Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Takımlarımıza Hayırlı Olsun maçlar daha Şubatın 2. Yarısında o yüzden şimdi söyliceklerimin sadece şuanki performanslara göre olucaktır.
Lille v Fenerbahçe: Lille Fransanın ekol tkaımlarından her sene yıldızlarını büyük klüplere satıp yerlerine gerek alt yapıdan gerek yıldız olmaya aday genç ve dinamik oyuncular alıyolar! Şuanda çok formdalar ligde ve avrupada dolu dizgin yollarına devam ediyolar! En tehlikeli oyuncuları Fildişi Sahilli Gervinho(13 Golu var) çok kıvrak ve gol vuruşları çok iyi Daum'un nu oyuncuya mutlak önlem alması gerekiyor!Ayrıca tecrübeli Golcu Frau'da(10 golu var) unutmamak gerekiyor! Orta Sahada ise Cabaye en verimli ve üretken oyuncusu 7 golu bulunuyor! Defansda da istikrar abidesi Rami var çok etkili bir savunma oyuncusudur! Lille ayrıca Uefa Avrupa Liginde sahasında yaptığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alırken, Fransa Ligindde de sahasında sadece ligin ilk haftası yenilip, geri kalan maçlarda yenilgi yüzü görmemiştir. FB takımıda ligde 8'de 8 yaptı sonra duruldu ancak, Uefa Avrupa Liginde 15 puan toplayarak Ülke rekorunu kırdı ve Avurpa Kupaları tarihinde en çok puan toplayarak gruplardan çıkan İlk Türk Takımı Oldu! Bakalım bunun moreli ve özgüveni Lille macına nasıl yansıcak!
Sonuç:Fenerbahçe takımı devre arasını iyi değerlendirir eksik yerlere takviyeler yaparsa ayrıca Özer,Mehmet Topuz ve Uğur Boral gibi kaliteli adamları iyi hazırlarsa bence herşeye rağmen turu geçen taraf olacaktır ben şansını enaz yüzde 60 görüyorum Fenerbahçenin!
A.Madrid v Galatasaray: Aslına bakılırsa performans olarak Lille takımının ynaına yaklaşamıcak bir performansa sahip A.Madrid hem Şampiyonlar Liginde kör topal şansa bir üst tura geçtiler hemd eligde 1 ileri 2 geri mehter adımlarıyla ilerlemeye çalışıyolar! Buda tek farkları isimlerinin Atletico Madrid oluşu ve tabiki dünya çapında 2 forvete Aguero ve Forlana sahip olmalarıdır! Sanırım bu oyuncuları uzunca anlatmya gerek yok herkez tanıyodur, ben kısaca Gs takımından bahsetmek istiyorum! Gs bu sezona büyük iddalarla girdi ancak sonradan futbol olarak ve performans olarak tıpkı FB gibi çöküşe geçti ve öylede devre arasına giriyor. Ancka dediğim gibi maçlar Şubat ortasında Gs eğer sağbek ve stopere 2 iyi yabancı alırsa ve Nonda'nın durumuna göre iyi bir golcu alabilirse A.Madrid'i zorlar çünkü A.Madrid'in Lille kadar bile iyi savunmacıları yok ancak bu takımı orta sahadan geçişe izin verirse Gs maalesef ilk maçta farklı mağlup olabilir!
Sonuç: Şuanki durumlara göre A.Madrid'in turu geçme şansı daha yüksek görünüyor, ancak Gs akıllı ve doğru yerlere transferler yaparsa ozaman şartlar eşitlenir diye düşünüyorum!
![]()
İki Türk Takımımızada Sonsuz Başarılar
![]()
Kaynak: İddaacı Prof'un kendi Bilgi Bankası![]()
Konu İddaacı_Profu tarafından (18-12-2009 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.