Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
UEFA Kupasında çeyrek finalde iki Ukrayna ekibi olması herhalde biraz şapkayı önümüze koymamıza neden olur. Bu cümle Tabiki sadece Türk Futbolu içindir. Shakhtar için pek umutlu değilim. Marsilya bu sene tutulmuyor. Geleni gideni çarpıyor. Bu maçta da işini yarım bırakmaz görüşündeyim. Marsilya bu sene bileği bükülemiyenlerden. Marsilya galibiyeti hayal değil gerçek.
Tahminim : Marsilya Kaybetmez
UEFA haftasında dev bir mücadele olmasa da kaliteli bir maç ile karşı karşıyayız. Bundesliga için müthiş bir hava yakalayan Hamburg işleri yoluna soktu. Bu hafta evinde Ligin flaş ekibi Hoffenheim karşısında galibiyete uzanmasını bildi. Temsilcimiz Galatasaray karşısında UEFA Kupasındaki başarısını söylememize gerek yok. Hamburg için bu kadar söz dahi yeterlidir. Gelelim İngiliz ekibi City’ye. Onlar Aalborg karşısında ecel teri döke döke Penaltılarla turu aldılar. Ligde haftayı Arsenal mağlubiyeti ile kapadılar. Manchester City bu haliyle Hamburg karşısında da tutunamaz. UEFA Kupasında iyi bir galibiyet isteyenlere Hamburg tavsiye edilir.
Tahminim : Hamburg Kazanır
Paris zor kazanma performansını terk edemedi. Hiç güven vermiyorlar. Zaten kupada Braga karşısında deplasmanda tek golle tura merhaba dediler. PSG evinde bu işleri zor kıvıracak. Ukrayna Liginde liderlik koltuğuna sımsıkı sarılan Dinamo Kiev için bu maçta yenilmez demek içimden kalbimden ve yaptığım analizden geliyor. Tabiki tek amaç sizlere kazandırmak. Öyleyse gelin bu maça da garantici davranalım. Dinamo bu maçtan avantajlı bir skor ile döner. Ağırlık beraberlik olmasına rağmen galibiyet beni şaşırtmaz. Dinamo lehine çifte şans olursa tam isabet olur görüşündeyim.
Tahminim : Dinamo Kiev Kaybetmez
Bremen Udinese’yi bu haliyle yenemezse İtalya’da spagetti yer. Başka söze gerek yok ama bazen yorumlar çok kısa diye mailler geliyormuş. Ne yapalım bizde emir kuluyuz. Biraz uzatalım ama Udinese’yi. Udinese kötü performansından hiçbir şey kaybetmedi. Ligde yenile yenile üzerlerinde lastik izi çıktı. Adamların hali dermanı vakti kalmamış. Diyeceksiniz ki peki neden düşme hattında değiller. Çünkü Torino,Lecce ve Reggina Udinese’nin ekmeğine yağ sürüyor. Düşmemelerinin tek nedeni bu üç takımdır. Yoksa kendilerinin başarıları değil. Udinese hiç ümit vermiyor.
Tahminim : Werder Bremen Kazanır
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Werder Bremen - Udinese
Werder Bremen lıgtekı kotu gıdısıne Uefada aldıgı sonuclarla bırazda olsun taraftarına unutturdu son maclarda ıyı top oynuyorlar Dıego'nun form tutması da bunda cok buyuk bır etken . Mılanı elemelerı zaten bu kupanın en buyuk favorısı halıne getırdı . Udınese zaten aklı fıkrı lıgte uefa kupasında ugrasıcak hallerı kalmamıs durumda . Bence bu macta Werder Bremen avantajlı bır skorla İtalya'ya yolculuk yapar ordan da İstanbula fınale kadar gelırler .....
Tahminim:Werder Bremen Kazanır
P.S.G - Dinamo Kiev
Paris bu sene sankı sihirli bir degnek degdırmısler ınanılmaz bır futbol oynuyorlar bunu nasıl becerdıler hala cozemedım zaten ısın acıkcası . Almanya lıgının en formda ekıplerınden Wolfsbuq u eleyerek kupada 2. favorım oldular . Dınamo kıev ıcın artık yolun sonu geldı dıye goruyorum . Braga macında yaptıgı suprızı bence bu sefer yapmıyacaktır PSG ve macı kazanarak Ukrayna'ya rahat gıtmek ıstıyeceklerdır . Macın mutlak favorısı PSG dır . Bu macta üst secenegının olacagını da dusunuyorum .
Tahminim:Psg Kazanır
Hamburg SV - Manchester City
![]()
Hamburg zoru basararak Galtasarayı deplasmanda 2-0 yenık duruma dusmesıne ragmen 3-2 maglub ederek Manchester City le eslestı . Manchester city ıse zar zor penaltılarla buraya kadar gelebıldı ben Aalborg un tur atlamasını ısterdım cunku bu kadar para harcanmasına ragmen hala adam gıbı bır macını ızlıyemedım Manchesterın yane acıkcası ben hıc ızlemedım bu sezon . Hamburq ıse galatasaray macına kadar evınde cok ıyı maclar cıkartmasına ragmen son maclarda bıraz sendelemeye basladı . Jol bız lıgı dusunuoruz dıyerek rengını bellı etmıstı aslında ama lıgde de yaptıkları suan bır sey yok ama hala ust sıradalar . Manchester city de bır karar verdımı bılmıorm lıg mı ? avrupa mı ? bence vermıse gozukmuyorlar bu macta Ingıltere ıcın avantajlı skoru saglıyacak takımın Hamburg olucagını dusunuyorum kendı seyırcısı onunde avantajlı olan taraf Hamburg bana gore. Alt - üst olayıda bıraz kafamı karıstırsada macın ust bıtecegını dusunuyorum .
Tahminim: Hamburg Kaybetmez
elinize saglik paylasim icin