Üye
Status :
Konular: 1050
Seviye: 46
Tecrübe: 5.637.894
Sonraki Seviye: 6.058.010
Teşekkürler : 1.275
548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.
329 Kasımpaşa v Sivasspor
Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan iki takım karşılaşıyor. Ligin son sırasında bulunan Kasımpaşa ve bir basamak üstünde olan Sivas bu hafta sonunda karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa iki haftadır gözle görünür bir futbol kalitesini ortaya çıkarmaya başladı. Yekta, Şahin, Dimitrov ve Ersen takımın önemli oyuncuları konumunda. Sivas ise 10 maçtır galip gelemiyor. Açık ve bol pozisyonlu bir maç bekliyorum.
Tahminim: Üst
344 Gençlerbirliği v Beşiktaş
Konuk ekip geçen hafta herkesin fark beklediği bir maçta evinde Kasımpaşa ile berabere kalarak taraftarına saç baş yoldurttu. Ligde oynadıkları son 5 maçta 1 galibiyetleri bulunuyor. Hafta içerisinde Gaziantep belediye Spor’a karşı oynadıkları kupa karşılaşmasını da 1-0 kaybeden Beşiktaş’ta işler kötüye gidiyor. Ev sahibi Gençlerbirliği ise Trabzon maçı ile başlayan olumlu futbollarını sürdürüyorlar. Kaybetmeye tahammülü olmayan konuk ekip şampiyonluk yarışında varım demek istiyorsa bu maçı kazanmalı. İki takımın Ankara’da oynadığı maçlara baktığımda son 8 maçın 5’ini siyah beyazlılar kazanırken 3 maç ise berabere bitti. Siyah beyazlılar zor da olsa galip gelir.
Tahminim: 2
355 Büyükşehir Bld. v Kardemir Karabük
Konuk ekip uzun bir aradan sonra Cernat’ın olmadığı bir maçta kazanmasını bildi. Bu seferde Emenike bireysel performansıyla galibiyete uzandılar. Ama tek başına Emenike’yle nereye kadar. Abdullah Avcı ile istikrarı yakalayan ev sahibi ekip son 3 maçını da kazandı. 7 gol atıp kalesinde gol görmedi. Rakibine oranla hem kadro hem tecrübe üstünlüğü olan takım kazanır.
Tahminim: 1
377 Galatasaray v Manisaspor
Konuk ekip Hikmet hocayla tam bir çıkış yakaladı derken ligde son 2 maçını da kaybedip üstüne hafta içinde kupada da Konya Şeker’e kaybederek beni şaşırttı. Ama şöyle bir gerçek de var, Hikmet hocayla yapılan bu 2 yıllık sözleşme uzatmanın da bu düşüşte etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence bir yönetim hatası. Tabi onu ilerleyen haftalarda göreceğiz. Sarı kırmızılı takım hafta içinde kupa maçın da Bank Asya ekibine nazaran süper lig takımı gibi oynayan Denizli’yi Pino’nun muhteşem golleriyle yenerek moral buldu. Hagi ile bir nebze mücadele gününü tekrar kazanan G.Saray savunma problemlerini çözmüş değil. Tercihim 2.5 gol barajı aşılır.
Tahminim: Üst