Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
110 Bursaspor v Gaziantepspor
Bursa Ankara’da önemli bir 2 puan bıraktı. İkinci yarı birçok gol pozisyonundan yararlanamadı yeşil beyazlılar. Gaziantepspor ise seyircisiz oynadığı maçta Manisa ile kendi sahasında berabere kaldı. Bursa’nın cezalı oyuncuları döndü, son 4 maça girilirken artık hata yapma lüksü kalmadı. Ligdeki konumu itibariyle rahat rakibi karşısında galibiyete yakınlar.
Tahminim: 1
161 Büyükşehir Bld. v Gençlerbirliği
İki takımda kendileri için önemli puanlar aldıkları bir haftayı geride bıraktılar. Bir tarafta Abdullah Avcı diğer tarafta Thomas Doll haftanın güzel maçlarından biri daha. Ligde konum itibariyle iki takımda rahat. Haftanın beraberliğe yakın maçlarından.
Tahminim: 0
258 Manisaspor v Galatasaray
Evinde son 7 maçtır yenilmiyor Manisa, bu maçların içinde Beşiktaş ile 1-1F.Bahçe ile 2-2 kaldıkları maçlarda var. Son 4 maçtır ise gol yemiyorlar ama sadece 1 gol atabilmişler. Ligde son 3 maçtır berabere kalıyorlar. Hafta içi kupada F.Bahçe ile de 1-1 berabere kaldılar. Manisa’da Yiğit İncedemir ve Ferhat cezalı. Rakip ise geçtiğimiz D.Bakır’ı 4-1 ile geçen G.Saray. Benim düşüncem belki çok erken ama Galatasaray’ın bundan sonra kalan maçlarının hepsini kazanacağından yana. Sarı Kırmızılılar kazanır.
Tahminim: 2
328 Ankaragücü v Eskişehirspor
Ankaragücü tutarsız futboluna devam ediyor kaliteli yabancıları var ama bir türlü takım olamadılar. Eskişehir ise favori olarak gittiği Denizli deplasmanında kaybederek beni en çok şaşırtan takım olmuştu. İç sahada en çok berabere kalan takımlardan biri sarı lacivertliler, Eskişehir’inde bu maçta 1 puana razı bir futbol oynayacağını düşünüyorum.
Tahminim: 0
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
329 Antalyaspor v Denizlispor
Geçtiğimiz hafta 30 dakikada 4-0 olacak maçı, 3-1 kaybetti Antalya Büyükşehir’e karşı. Futbol böyle bir oyun işte. Denizli ise geçtiğimiz haftaEskişehir’i 1-0 yenerek çıkmadık candan ümit kesilmez misali galibiyet aldı.Antalya ligde alt sıralarda oynadığı takımlara karşı iç sahada iyi sonuçlar alıyor. Ev sahibi kazanır.
330 Diyarbakırspor v Kayserispor
Ligde her maçı final artık Diyarbakırspor’un, bir üstündeki Sivas ile arasında 6 puan fark var. Rakip ise 2. Vites de oynayan Kayserispor. Her hafta futbollarında düşüş var. Alt sıraları ilgilendiren bu önemli maçta tarafsız sahada oynayan Kayseri’nin galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.
Tahminim: 2
405 Fenerbahçe v Beşiktaş
Hafta içinde Manisa’yla kupa rövanşında 1-1’lik skorla finale adını yazdıran Fenerbahçe, ligde 5 maçtır gol yemiyorlar ve maç başı da 1 gol ortalama ile oynuyorlar. Rakip Beşiktaş’da ise Tello ve Ferrrari takıma tekrar döndü. İdeal kadrosuna kavuştu diyebiliriz. İki takımında maçı kaybetmek istemeyeceğinden ötürü dengeli ve kontrollü oynayacağını düşünüyorum. Bilhassa F.Bahçe’ye Kadıköy’de ters gelen Beşiktaş bu maçı kaybetmez diye düşünüyorum.
Tahminim: 02 ÇŞa
440 Trabzonspor v Kasımpaş
Geçen hafta İnönü’de Beşiktaş’la başa baş futbol ortaya koydu Trabzon. Son 2 haftadır üst düzey futbol oynuyor bordo mavililer. Giray, Serkan, Burak bu maçta cezalı oldukları için oynamayacaklar. Kasımpaşa ise geçtiğimiz hafta A.Gücü iyi oynayarak yendiler. Yılmaz Vural’ın 1 kaç ay önce Bursa kalecisinin Trabzon’la oynanan 5-1 Trabzon’un kazandığı maçta şike yaptı iddaaları ise bu maçın önüne geçebilir. İki iyi futbol oynayan takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım olur.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Bursaspor v Gaziantepspor
Bursaspor şampıyonluk stresıyle başı dertte maçlarda zor poz.giriyor yarında rakip antep gecen hafta antep maç bitsede eve gitsek havasında idi vede çok zevksız bir maç oldu Antep bursasporun imdadına yetişir die düşünuyorum bursada zaten taraftarla evınde kolay puan vermez
MS:1
Manisaspor v Galatasaray:Galatasaray gecen hafta 4 attı ama oynadıgı futbol beni hiç tatmin etmedı manisaspor ise çanakkale gecilmezi oynuyor çok gol yemıyor vede çok gol atmıyor gs ise her maç kesın 1 gol yıyor gsın şampıyonluk iddaasını sürdürmesi için bu maçı mutlaka yenmesı gerekıyor
Fenerbahce-Beşiktaş:Haftanın macı kadıköyde oynanacak vede belkıde bir takım şampıyonluk yarışına havlu atacak!Bjk mutlak kazanmak zorunda ama son 2 haftada oynadıgı futbol kadıköyde puan almaya yetmez Fenerbahce ise kalesını gole kapadı vede son yıllarda ligde bjka karşı bir üstünlükleri var Fenerbahce iç sahada alex önderliğinde göze hoş gelen futbol oynuyor Türkiyede derbileri fenerbahce güzel oynuyor saha avantajı vede bjkın form grafıgı nedenıyle MS 1 dıyorum
Trabzonspor v Kasımpaşa:Trabzonspor bu sene eger şenol güneşle başlasaydı bu sene üst taraf çok karışacaktı tek eksıklıklerı forvet oyuncuları kimi alsalar gol yollarında sıkıntı cekıyorlar K.paşa ise bu sene herkesi şaşırttı vede ligde kaldıgı gibi 3 büyüklere kök söktürdü kasımpaşa eger bu maçta gol atarsa üste gıder onurunda performansı çok önemli ms1 veya üst ideal sonucüst
![]()
Konu MasteRTecH tarafından (20-04-2010 Saat 09:05 ) değiştirilmiştir.