582 Hamburg - Anderlecht
Athletic Bilbao'yu eleyerek Hamburg'un rakibi olan Anderlecht'in işi bu sefer zor. Almanya'da evinde çok iyi sonuçlar alan Hamburg'da eksikler var ama yinede bu durum onları favorin favori olmalarını engellemiyor. İlk maçta Hamburg'un galibiyet alacağına inanıyorum
tahminim.hamburg kazanır
583 Lille - Liverpool
Lille'li oyuncuların ve taraftarın beklediği maç geldi çattı. Artık takımın başında Claude Puel yok ya da takımda Keita, Odemwingie, Bodmer, Bastos, Makoun gibi yıldızlarda yok ama yinede Lille'in kendine has savaşma ruhu devam ediyor. Tabii buna güvenerek Liverpool gibi bir takımı karşımıza alamayız. Fakat her ne kadar son haftalarda toparlanıyor gibi gözükse de ve Torres'in sakatlığı geçse de Liverpool'a da bu deplasmanda çok güvenemiyorum. Bence bu maçtaki en makul seçenekler beraberlik ve gol altı olur
tahminim:2,5 gol altı
584 Rubin Kazan - Wolfsburg
Zor maç ancak Rubin Rusya'daki yeni sezona iyi girdi. Avrupa Ligi'nde Hapoel Tel-Aviv'i safdışı bırakan Rus şampiyonu, CSKA Moskova'yı da devirerek Süper Kupayı kazandı. Wolfsburg da formda ancak ilk ayak için Kazan galibiyete yakın görünen taraf.
tahminim:rubin kazan kazanır
586 Juventus - Fulham
Fulham son şampiyon Shakhtar'ı eleyerek inanılmazı başardı. Şimdiki rakipleri ise her ne kadar zor günler yaşıyor olsa da İtalyan futbolunun dev ismi Juventus olacak. Bu Fulham camiasının hayal bile edemeyeceği bir maç olacak. Ne olursa olsun Fulham'ın bu maçta sürpriz yapabileceğine inanmıyorum. Juventus'un kurumsal tecrübesi bile Fulham'ı bu maçta yenmeye yetmeli
tahminim juventus kazanır
Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için 

LinkBack URL
About LinkBacks