Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
106 Trabzonspor v Bucaspor
Lider bu hafta rakibi önünde mutlak favori. G.Antep gibi ligimizin zor deplasmanlarından birinde aldıkları galibiyetle ilk sıradaki yerlerine sapa sağlam yerleştiler. Burak gün geçtikçe futboluna bir şeyler katıyor,Jaja ise çok önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha gösterdi. Konuk ekibin futbolunda Fenerbahçe ve bu haftaki Antalya maçlarında iyi oynadığını söyleyebilirim. Lider Eskişehir maçındaki hataya düşmez ve maçı kazanır.
Tahminim 1h üst
152 Manisaspor v Gaziantepspor
Manisa tam maçı kazandım havasındayken Eskişehir’den 2 gol yiyerek maçı kaybetti. Futbolcular ve Hikmet Karaman’ın bu maçtan sonraki psikolojileri resmen bozuldu. En az 1 puanı hak etmişlerdi diye düşünüyorum. Antep ise geçtiğimiz hafta lider önünde öne geçtiği maçı kaybetti. Tabi bunda Serdar’ın kırmızı kartla atılmasını da payı vardı. Antep’i Trabzon maçında hiç beğenmedim. Ev sahibi maçta bir adım önde.
Tahminim: 1
231 Ankaragücü v Sivasspor
Karabük deplasmanında resmen futbol olarak yerin dibine girdi Ankara ekibi. Ligdeki şu anda en tutarsız ve dengesiz sonuçlar alan takımı oldu. İşler hiç iyi gitmiyor, futbolcuların alacaklarını alamaması Ümit hocanın Shuster tarzı oyun yapısı bu sonuçları aldırıyor. Sivas ise kendine geldi diyebiliriz, Rıza hocanın eli yavaş yavaş değmeye başladı. Suarez,M.Yıldız ve Ceyhun takıma büyük katkı sağlıyor. Ankaragücü’nün açık futbol anlayışı Sivas’ın yükselen performansı maçın gollü geçeceğini gösteriyor.
Tahminim: üst
245 Kasımpaşa v Galatasaray
Konya deplasmanın da maçın ilk 15 dakikasında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Kasımpaşa bu futbolunu oynamaya devam ederse bu oyuncu kadrosuyla ligden düşmez. Yaralı aslan ise lige erken bir şekilde havlu attı. Bundan böyle 5 ile 10. culuk mücadelesi verir. Bu iki takımın mücadelesinde tahminim 2,5 gol barajının aşılacağından yana.
319 Beşiktaş v Bursaspor
Ali Sami yen’deki son derbi maçında ezeli rakibi G.Saray’ı yenerek rakibine oranla ligden kopmadı. Galibiyete rağmen iyi futbol ortaya koymamalarına rağmen kontrollü ve savunma anlayışlı bir mücadele ortaya koydular. Perşembe gecesi Bulgaristan’da Sofya ile karşılaşıp Pazar gündüz 14:00’de maç yapacak olmaları nasıl bir yorgunluk hali yaratır. Bu soru işareti kafamda. Fakat Sofya ekibini yenerek kupanın dışına itmeleri müthiş bir moral sağladı. Konuk ekip yeşil beyazlılar bu maça uzun bir aradan sonra seyircisiyle geliyorlar. Kayseri’yi zorda olsa son dakikalarda attığı gollerle kazandılar. İnönü’de zorlu ve çekişmeli bir maç bekliyorum, daha çok ihtiyacı olan ev sahibi bir adım önde.
Tahminim: 1
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
336 Konyaspor v Gençlerbirliği
2-0 geriye düşmelerine rağmen Ziya hocanın yerinde oyuncu değişiklikleriyle 1 puanı kaptı Konya. Takımı içersinde önemli bir rolü olan Emre Toraman’ın cezası bitti ve bu maçta oynayacak. Gençlerbirliği ise sakatlıklarla başı belada birçok oyuncusundan faydalanamıyor. Ev sahibi ekip kaybetmez diyorum. Sonraki tercihim gol aralığı.
Tahminim: 10 çş 2-3 gol
365 Antalyaspor v Büyükşehir Bld.
F.Bahçe karşısında 90 dakika iyi mücadele etmesine rağmen hakeminde yanlış kararlarının etkisiyle puan alamamıştı belediye. Artık kulübesi de zengin belediyenin. Antalya ise ligde kötü sonuçlar alıyorlar ama futbol anlamında tam tersi iyi oynuyorlar. İki başarılı teknik adam ve iki iyi futbol takımı tahminim maçın berabere bitmesinden yana.
Tahminim: 0
366 Fenerbahçe v Kardemir Karabük
Ligde 4. Sırada bulunan sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta kendileri için hayati önem taşıyan Belediye maçını kazanarak üst sıralar için en iddialı takım olduklarını gösterdi. Alex sazı eline aldı ve çalmaya başladı birazda Niang katkıda bulunursa bu ligimiz için için F.Bahçe’nin bu maçları kazanmasında yeterli olur. Konuk ekip ise Sivas’dan 5 gol yedikten sonra evinde A.Gücü’ne 5 gol atarak kabus dan çabuk uyandılar. Emenike,Alex ve Niang’ı izlemek keyif verecek bu maçta. Tahminim 2,5 gol barajı aşılır.
403 Kayserispor v Eskişehirspor
Belki de ligimizin sakatlıklar konusundaki en şansız takımı. Cangele,Troisi, en son Zaleyeta sakatlıları sebebiyle bu maçta yine yoklar. Takım savunmasını çok iyi yapıyorlar. Tek silahları yine Moritz. Eskişehir geçen hafta ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Manisa’yı 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Batuhan’ın cezalı olması bu maçta konuk ekip için en önemli eksik. Kontrollü ve dengeli oynanmasını beklediğim bu maçta ilk tercihim gol aralığı
Tahminim: 2-3 gol ve ilk yarı 0
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Ankaragücü v Sivasspor
A.Gücü takımı 6 haftadır kazanamıyo tkaım içerisnde büyük huzursuzluk baş göstermiş durumda, futbolcuların transferler taksitlerini almadıkları kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı. Sivas ise son dönemde iyi oynamaya başladı geçen haftada deplasmanda G.Birliği takımından puan aldılar. Sonuç oalrak geçen haftada 5 yiyen A.Gücü evinde kazanmak adına herşeyi yapıcaktır, Sivas'da deplasmanda gol bulabiliyo en iyisi Üst'dür.
Tahmin:Üst
Oran:1.70
Kasımpaşa v Galatasaray
Haftanın sonuçu merakla beklenen maçlarından birinde Kasımpaşa Gs'yı ağırlıyor, bu maç öncesinde Gs'ın durumu pekde iç açıcı görünmüyor, Bjk'ye kaybederek iyice küme düşme hattına yaklaşmış oldular, benim düşünceme göre artık Gs takımındaki futbolcular hangi klüpte oynadıklarını ve bu kötü tablodan biran önce kurutlmak zorunda oldukarını hatırlatmak zorundalar hernekadar Kasımpaşa son dönemde iyide oynasa bu maçı Gs bir şekilde alaır diye düşünüyorum bıçak kemiğe dayandı artık film kopabilir.
Tahmin:2
Oran:1.55
Beşiktaş v Bursaspor
Bjk takımı hafta içinde Avrupa maçı oynadı ve bu maçın fiziki yorgunluğu mutlaka bu maça yansıcaktır diye düşünüyorum, Bursa'da artık tüm gücünü lige vermiş durumda son 2 maçta 6 puan topladılar ve formda oyuncalara sahipler, çok zor bir maç ancak bu sene Bjk İnönü'de pekde iyi sonuçlar alamıyor Bursa burdan enazından 1 puan koparabilir diye düşünüyorum ancak çok riskli bir maç fazlada güvenilmemeli.
Tahmin:0-2çş
Oran:1.60
Fenerbahçe v Karabükspor
Haftanın en zevki ve gollu geçmesini beklediğim maçta iki takım kozlarını FB Şükrü Saraçoğlu Stadında paylaşıyolar. Bu maç öncesi FB'de sakatların çoğunun iyileşmesi Aykut Hoca'yı sevindirmiş durumda zaten bu sahada ortalama 4 golle oynayan bir tkaım içinde bu ekstra bir morel getirmiş durumda. Karabük'e gelince Emenike faktörüyle iç sahada farklı kazanan dış sahada kayıp bir takım ben bu maçtada aynı seneryoyu bekliyorum FB yine İlk Yarıdan işi bitirme adına etkili başlar ve Alex,Niang ve Stoch ile golleri sıralmaya başlar diye düşünüyorum bu yüzden İlkyarı FB yine denebilir ayrıca Üst diğer ideal bir seçimdir.
Tahmin:İlk Yarı 1 ve Üst
Oran:1.50
14:00 >>>>>> 319 >>>> Beşiktaş – Bursaspor
UEFA Avrupa liginde ;
Cska Sofya ‘yı yenen Beşiktaş ‘ta sakat ve eksik listesine
Nobre de eklendi.
Quaresma yine kadroda olacaktır ama ilk 11 de oynaması şüpheli gözüküyor.
Bursaspor ise bana göre Avrupa defterini kapattı.
Tamamen lige konsantre olacaklardır.
Bursaspor da Arjantin li yıldız İnsua nın formu yükseldi.
Bence maçın futbolcusu olacaktır.
İstatistik açısından bakacak olursak ;
Bursaspor 7 deplasman maçının 5 inde galibiyet , 2 sinde beraberlik aldı ve hiç yenilmedi..
Kuponlarınıza güvenle yazınız..
Bursaspor Kaybetmez..
0 @ 3.10 – 2 @ 3.30 Açık
02Ç @ 1.60
Güven : 10 / 10
Oranlar İddaa Oranlarıdır.
Şansınız Bol Olsun...
<<<<<<<<<<<<<< - - Brendan39 - - >>>>>>>>>>>>>>