Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Muhtemel Kadrolar:
Sivasspor:
Petkoviç
Abdurrahman
Murat
Diallo
Faruk
Musa
Sylla
İbrahim
Sergio
Herve Tum
Balili
Bursaspor:
İvankov
Ömer
İbrahim
Leandro
Melo
Mustafa
Krita
Mustafa
Romaschenko
Marcelinho
Adriano
Bu maçta ligde 7.sırada bulunan sivasspor ile ligde 2.sırada bulunan bursaspor karşılaşıyor.
Sivasspor ligde oynadığı ilk maçta evinde kayserispor ile berabere kalırken sonraki hafta deplasmanda kocaelispor u mağlup etmeyi başarmıştı.takıma bursaspor dan transfer edilen tum un bu maçta ne yapacağı merak konusu.mehmet yıldız geçen yıl olduğu gibi iyi futbol oynuyor.ancak bu sezon geçen seneki başarıyı yakalamaları oldukça zor görünüyor.
Bursaspor ise benim çok şeyler beklediğim bir takım ve bu sezona çok iyi başladılar.bu sezon ligde ilk hafta deplasmanda hacettepe yi mağlup eden bursaspor sonraki hafta iç sahada gençlerbirliği ni mağlup etti.takıma transfer edilen kaleci ivankov tecrübesiyle büyük katkı sağlıyor.ayrıca hücum hattındaki oyuncuları da etkili.
Sonuç olarak bu maçın favorisi sivasspor ve seyirci desteğiyle oynayacaklar ancak ben bu maçta bursaspor un sürpriz yapabileceğini düşünüyorum ve deplasman takımı bursaspor un yenilmeyeceğini düşünüyorum...
tahminim:
SİVASSPOR-BURSASPOR:02(g6/10)
oran:1.89
herkese bol şans...
Muhtemel Kadrolar:
Gaziantepspor:
Murat Şahin
Erkan
Mehmet Polat
Deumi
İvan
Mehmet
Murat
Zurita
Erman
Tabata
Eduardo
Ankaragücü
Serkan
Elyasa
Moin
Tolga
İlkem
Gökhan
Barbaros
Murat Erdoğan
Cem Can
Jaba
Mehmet Yılmaz
Bu maçta ligde 4.sırada bulunan gaziantepspor ile ligde son sırada bulunan ankaragücü karşılaşıyor.
Gaziantepspor ligde oynadığı ilk maçta iç sahada fenerbahçe yi mağlup etmeyi başarırken sonraki maçta deplasmanda ankaraspor u mağlup etmişti.bu yıl çok iyi bir takım kuran gaziantepspor da özellikle tabata müthiş bir futbol oynuyor.bu sezon üst sıraları zorlayacak gibi görünüyorlar.
Ankaragücü ise lige oldukça kötü başladı.ligde oynadıkları ilk maçta deplasmanda konyaspor a mağlup olan takım sonraki hafta iç sahada trabzonspor a mağlup oldu.takımda özellikle defans hattı sıkıntılı görünüyor ve kolay gol yiyorlar.
Sonuç olarak bana göre bu maçı rakibine göre daha formda olan ve iç sahada oynama avantajı olan gaziantepspor kazanır ve 3 te 3 yapar...
tahminim:
GAZİANTEPSPOR-ANKARAGÜCÜ:1(g8/10)
oran:1.50
herkese bol şans...
Muhtemel Kadrolar:
Trabzonspor:
Tolga
Serkan
Song
Egemen
Cale
Yattara (Isaac)
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut
Beşiktaş:
Rüştü
Serdar Kurtuluş
Zapatocny
Sivok
Tello
Cisse
Uğur İnceman
Serdar Özkan
Aydın
Delgado
Bobo
Bu maçta ligde zirvede bulunan beşiktaş ile ligde 3.sırada bulunan trabzonspor karşılaşıyor.
Trabzonspor bu sezon song,isaac,gökhan ünal,selçuk şahin,cale gibi etkili oyuncuları transfer etti.lige çok iyi başlayan trabzonspor ligde oynadığı ilk maçta iç sahada ankaraspor u mağlup ederken sonraki hafta dış sahada ankaragücünü mağlup etti.takım oldukça formda ve moraller yerinde.trabzonspor da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Beşiktaş ta lige oldukça iyi başladı.ilk maçta antalyaspor u deplasmanda mağlup eden beşiktaş sonraki hafta iç sahada konyaspor u mağlup etti.takım özellikle hücum anlamında iyi işler yapıyor.beşiktaş ta gökhan zan,ibrahim toraman,holosko ve nobre forma giyemeyecek oyuncular.yani beşiktaş ın önemli eksikleri var.
Sonuç olarak bana göre lige iyi başlayan bu iki takımın zorlu mücadelesinde ev sahibi trabzonspor yenilmez ancak oranı yetersiz bulanlar trabzonspor galibiyetine oynayabilirler...
tahminim:
TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ:10(g8/10)
oran:1.30
TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ:1(g6/10)
oran:2.30
herkese bol şans...