Site Sahibi
Status :
Konular: 6212
Seviye: 58
Tecrübe: 40.129.926
Sonraki Seviye: 41.283.177
Teşekkürler : 6.747
4.828 mesajına 9.669 kere teşekkür edildi.
593 22:05 18.02.2010 Hamburger Sv v PSV Eindhoven
Hamburg Stuttgart galibiyeti gerçekten çok iyiyiydi. Ancak ben bu hafta ligde de bileği bükülmeyen PSV ye çok güveniyorum. Çifte şans benim için bu maçta çok garanticilik olur. Ama kuponlara bu ihtimali de ekleyebilirsiniz. Sizlere bu hafta beklediğim banko maç olarak bu maçı tavsiye ederim. UEFA liginde en güzel maçlardan biri olacak. PSV bana göre yener.
Tahminim: PSV Eindhoven Kazanır
594 22:05 18.02.2010 Hertha Berlin v Benfica
Evinde aldığı tek galibiyetle ligin dibine demir atan Hertha için her şeyin sonu geliyor gibi. Bu sezon tarihlerindeki en başarısız sezonu yaşıyorlar. Bu sezon ligde kalmaları için daha fazla efor sarf etmeleri gerekiyor. Benfica karşısında ise işleri gerçekten çok zor. Benfica liderliğin tadını çıkarıyor. Benfica iyi bir ekip kurmayı başardı. Ama yinede çok hırçın oynuyorlar. Bu sezon sadece Avrupa yolunda başarı gösterebilecek olan Hertha Benfica karşısında temkinli oynar.
Tahminim: Benfica Kaybetmez
595 22:05 18.02.2010 Liverpool v Unirea
Arsenal a yenilen Liverpool zannedersem acısını Romanya temsilcisinden çıkaracak. Romanya nın son yıllardaki sesi duyulan ekiplerinden olan Unirea bu sezon iyi bir yolda. Bu hafta ise şansları yok denecek kadar az. Liverpool yener ve bol gol atar.
Tahminim: Liverpool Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
596 22:05 18.02.2010 Panathinaikos v Roma
Yunanistan temsilcisi geçen hafta müthiş bir yenilgi aldı. Kavala gibi zayıf bir ekip karşısında teslim olmaktan başka bir seçenekleri yoktu. Bunu başaramayacaklarını bende bekliyordum. Ligde lider olmaları bir şeyi değiştirmedi. Bu hafta karşılarında İtalya liginin ikincisi Roma var. İtalyan ekibi işi sıkı tutar ve rakibini yener.
Tahminim: Roma Kazanır