Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
EMEĞE SAYGI GÖSTERİP Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM
Rizespor![]()
Besiktas
Süper ligden düşecek gözüyle bakılan takımlardan biri olan Çaykurrizespor geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanından 3 puan ile döndüler.. Bu 3 puan onlar için çok değerli ve ligde kalmaları için çok gerekli bir paundı Çaykurrizespor için işler şimdi daha zor ligde kalmak istiyorlarsa son4 maçını çok iyi değerlendirmeli..İlk yarıda oynanan maçta, inönüde 1-1 berabere kalmışlardı..
Beşiktaş ise şampiyonluk yolunda giderken Fenerbahçe mağlubiyetiyle birden yarıştan kopuverdi ve sivasspor'un arkasına düştü..Beşiktaş geçen hafta evinde Oftaş'a 1-0 mağlup olup kendini iyice sıkıntıya soktu.. Şimdi ise ligde kalmak için savaşan Rize deplasmanına gidiyorlar.. Her iki takımında kazanması gereken bir maç bu maçta hertürlü sonuç çıkabilir 3 ihtimalli bir maç.. Ben riske girip sonuç söylemek istemiyorum bu maç için 2,5 ALT seçeneğini öneriyorum bu karşılaşmadan 3 gol çıkmaz...
TAHMİN ALT BİTER YADA 10 ÇİFTE ŞANS
Bursaspor![]()
Kasimpasa
Alt sıraları çok yakından ilgilendiren bir karşılaşma.. Bursaspor evinde lig sonuncusu olan Kasımpaşa'yı ağırlıyor..Bursaspor geçen hafta Konya deplasmanından 2. yarıda yediği iki golle eli boş döndü..Deplasman karnesi zayıf olan Bursaspor'un iyi bir iç saha performansına sahip takımdan aldığı mağlubiyet normaldir.. Bursa'nın bu maçı alması gerek çünkü fikstürü gerçekten çok zor dışarda Beşiktaşla, içerde Kayserisporla ve yine deplasmanda Ankarasporla oynayacaklar.. Bu maçlardan puan almaları gerçekten çok zor.. Bu yüzden ligde kalmak için bu karşılaşmayı kazanmaları gerek...
Kasımpaşa ise ligin son sırasında bulunuyor haftalar öncesinde lige erken veda etti diye konuşulurken ara ara aldığı süpriz sonuçlarla birden puan farkını kapatmaya başlamıştı...Gerçekyen öyle bir kapasiteye sahip takımın öyle sonuçlar alması çok güzel.. Ama bu rüya geçen hafta evinde Çaykurrize ile oynadığı maçta bitti.. Çaykurize'ye yenilerek belkide kendi kaderleriyle oynadılar... Kasımpaşa için o yenilgiden sonra gerçek anlamda ligden düştüğü kesinleşti diyebiliriz..Bu hafta çok zor bir deplasmana gidiyorlar bu deplasmandan puan almaları çok zor.. Çünkü Burs aiyi bir takım ve ligde kalmak için evinde oynadığı maçlara ihtiyacı var.. Ben bu karşılaşma için Kasımpaşa puansız yollanır diyorum.. Bursa rahat bi şekilde kazanır...
TAHMİN BURSASPOR KAZANIR
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ-KAYSERİSPOR
İki amaçsız takımın karşılaşmasında Oftaş Kayserispor'u konuk ediyor..Oftaş geçen hafta Beşiktaş deplasmanında çok büyük bir süpriz yaptılar şuan ligin 7 . sırasında bulunuyorlar ve çok rahatlar... Lig onlar için erken bitti denilebilir..
Kayserispor çok iyi bir şekilde ilerliyor ve sadece ligde değil kupada da finale yükseldiler Kupanın büyk favorisi olan Kayserispor ligle ilişkisini kesip tamamen kupaya odaklanmış durumda... bu maç için söylenecek fazla söz yok aslında amaçsiz iki takımın mücadelesi ve beraberlik en olası sonuç...
TAHMİN 2,5 Gol Altı
BÜYÜKŞEHİR BLD.GALATASARAY
Büyükşehir bld. ligde 10. sırada ve düşme potasından biraz uzak duruyor.. Son maçalarında Denizlispor'u deplasman 3-2 ile geçmeyi başardılar..Büyükşehir bld. evinde iyi sonuçlar alan bi ekip oynadığı 15 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet almışlar.. Galatasray'ı seyircisi önünde iyi oynyı kendilerini göstemek için Galatasay'ı zorlayacaklardır..
Galatasaray şampiyonluk yolunda ilerliyor ve kayıp vermek istemiyor eğer bu maçta bi kayıp verirlerse onlar için çok kötü olur sene sonunda şampiyonluktan olabilirler..Galatasaray ligin en iyi deplasman karnesine sahip takımalrdan biri .. Bi amacı bulunmayan Büyükşehir bld. karşısında zorlansalarda kazanacaklardır çünkü şampiyonluk şansını bukadar kolar harcayacak bir takım değil GALATASARAY..
TAHMİN GALATASARAY KAZANIR
FENERBAHÇE-DENİZLİSPOR
Fenerbahçe şuanda süperligin lideri konumunda.. Geçen hafta Ankaraspor deplasmanında çok değerli iki puan bıraktılar bu iki puan sene sonunda onlar Şampiyonluktan edebilir..hatırlarsanız Denizlispor Fenerbahçe'yi son maçında şampiyonluktan etmişti ve Galatasaray şampiyon olmuştu..Yine şampiyonluğu ilgilendiren bir karşılaşma ve yine Galatasaray feneribahçe'nin hemen arkasında iş böyle olunca aklıllarda soru işareti oluşuyor Denizlispor yine Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eder mi?? Ama bu maça rahat çıkan denizlispor'un düşme tehlikesi yok orta sıralarda bir takım maça çok fazla asılacakalrını sanmıyorum Fenerbahçe rahat bir galibiyet alamasada 3 puanı hanesine yazdırır..
TAHMİN FENERBAHÇE KAZANIR