Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
249 20:30 16.01.2010 Büyükşehir Bld. V Beşiktaş
Hafta içindeki kupa maçında Beşiktaş analizi ve Kasımpaşa gerçeği ile ilgili yorumlarımı kazandırarak değerlendirdim. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Beşiktaş futbol oynamaktan çok sahada kalmaya çalışıyor gibi..Tabiki bu sebeple her rakibi birkaç dakika buna seyirci kalıyor. Sonrası malum tüm takımlar deli gibi saldırıyor. Kasımpaşa gruptaki dengeleri alt üst etti. Belediye Manisa maçında önüne gelen altın tepsiyi geri itti. Beklide kolay olmasını istemiyorlardı. Beşiktaş karşısında da puan alırlar ve Beşiktaş a geçen senenin kupa kralına büyük bir darbe de onlar vurur. İddaacılarımızın iyi düşünmesi gereken bir maç.
Tahminim:Büyükşehir Bld. Kazanır yada Berabere kalır
309 13:30 17.01.2010 Orduspor v Ankaragücü
Orduspor Galatasaray mağlubiyetinin ardından Denizli Belediye maçını kazanmayı başarmıştı. Ankaragücü karşısında Orduspor kazanacak güce sahip. Özellikle Trabzonspor karşısında kaybeden Ankaragücünde tüm moraller gitti. Sadece lige endeksli bir sistem bekliyorum. Orduspor bu sefer affetmez düşüncesindeyim.
Tahminim: Orduspor Kazanır
310 13:30 17.01.2010 Sivasspor v Giresunspor
Sivassporun Denizli maçındaki beraberliği dikkat çekti. Giresunspor sadece ses getirmek peşinde olan bir takım oldu. Bunu söylerken yapmaya çalıştıkları stratejiye destek verdiğimi de söylemek isterim. Bank Asya liginde oynayan Giresunspor kendini iyi toparladı. Sivas maçında belki şansları olabilir. Grubun ilginç olduğunu kupanın ilk maçında da söylemiştim. Kimin ne yapacağı belli olmayan bir grup oldu. Sizlere Giresunspor değerlendirilmeli diyebilirim. Fazla bir beklenti içerisine girmek gereksiz olur. Maceracılar için Giresunspor değerlendirilebilir.
Tahminim: Giresunspor Kazanır yada Maç Berabere Biter
311 13:30 17.01.2010 Tokatspor v Altay
Fenerbahçe maçından sonra büyük beğeni toplayan Tokatspor Kupaya renk katan ekiplerden biri. Altay karşısında da bir sürpriz yapmalarına neden olmasın diyorum. Altay Eskişehir maçında farklı mağlup olarak elindeki bütün şansı kaybetti. Bu maçta da zayıf bir kadro ile gazozuna maça çıkacak. Tokatspor bu maçta güvenilir olamaz. Yine de sürpriz arayanlara Tokatspor diyorum.
Tahminim: Tokatspor Kazanır
343 17:30 17.01.2010 Denizlispor v Bursaspor
Geldik bu haftanın en güzel beraberlik maçlarından birine. Denizlispor beklenilenin aksine Kupaya da asılıyor. Bursa yı yenerlerse şaşırmak bile. Bursaspor grupta lider olsa bile Denizlispor hemen arkasında yoluna devam ediyor. Denizli puan alacak bana göre en az 1 puan olur.
Tahminim: Beraberlik
367 20:30 17.01.2010 Galatasaray v Denizli Belediyespor
Galatasaray için kolay bir maç. Mislicilere hitap eden bir mücadele olacaktır. Sürpriz beklemediğimiz bir maç.
Tahminim:Galatasaray Kazanır
404 20:30 18.01.2010 Antalyaspor v Fenerbahçe
Fenerbahçe her açıdan farklı bir sistem üzerinde çalıştığını belli ediyor. Her maçta zor kazanan bir takım oldular. Antalyaspor ise kendini kupada üst tura taşıyacak sonuca gitmek istiyor. Sürprizlerle dolu bir kupa mücadelesi bizleri bekliyor. Antalya forvetsiz olarak maça tüm gücüyle asılacak. Fenerin Yaptıkları hatalar ile herkesi şaşırtmayı başardılar. Bence gol açısından değerlendirilmesi gereken bir maç.
Tahminim: 2,5 Gol Alt