 18 
    Tecrübe: 15.093
    Sonraki Seviye: 17.484

Teşekkürler : 29
    0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.

sıbır-psv=2 (sıbır medvedevide sattı adam kalmadı çok da formsuzlar,psv'nin ölüsü bile yener bu sıbırı,kaldı ki bu aralar gol olup yağıyorlar)

bate-maritimo 02 (maritimo bu maça önem verdiğini son setubal maçında gösterdi birkaç oyuncusunu oynatmadı.bate bu yıl üstüne bir şey katamadı.maritimo turu geçer ilk maç zor ama bateye güvenilmez bence)

cska-anortosis 1 handikaplı
    (cska formunu buldu zaten güney kıbrıslılar deplanmanta kuzu gibi bence 2 dende fazla fark atar cska)

psg-macabbi 1 (macabbi hapoelin gölgesinde kaldı mali kriz baya etkilemiş onları psg banko yener ama handikaplı olur mu olmaz mı orasını bilmem)

r.wien-a.villa üst (rapid biliyor ki burada astonvillayı yenemezse tur hayal çünkü astonvillayı ingiltere de yenmek deveye hendek atlatmaktan daha zor onlar için.ne yapıp edip yenmeye çalışacaklar.çok da kapalı oynayacaklarını sanmıyorum hatta avusturyada yenme şansları da var ama üst daha mantıklı)

bratislava-stutgart 10 (ben bratislavanın adına aldanmayın derim.çünkü kollektif futbol oynuyorlar ve slovakya ekolünü ayakta tutmaya çalışıyorlar.bence onları burada yenmek zor.stutgart turu almanyada geçer)

feyenord-gent 1 (genti belçikadan tanıyoruz ama feyenorda hollandada kafa tutmaları zor bence feyenord rahat kazanır)

getafe-apoel 1 (aslında handikaplı bir de olabilir ama fransız takımları adamı hasta ediyor.güney kıbrıs takımlarının deplasman fobisi var ya da sıcak nem ve taraftar işbirliğiyle sadece evlerinde baskılı oynayabiliyorlar.getafe yener ama fark olur mu olmaz mı orası muamma)

s.bükreş-grasshoppers 1 (stau bence şuan romanyanın en istim üzerindeki takımı.isviçre ekibini darma dağın ederler)

+ Konu Cevaplama Paneli