Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
112 20:00 23.10.2009 Trabzonspor v Kayserispor
Geçen hafta deplasmanda Galatasaray’a 4-3 yenilen Trabzon bu hafta ligin en az gol yiyen takımı Kayseri’yi konuk edecek. Kayseri son 6 maçında gol yemedi. Tek yenilgisini deplasmanda Galatasaray’dan aldı. Trabzon kendi evinde yaptığı 4 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Son 3 maçta 2 puan toplayan ev sahibinin artık puan kaybetmemesi gerekiyor. Konuk ekibin az gol yemesi maçın zorlu geçeceğini gösteriyor.
Tahminim:2,5 Gol Alt
173 16:00 24.10.2009 Bursaspor v Büyükşehir Bld.
Bursaspor sahasında sadece Fenerbahçe’ye kaybetti. Son 4 maçı (3 ü deplasman) kazandı. Gol sorunu olmayan Bursa evinde kazanmak isteyecektir. Büyükşehir Bld. Son 3 maçını kazandı ama rakiplerinin formsuz ve güçsüz olmaları onlara galibiyetler getirmiştir. Kendi aralarındaki maçlara da baktığımızda Bursa’nın üstünlüğü göze çarpıyor. Bursa kazanır.
Tahminim:Bursaspor Kazanır
290 20:00 24.10.2009 Eskişehirspor v Beşiktaş
En son evinde Kayseri’ye yenilen Eskişehir geçen hafta maç yapmadı. Kendi evinde 4 maçta 3 galibiyeti var. Beşiktaş ise son maçta 2 kırmızı kart gördü. (Fabian Ernst , Matteo Ferrari) son iki maçını kazandı ama kendi sahasında oynaması ve rakiplerinin formsuz ve güçsüz olmaları bakımından kazandı. Hafta içinde Wolfsburg deplasmanından 0-0 lık sonuçla ilk puanını şampiyonlar liginde aldılar. fakat bu hafta sonunda işlerinin kolay olmayacağını düşünüyorum. Eskişehirspor kazanır.
Tahminim:Eskişehirspor Kazanır
384 15:00 25.10.2009 Diyarbakırspor v Gençlerbirliği
Kendi sahasında galibiyeti bulunmayan Diyarbakır bu hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Son maçta kırmızı kart gören Ayman cezalıdır. Gençler deplasmanda 3 maçta 6 puan topladı. Son maçını da kazanan Gençler bu maçı da kazanır.
Tahminim: Gençlerbirliği Kazanır
385 15:00 25.10.2009 Kasımpaşa v Denizlispor
Galibiyeti bulunmayan 2 takımın mücadelesinde Kasımpaşa evinde Denizli’yi konuk ediyor. Son maçında Bursa’ya kaybettikten sonra Denizlispor teknik direktörü N. Sağlam istifa etti. Evinde oynayan Kasımpaşa galibiyete daha yakındır. Ev sahibi kazanır.
Tahminim:Kasımpaşa Kazanır
462 20:00 25.10.2009Fenerbahçe v Galatasaray
İki takımında hafta içi Avrupa ligi maçı vardı. Fenerbahçe az gol yiyen ve Alex’ e bağlı bir takım. Durumu belli olmayan oyuncuları var. Galatasaray ise çok gol atan ve yiyen bir takım. Eksiği olmayan Galatasaray bu sene yenmek istiyor. Fenerbahçe kendi sahasında oynamasını kullanarak galip gelmek isteyecek. Bol gollü geçmesini bekliyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
173 16:00 24.10.2009 Bursaspor v Büyükşehir Bld.
Taraftarıyla beraber çok iyi giden Bursaspor bu kez tehlikeli bir takımla karşılaşıyor..Bursaspor evinde yine favori ama oran bu riski karşılamıyor..Bledeyie tam bir deplasman takımı..Ben 1.35 için Bursa'ya oynamayı gerksiz buluyorum..Gol bahsine gireceklere ise üst tavsiyemdir..
Tahminim:Üst Biter
290 20:00 24.10.2009 Eskişehirspor v Beşiktaş
Ben Eskişehir'de yaşıyorum..Kombinem var ve her maça gitme fırsatı buldum..Evimizde oynadığımız 4 maçın 3 ünü kazandık en son Kayserispora gündüz maçında kaybettik..Eskişehirspor taraftarıyla gece maçlarında farklı oynuyor..Bando ES-ES grubunun Espana Marşı çalmasıyla muhteşem bir atmosfer oluşuyor..Bu maçın atmosfer yanı..İşin teknik yönüne girdiğimizde ES-ES te Youla,Ümit Karan,takımın hırslı ismi taraftarın sevgilisi Serdar Özbayraktar ve Ragıp yok..Gol yükünü Mehmet Yılmaz çekecek.ES-ES te golcü yokken BJK de de defans yok..Sivok,Ferrari,Ernst ve Yusuf bu maçta yoklar..Ama İbrahim Toraman,İbrahim Kaş ikilisi oynasa bile Beşiktaş'ın defansta Youla ve Ümitsiz Eskişehir karşısında zorluk yaşayacağını düşünmüyorum..Sonuç açısından tahmini zor bir maç..Ben az gollü bir maç olacağını düşünüyorum..
Tahminim:ALT BİTER...
384 15:00 25.10.2009 Diyarbakırspor v Gençlerbirliği
Kendi sahasında galibiyeti bulunmayan Diyarbakır bu hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Son maçta kırmızı kart gören Ayman cezalı. Gençler deplasmanda 3 maçta 6 puan topladı. Ben zorlu maçta Gençlerbirliği'nin yenilmeyeceğini düşünüyorum..Öncelikli tahminim ise beraberlik
Tahminim: Gençlerbirliği Yenilmez
385 15:00 25.10.2009 Kasımpaşa v Denizlispor
Galibiyeti bulunmayan 2 takımın mücadelesinde Kasımpaşa evinde Denizli’yi konuk ediyor. Açıkcası ben Denizli başkanına oldukça kızgınım..Erhan Altın'ı sırf ilk 3 haftada FB,GS,Kayseri maçlarında puan alamadı diye yolladı..Yerine Gelen Nurullah Hoca'nın da bu berbat kadroyla bişeyler yapması zordu..Fakat yine de Bursa maçını izlediğimde Bursa'nın şansıyla kazandığını gördüm..İlk gol kalecinin topu kaptırması,ikinci gol auta giden topun ofsayttan gol olması,3.golün ise son dk da karambol golü olması nedeniyle Denizli şanssızca yenildi..Fakat başkan işi çok iyi bildiği için soyunma odasına inip oyuncuların önünde antrenürün onurunu kırcak açıklamalar yapıyor..Böyle bir başkanlık olmaz..Açıkcası bu oyuncuların da bu moralle bişeyler yapması imkansız..Kasımpaşa'nın bu maçı alacağını düşünüyorum...
Tahminim:Kasımpaşa Kazanır
462 20:00 25.10.2009Fenerbahçe v Galatasaray
Ben GS li olmama rağmen GS'nin oyununu sene başından beri beğenmiyorum..Bu oyunla başarılı olunması imkansız..Bir kere bu maçta FB gol atar...maçın üst olacağı kesin..Oran da gayet iyi..Fakat ben 1.80 lik FB kazanır tahmininde bulunuyorum..Kuponuma GS li olduğuum için koymam ama işe ciddi bakanlar 1 oynayabilir..
Tahminim: 2,5 Gol Üst
Manisaspor-AntalyasporManisaspor ligin sağlam takımlarından..Defansif yönü başarılı olan Manisaspor Bu maçta favori..Ayrıca Az gollü bir mücadele olmasını bekliyorum..
Tahminim:Manisaspor Kazanır...
Sivasspor-G.AntepsporSivasspor Bülent Uygun'un istifasıyla yeni bir yola başladı..Gaziantepsor ise çok dengesiz bir takım..Sağlamcıların uzak durması gerekn maçta beraberlik ön planda..
Tahminim:Uzak Durun..
Konu ***_ALfoNSo_*** tarafından (23-10-2009 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.
386 Manisaspor vs Antalyaspor
Son haftalarda başarısız sonuçlar alan manisaspor bu hafta deplesmanda antalya karşısında mücadele edecek.En son deplesmanda oynadığı belediye maçını kaybeden tarzanlar kendi sahalarında oynadıkları maçlarda rakip takımlara zor anlar yaşatan bir ekip.Özellikle orta saha ve defans döngüsü sağlam oyunculardan kurulu olan manisa takımının son haftalarda aldığı sonuçlar sürpriz sayılabilir.Lige çok iyi başlangıç yapan mesut bakalın ekibi özellikle hucüm hattında son haftalarda zorlanıyorlar.Gol yollarında yetersiz kalan ısaac e yeteri kadar destek verilmiyor...
Rakip antalya takımı ise son haftada diyarbakırı kendi evinde farklı mağlup etti.Deplesmanlarda büyük sıkıntı yaşayan kırmızı beyazlı takım maça adapte olmakta oldukça zorlanıyorlar.Necatinin form grafiğinin yükselmesiyle son haftalarda gol yollarında daha etkili olan antalya takımının deplesman performansı gerçekten çok kötü...
Sonuç olarak mesut bakkal ve ekibinin ben bu maçta son iki maçtır aldığı kötü sonuçlarıda göz önünde alırsak daha baskılı oynayacağını ve kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacağına inanıyorum.Zaten iyi bir takım olan manisanın son 2 haftadır üzerinde bulunduğu şansızlığı antalya takımıyla birlikte son vereceğine inanıyorum...
MANİSASPOR KAZANIR...1.60
385 Kasımpaşa vs Denizlispor
Süper ligde düşmeye en yakın 2 aday kasımpaşa tayip erdoğan stadında karşı karşıya gelecekler.Ligde yılmaz vuralla birlikte derli toplu bir oyun oynamaya başlayan ve rakip takımların dengesini bozabilen kasımpaşa takımı son 2 haftadır alabilecekleri puanları şansızlıkları yüzünden alamadılar.Kadro bakımında her ne kadar dar bir kadroya sahip olsalar da yılmaz vural bu kadroyu verimli şekilde kullanmaya başladı.Özellikle gol yollarında karadaş ve moritz form durumlarını bir vites daha yükseltmeleri halinde kasımpaşa takımı gelecek maçlar için daha iyi sinyaller verebileceğini düşünüyorum.Galibiyet hasret olan kasımpaşa takımı için bu maç bulunmaz bir fırsat.Hem çıkış maçları olacak bu maç hemde galibiyetle tanışacaklar haftalardan sonra.Bu maç kasımpaşa için hayati önem taşıyor..
Rakip denizlisporda ise nurullah sağlam bursaspor karşısında alınan malubiyetten sonra ali ipeğin soyunma odasında takıma ağır ithamlar kullanması ve aşağılayıcı cümleler kullanmasından dolayı takımdan istifa ettiğini açıkladı hafta içinde.Bu istifa denizlisporun sonuna getirdiğini açıkça söliyebilirim.Çünkü nurullah hoca bu dar kadroya rağmen teker teker de olsa puanlar toplamayı başarıyordu.Bence bu istifa denizlisporu geriye götürecek ve daha kötü sonuçlar almasına sebep olacak.Sezon başında da bahsettim denizli takımının kadrosu bu lig için yeterli değil.Gol yollarında doğru düzgün bir adamları bile yok..
Sonuç olarak bu maç çok çekişmeli geçecek.Benim kanatimce kasımpaşa takımı bu maçı kazanacak.Hem oynadıkları futbol hemde şu anda bulundukları konum denizlispora oranla çok daha iyi.Bu maçı kazanmak için her türlü ortam var.Kendi saha ve seyircisi önünde galip gelmek isteyecektir ve çıkış için bundan daha iyi bir fırsat yakalamayacaklarını düşünüyorum...
KASIMPAŞA KAZANIR..2.15
KASIMPAŞA YENİLMEZ..1.34
290 Eskişehirspor vs Beşiktaş
Geçtiğimiz haftakasımpaşayı 2-1 yenerek ligde 2 de 2 yapan beşiktaş takımı eksik kadrosuyla eskişehire karşı mücadele edecek.Sivk ferrari ve ernst gibi defans gücü yüksek oyuncularının olmayacağı bu karşılaşmada özellikle defans analamında sıkıntı yaşayabilecek olan siyah beyazlı takım hafta içinde wolfsburg maçında almış oldukları beraberlikle daha da morallenmiş durumdular.Her ne kadar son haftalarda iyi sonuçlar alıyor olsa da beşiktaş takımı hucüm futbolu oynayamıyor.Gol yollarında büyük sıkıntı çekiyorlar.Bobo ve nihat bir türlü istenilen düzeyde form tutamadılar.Göbekte muhtemelen toraman ve kaşa görev verecek olan denizli solda üzülmezi sağda ekrem dağı oynatmayı planlıyor.9 haftadır sadece bir kez istanbul dışına çıkan ve 1 aydır sürekli olarak istanbulda maç yapan beşiktaş takımı için karşılaşabilecekleri en zor deplesmanlardan biri eskişehir deplesmanı...
Rakip eskişehirsporda ise sakat futbolcular rıza çalımbayın canını bir hayli sıkıyor.Youla ile birlikte bülent ve ümit karanında bu maçta forma giyemiyecek olması başarılı teknik direktörü bir hayli düşündürüyor.Forvet anlamında elinde bir tek mehmet yılmazı bulunan eskişehir takımı gol yollarında bu maçta özellikle sıkıntı yaşayabilirler.Ama kendi evinde bu sene oynadıkları maçlarda bir tek kayseriye yenilmeleri ve arkalarına aldıkları müthiş taraftar desteği onlar için bu maçtaki en büyük itici güç olarak göze çarpıyor...
Sonuç olarak her iki takımında bir çok futbolcusu eksik.Beşiktaş takımı hafta içinde wolfsburg maçında göstermiş oldukları müthiş efordan sonra bu maça bir hayli yorgun çıkacaklar.Eskişehirin forvette ciddi eksikliği beşiktaşın ise defansta ciddi eksiklikleri bulunuyor.Bu karşılaşmada her iki takımda temkini elden bırakmayacak gibime geliyor ve tipik bir alt maçı olarak görüyorum..
2.5 GOL ALTI BİTER..1.67