Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
104 20:00 29.01.2010 Antalyaspor v Beşiktaş
İki takımda hafta içi kupa maçlarını oynadılar. Konuk ekip Konya Şeker ileİnönü’de oynadığı maçı kazanmasına rağmen zorlandı. Antalya ise AltayKarşısında bir üst tura çıkmanın rahatlığıyla oynadı ve kaybetmedi. Aralarında oynadıkları kupa lig dahil son 20 maçta ev sahibinin galibiyeti bulunmuyor. Son yedi maçı da Beşiktaş kazanmış. Antalya iç sahada etkili ve güzel futbol oynuyor Beşiktaş ise sistemsiz oynamaya devam ediyor. Haftanın tahmini en zor maçlarından bir tanesi.
Tahminim: Tahmini gol 2-3
135 14:00 30.01.2010 Büyükşehir Bld. v Kasımpaşa
İki takım hafta içinde kupada karşı karşıya geldiler ve Büyükşehir maçı kazanarak kupada çeyrek finale kaldı. Ligin ilk yarısındaki ilk maçı Büyükşehir kazanmıştı. 8 maçtır ligde kaybetmeyen bir ekip Kasımpaşa. Yılmaz Vural ve ekibinin bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim:2,5 Gol Üst
231 19:00 30.01.2010 Diyarbakırspor v Trabzonspor
Konuk ekip kupa maçında ağır sahada oldukça zorlandı hem fizik açısından hem de oyun açısından. Ev sahibi ekip ise geçen hafta A.gücü maçında iyiFutbol sergiledi 4 büyük olarak bilinen F.bahçe ve G.saray’la iç sahadaOynadıkları iki maçı da iyi oynamasına rağmen kaybettiler. İki tane iyi hocanın takımının maçında güzel futbol oynanacağını düşünüyorum.
Tahminim:2,5 Gol Alt
327 14:00 31.01.2010 Bursaspor v Eskişehirspor
Kupa maçında Sivas’ı farklı geçen yeşil beyazlılar Rıza Çalımbay’ın ekibiniAğırlıyor. İç sahada hiç berabere kalmadılar 2 beraberlik 6 galibiyet aldılarKonuk ekibin ise henüz deplasman da galibiyeti yok. Yeni transferle iyi bir futbol oynayacağını düşündüğüm konuk takımın Bursa’yı zorluyacağınıDüşünüyorum. Zevkli ve heyecanlı bir maç olur diye düşünüyorum.
Tahminim:Bursaspor Kazanır
329 14:00 31.01.2010 Gaziantepspor v Kayserispor
Ev sahibi ekip geçen hafta G.Saray karşısın da karla kaplı zeminde iyi futbolOynamaya çalıştı iç sahada dengeli oynayamayan bir takım. Rakip ise güçlüKayseri dış sahada G.Saray,Trabzon ve Gençler’e kaybetmişler. 3 ihtimalli bir maç olarak görüyorum.
Tahminim:Toplam Gol 2-3
330 14:00 31.01.2010 Manisaspor v Ankaragücü
Haftanın zorlu maçlarından biri. Manisa büyüklere oynadığı maçları bir türlüKendi gücüne denk olan takımlara sergileyemiyor. A.gücü ise haftaİçinde G.saray karşısında yine kötü futbol oynamaya devam etti. AnkaraEkibi ismine yakışmayan futbol oynamaya devam ediyor. İki zor durumdaVe iyi futbol sergilemeyen takımın maçında fazla gol olmayacağını düşünüyorum.
Tahminim:2,5 Gol Alt
338 15:00 31.01.2010 Sivasspor v Fenerbahçe
Yiğido’lar Bursa’da kupada fark yiyerek çeyrek finale kalamadılar. Yaptığı transferlerde ilk görünüşe göre fayda sağlamayacak gibi inşallah yanılırım. Biraz Tunuslu Taiber iyi gibi,stoper Aubey çok ağır,Keita sıradan orta saha oyuncusu gibi,Van Heerden ise pek fena değil ama daha ilk maçları işleri kolay değil. Ligin en fazla gol yiyen ekibi olan Sivas’da en golcü isimler ise 4 gol atan Kamanan ve 3 gol Sedat. Kamanan attığı gollerin hepsini Sivas’da atmış ilginç özellik bu. Konuk ekip ise cezalı futbolcularından yoksun çıkıcakOlmanın eksikliğini Sivas’da hissedicektir.Süpriz olabilir.
Tahminim:İlk Yarı Sivasspor
379 19:00 31.01.2010 Denizlispor v Galatasaray
Ligde iç sahada henüz galibiyeti yok,en az gol atan ve en çok yiyen ekip olan Denizli’nin rakibi formda olan G.saray. Yaptığı transferle ligin favorisiKonumuna gelen G.saray zayıf rakibi karşısında galibiyete yakın.
Tahminim:Galatasaray Kazanır
104 20:00 29.01.2010 Antalyaspor v Beşiktaş
Antalyaspor hücum hattı oldukça iyi fakat defansında sorunlar olan bir ekip..Bu maçta Ali Zitouni'den faydalanamayacaklar..Beşiktaş'ta ise bana göre en önemli eksik Ferrari...Beşiktaş'ın Ferrari'siz oynaması gol yeme riskini artırıyor..Bu nedenle gol atmakta zorlanan Beşiktaş'a güvenmek riskli olabilir..İki takım arasında Antalya'da oynanan son 8 maçın üst bittiğini düşünürsek ve Antalyaspor'un gol atma ihtimalinin olduğunu düşünürsek gollü bir maç olma ihtimali biraz daha yüksek gibi görünse de ben maçtan 4 gol çıkma ihtimalii zayıf gördüğümden
Tahminim: Tahmini gol 2-3
135 14:00 30.01.2010 Büyükşehir Bld. v Kasımpaşa
İki takım hafta içinde kupada karşı karşıya geldiler ve Büyükşehir maçı kazanarak kupada çeyrek finale kaldı. Ligin ilk yarısındaki ilk maçı Büyükşehir kazanmıştı. 8 maçtır ligde kaybetmeyen bir ekip Kasımpaşa.Büyükşehir'in Kasımpaşa'yı yenmesinin temel nedeni Belediye'nin defansif bir takım olması..Özellike golü de erken buldukları için Kasımpaşa golü çıkarmakta zorlandı..Bu maçtada Belediye sağlam savunmasıyla Kasımpaşa'yı zorlayacaktır..Bu nedenle 1 ile 0 arasında tercih mantıklı..
Tahminim:2,5 Gol Altı
231 19:00 30.01.2010 Diyarbakırspor v Trabzonspor
Ziya Doğan ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım yarattı..Gerçekten oldukça zor bir görevi yürütüyor..Trabzonspor ise oldukça formda..Bu maçın gollü geçmemesi büyük sürpriz olur
Tahminim:2,5 Gol Üst
327 14:00 31.01.2010 Bursaspor v Eskişehirspor
Ben Eskişehirli olmam nedeniyle içerdeki her maçını izlediğim bir takımın maçını yorumlayacağım..Geçen hafta Manisa maçı soğuk havada oynandı ve antifutbol oynayan Manisa Eskişehir'i kitlemeyi başardı..Çünkü Eskişehirspor sürekli defanstan top şişirerek oynayan bir ekip..Defansı ileri çıkardığınız zaman Eskişehir'i durdurabiliyosunuz..Ama bir anlık rehavet Manisa'nın gol yemesine neden oldu ve şans eseri bir 3 puan alındı..Bursa-Eskişehir maçları her zaman zevkli olmuştur..Bursaspor'a güvenebilirsiniz..
Tahminim:Bursaspor Kazanır
329 14:00 31.01.2010 Gaziantepspor v Kayserispor
Gaziantepspor ligin dengesiz takımlarından..Kayserispor ise son 2 maçta 5 puan kaybederek oldukça önemli bir avantajı yitirdi..Sistem kuponlarında 0 denenebilecek bir maç..Az gollü olması muhtemel..
Tahminim:2,5 Gol Altı
338 15:00 31.01.2010 Sivasspor v Fenerbahçe
Kamuoyunda Sivasspor'un bu maçta sürprz yapabileceği konuşuluyor..Ama bu takım bu sürprizi nasıl yapacak benim aklım ermiyor..Fenerbahçede eksikler var fakat Alex,Guiza,Semih,Gökhan Ünal,Mehmet Topuz,Özer Hurmacı gibi isimler de oldukça önemli futbolculcular..Ben bir Galatasaray'lı olmama rağmen iddaada duygusallığa yer vermeyen biri olarak Fenerbaçe'ye verilen oranı değerli buluyorum..
Tahminim:FB Kazanır...
379 19:00 31.01.2010 Denizlispor v Galatasaray
Bu maç için söylenecek fazla bişey yok..Banko
Tahminim:Galatasaray Kazanır
Konu ***_ALfoNSo_*** tarafından (29-01-2010 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
104 ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ-2 (1,80)
BEN BU MAÇI BANKO 2 OLARAK GÖRÜYORUM BEŞİKTAŞIN ZOR ZAMANLARINDA HER ZAMAN İMDADINA MEHMET ÖZDİLEK YETİŞİYOR BEN BU MAÇTA ÖZDİLEK YİNE BEŞİKTAŞIN YARDIMINA KOŞACAĞINA İNANIYORUM BEŞİKTAŞIN BU MAÇI KAZANAMAYACAKSA HANGİ MAÇI KAZANACAK BEŞİKTAŞ KAZANIR...
135 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BLD. - KASIMPAŞA
HAFTA İÇİ KUPADA KARŞI KARŞIYA GELEN İKİ EKİBİN MÜCADELESİNDEN BELEDİYE 2-0 GALİBİYETLER AYRILARAK BİR ÇOK KUPONLARI YATIRMIŞTI.. BEN BU MAÇTA YILMAZ VURALIN EKİBİ BU MAÇI HAFTA İÇİNİN RÖVANŞI OLARAK GÖRÜYOR KASIMPAŞA BU MAÇI KAYBETMEZ DİYORUM...
KASIMPAŞA KAYBETMEZ 0&2 1,60
231 DİYARBAKIRSPOR-TRABZONSPOR 1&0-1,62
ZİYA DOĞANIN TAKIMLARI ÇOK İYİ SAVUNMA YAPAR BUNU DİYARBAKIRSPORDA DA GÖRMEKTEYİZ.TRABZON İÇİN GERÇEKTEN ZOR MAÇ AYRICA GÖNDERDİKLERİ TJİKUZUNUN GEÇEN HAFTA ANKARAGÜCÜ ORTA SAHASINI TEK BAŞINA DUMAN ETTİĞİNİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM BÖYLE BİR ADAMI NASIL GÖNDERİR ANLAMIŞ DEĞİLİM TJİKUZUNUNDA İNTİKAM MAÇI OLABİLİR.BİRBİRNE ÇOK YAKIN VE KAPALI OYNAYAN DİYARBAKIRSPOR KONTRALARDA TAZAMETA GİBİ BİR GOLCÜYLE VURABİLİR.OYNAMAYIN BENCE BU MAÇA. İLLA OYNUYACAKSANIZDA DİYARBAKIRSPOR YENİLMEZ SEÇENEĞİNE YÖNELMENİZİ TAVSİYE EDERİM...
327 BURSASPOR-ESKİŞEHİRSPOR 1-1,50
Bursaspor şampiyonluk ve Şampiyonlar ligine katılma aşkına sahasında ezer geçer Eskişehiri...Sercan,Ergic,İglesias,Batalla,Volkan Şen gibi kaliteli futbolculara ve muhteşem Texas tribününe karşı ayakta kalamazlar.Bursaspor kazanır...
329 GAZİANTEPSPOR-KAYSERİSPOR TGS 2-3 GOL-1,70
HAFTANIN TAHMİNİ EN ZOR MAÇLARINDAN BİR TANESİ... BEN BU MAÇTA GAZİANTEPSPORUN SEYİRCİSİ ÖNÜNDE OLMASI VE KAYSERİSPORDA ALİ TURANIN DAHA AFFEDİLMEMESİ GAZİANTEPSPORUN BİR ADIM ÖNDE OLMASINDAKİ ETKENLER...BEN BU MAÇTA GAZİANTEP GALİBİYETİ YADA TGS 2-3 GOL ÖNERİYORUM...
TGS 2-3 GOL-1,70
330 MANİSASPOR-ANKARAGÜCÜ TGS 2-3 GOL-1,70
HAFTANIN EN ÇEKİŞMELİ MAÇI MANİSA-ANKARAGÜCÜ OLACAK...6 PUAN DEĞERİNDE KAZANAN ALT SIRALARDAN KURTARIR KENDİNİ MANİSADA TEKNİK DİREKTÖR SORUNU VAR AMA SAHASINDA OYNAMASI AVANTAJ,ANKARAGÜCÜ SON 2 MAÇTA SAHASINDA 0-0 BERABERE KALDI BENCE ZEMİNİN TEKRAR PATATES TARLASINA DÖNMESİNDEN DOLAYI GOL SIKINTISI ÇEKTİ AMA MANİSADA GÜZEL ZEMİN VAR KAZANMAYA MUHTAÇ İKİ TAKIMIN MÜCADELİNDE EN AZ 2-3 GOL OLUR.
TGS 2-3 GOL-1,70
338 SİVASSPOR-FENERBAHÇE 2-1,65
FB DE EKSİK ÇOK baroni emre santos ve lugano.hepside ilk 11 in değişmezlerinden ve önemli oyuncular.SİVASSPORU SON İKİ MAÇTA YİNE İZLEDİKKİ OFANSİF ANLAMDA HİÇ Bİ POZİTİF GELİŞME YOK.BOŞ ALAN BULAMAYIP PRES YEDİKLERİ ZAMAN PAS YAPAMIYORLAR VE KENDİ YARI ALANLARINDAN ÇIKAMIYOLAR FBDE BUNU YAPARSA ÇOK RAHAT ALIR MAÇI.ANCAK EKSİKLER ZEMİN VE SOĞUK NASIL ETKİLER BİLEMİYORUM...NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR GİBİ BİR TAKIM KARŞISINDA FENERBAHÇEYE 1,65 ORAN VERİLİYORSA DÜŞÜNMEDEN 2 OYNARIM...
FENERBAHÇE KAZANIR..
379 DENİZLİSPOR-GALATASARAY 2-1,60
İLK OLARAK BU MAÇA YORUM YAZMADAN ÖNCE GALATASARAY YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM 3 TANE BİRBİRİNDEN KALİTELİ OYUNCU TRANSFER EDİLDİ.. ANCAK BU TRANSFERLER KEŞKE SEZON BAŞINDA YAPILSAYDI 2.DEVREYE GALATASARAY YENİ BİR KADROYLA GİRDİ.. GALATASARAYIN YENİ TRANSFERLERİ UYUM SÜRECİNİ ÇABUK ATLATACAK MI... BEN BU MAÇI GALATASARAYIN HERŞEYE RAĞMEN ARDA TURAN FAKTÖRÜYLE KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. AMA BENİ KORKUTAN TEK ŞEY İSE DENİZLİSPORUN YENİ TRANSFERİ VE GALATASARAYIN BELALISI YOULA... GALATASARAY SAVUNMASININ EN UFAK HATASINI BİLE AFFETMEYECEKTİR YOULA..GALATASARAYIN YOULAYI DURDURMASI HALİNDE BU MAÇI ELİNİ KOLUNU SALLA***** KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM..
Konu Multowey tarafından (29-01-2010 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.