Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Eskişehir - Antalya
Eskişehir, sezonun ikinci yarısında ligin en formda ekibi olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik son maçta devre arasında takıma yapılan takviyelerin ne kadar isabetli olduğu görüldü. Ayrıca beklediğimiz gibi bu oyuncuların adaptasyon süreci çok kısa olacağa benziyor. Sergen ve Coşkun'un da ne kadar iyi durumda ve istekli olduklarını hesaba katarsak, kazandığı takdirde lider olacak Eskişehir'e 2.10'dan güvenebiliriz. Antalya ise Pazartesi oynanan Erciyes maçında çok vasat bir görüntü ortaya koydu. Bu takımı uzun zamandır bu kadar isteksiz gördüm. Bu halde sahasında hiç kaybetmemiş Eskişehir'i yenerlerse büyük sürpriz olur. Dolayısı ile 1-0 çok güvenilir bir tercih olarak duruyor. Ancak seyirci desteğini göz önünde bulundursak ev sahibinin galip gelmesi denenmeli.
Beklentim
Eskişehir kazanır
Eskişehir kaybetmez
Karşıyaka - İstanbul
Diyarbakır gibi bir deplasmandan altın gibi bir 3 puanla dönen karşıyaka , ilk 6 için mücade ettigi rakiplerinin çogunun önemli deplasmanlara çıkacagı haftada , istanbulsporu yenemezse çok bomba bir sonuç olur.Üstelik kaf kaf son iç saha maçını seyircisiz oynadıgından bu karşılaşmada tribünlerin coşkulu olmasını bekleyebiliriz.İstanbulspor ise bazı sürpriz galibiyetler aldı ama bu sonuçlarda o günkü rakiplerinin de kötü durumlarda olmasının etkisi büyüktü. Misafir ekip son 4 maç sadece 1 gol atabildi ve toplam 12 golle ligin en az gol atan takımı. Karşıyaka senelerdir beklediği 1. lig yolunda umutlanmak ve taraftarını havaya sokmak için bu maçı kazanmak zorunda. Bu fırsatı tepeceklerini düşünmüyorum.
Beklentim
Karşıyaka kazanır
Orduspor - Samsunspor
TFF 1. Liginin Orduspor en formda ekibi rahatlıkla diyebilirim Şu anda ligte 7.sırada olması sizi yanıltmasın ilk yarının ortalarına kadar vasat bir görüntü çizen karadeniz ekibi Orduspor eminimki ilk 6 da ligi tamamlayacaktır Play-Offlarda göreceğimize eminim kendilerini. Samsunspor’da ise işler yolunda gitmiyor Son 10 maçta sadece ve sadece 6 puan toplayabildiler. Şu anda düşme potasının içindeler bir zamanların dişli Süper Lig Ekibi, Kocaelispor’a karşı kendi sahalarında aldıkları 3-0 lık hezimetin yanında maçı özet görüntülerini izleme fırsatım oldu ne oynanan futbol ne de taraftarın takıma sahip çıkması yoktu,değer vediğimiz Samsunsporun bir an önce toparlanması gerekir. Formda Orduspor saha ve seyircisi önünde zor durumda olan Samsunspora AFFETMEZ ve maçı rahat kazanır.
Orduspor Kazanır 1.60