Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
EMEĞE SAYGI GÖSTERİP Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM
Diyarbakirspor-
Eskisehir
Diyarbakir evinde oynadigi 13 macin 8 ini kazanmayi basarmis bir takim, eskisehir de ise metin hoca'nin gitmeseyle bir kac degisiklik goze carpmasi muhtemel gozukuyor.Beraberligin bozulmayacagini dusunuyorum.
Berabere Biter Oran : 3.00
Elazığ-
Kocaeli
Evinde oynadigi 9 macin 2 sini kazanan 3 kez de berabere kalan elazigspor deplasmanda oynadigi 12 macin 5 inden maglup ayrilan kocaelispor ile puanlari paylasirlar.
Berabere Biter Oran : 3.10
Antalya-
Karsiyaka
Antalyaspor evinde oynadigi 13 macin 7 sini berabere bitirmis ve hic yenilmemis karsiyaka ise deplasmanda oynadıklari 11 macin 5 ini berabere tamamlamis, puanlar paylasilir.
Berabere Biter Oran : 3.30
Orduspor-
Boluspor
Orduspor iç sahada gösterdiği başarılı çizgiyi , bu sene dış saha maçlarına da taşıdı ve Play Off'un bana göre en büyük adaylarından biri , Boluspor ise ligin orta sıra takımlarından ve istikrarsız sonuçlar alan bir takım , ligin sonuna doğru gelirken bu haftalarda kazanılacak puanlar çok önemli . Orduspor saha ve seyirci avantajını kullanıp , bu maçı kazanır düşüncesindeyim.
Orduspor kazanır Oran : 1.85
Sakaryaspor-
Kartalspor
Ligde 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Sakaryaspor bu hafta evinde Kartalspor ile karşılaşıyor. Son maçında Eskişehirspor ile karşılaşan ve son derece önemli bir maçta deplasman da 1 puan almayı bilen Sakaryaspor artık havaya girdi. Antalyaspor ve Eskişehirspor ile aynı puanda bulunuyor ve bu avantajını kaybetmek istemiyor. Kendi evinde oynaığı 12 maçtan sadece 1 tanesini kaybetti. Kartalspor ise deplasman da sadece 3 kere kazanabildi. Kartalspor'da bu maçta sarı kart cezalısı olan Uğur Yanıkdemir forma giyemeyecek. Uğur bu yıl toplam 23 maçta forma giydi 3 te gol attı. Sakaryaspor'un şampiyonluğa adım adım gittiği bu haftalarda kolay puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Özellikle de ateşli seyircisi önünde zor puan kayıpları yaşarlar. Sakaryaspor'un,Kartalspor karşısına Bora, Yasin, Serkan, Hüseyin, Volkan, Vahit, Erman Murat, Burak, Ferdi, Taner'den oluşan onbirle çıkması bekleniyor. Sakaryaspor ne yapar ne eder bu maçı kazanır düşüncesindeyim.
Sakaryaspor kazanır Oran : 1.40
Sakaryaspor-Kartalspor
Sakaryaspor zorlu Eskişehir deplasmanından bir puan çıkararak liderliğini korudu.Sakaryaspor kendi sahasındaki son 5 maçta yenilmeyerek 13 puan topladı.Kartalspor ise deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 puan toplayarak play-off şansından iyice uzaklaştı.Kartalspor da Cihan kart cezalısı.Hüsnü Özkara yönetiminde ki Sakaryaspor kendi seyircisi önünde bu maçı alır.Bence banko
Sakaryaspor kazanır Oran:1.55
EMEĞE SAYGI GÖSTERİP Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM