Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu huseyin3487 tarafından (15-10-2009 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
PUAN DURUMU
TAKIMLARIN FORM DURUMU
SÜPER LİG ALT-ÜST DURUM TABLOSU
TAKIMLARIN SON MAÇ SONUÇLARI
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
171 Denizlispor vs Bursaspor
Bir türlü isteneni veremeyen Denizlispor inişli çıkışlı grafik gösteriyor.Kadroları iyi olmasına rağmen gol atıp galip gelmekte sıkıntı çekiyorlar.Bursaspor tarafında ise deyim yerindeyse çok süper bir sezon geçiriyor.Ertuğrul sağlam ile futbolcular her maçta adeta galibiyet için kenetleniyorlar.Ben bu karşılaşmada moralli Bursaspor, Denizlispor a puan vereceğini düşünmüyorum.
Tahminim: Bursaspor kazanır.
298 Beşiktaş vs Kasımpaşa
Beşiktaş ta sallantılar devam ediyor.Milli maçlar nedeniyle verilen aradan önceki hafta da evinde büyük protestolara karşı koyarak pek de zevk vermeyen bir futbolla denizlispor u evinde 1-0 yendi.Kasımpaşa tarafına bakarsak ben Kasımpaşanın bu lige yakıştığını düşünmüyorum. Kalite farkınıda ele alırsak ve beşiktaşın seyirci desteğinide alacağını düşünürsek banko bjk kazanır diye düşünüyorum.
Tahminim: Beşiktaş kazanır.
355 Gençlerbirliği vs Sivasspor
Gençlerbirliği ekibi bu sene nokta transferler yaparak ve teknik direktörlerini değiştirerek ne kadar doğru bir iş yaptıklarını 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak gösterdiler. Ben bu yıl Gençlerbirliğini çok beğendim açıkcası. Sivasspor çok kötü bir başlangıç yaptı ve en sonunda teknik direktörlerini gönderdiler.Bu futbolculara yarar mı verir zarar mı verir bilinmez ama ben formda Gençlerbirliğinin evinde Sivasspora acıyacağını düşünmüyorum.
Tahminim: Gençlerbirliği kazanır.
354 İst.Büyükşehir Bld. vs Manisaspor
Orta sıraların takımı olan İbb son iki haftada galibiyet alarak biraz daha yukarı tırmanmayı başardı. Manisaspor ise lige yeni katılmasına rağmen uyum sağlamış gözüküyor. Evinde çok takımın korkulu rüyası oLan İbb Manisaspor u boynu bükük yollayacağını düşünüyorum.
Tahminim: İstanbul BB. kazanır.
356 Kayserispor vs Ankaragücü
Zor ve keyifli bir karşılaşma bizi bekliyor.Her karşılaşmada performanslarını az da olsa artırarak devam eden Kayserispor şuan 4. sıradalar.Bir kaç maçta onlara şanslarıda yardım ederek geldiler buraya.Mehmet Topuz un yerini doldurmuşlar olarak görüyorum ben.Ankaragücü ise bu karşılaşmaya moralli girecek. Evinde Galatasaray ı şok bir skorla devirmişlerdi. Bu gaz onlara baya yetecektir.Ben bu zorlu maçta ev sahibinin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: Kayserispor kaybetmez.
403 Gaziantepspor vs Fenerbahçe
Canla başla uğraşmalarına rağmen bir türlü isteneni veremeyen Gaziantepspor evinde namağlup liğderi ağırlıyor.FazLa söze gerek yok Fenerbahçe derbiye moralli girer.
Tahminim: Fenerbahçe kazanır.
429 Antalyaspor vs Diyarbakırspor
Son 3 maçta puan alamayan Antalyaspor evinde lige fırtına gibi girip sonra sönen Diyarbakırspor u ağırlıyor.Bu karşılaşma 6 puan değerinde gözükebilir iki takımada onun için iki takım içinde önemli bir maç olarak gözüküyor.İki takımda kaybetmek istemeyecektir.Takımların güçleri hemen hemen aynı durumda.Ama Antalyaspor ev sahibi olmanın vereceği avantajla karşılaşmadan galip çıkar.
Tahminim: Antalyaspor kazanır.
448 Galatasaray vs Trabzonspor
İşte bu haftanın derbisi son maç olarak karşımızda. Galatasaray geçen maçı kaybederek taraftarlarını üzdü.Trabzon ise puan almak için savaş veriyor. Ama bir türlü gol yollarında başarılı olamıyor.Ben bu karşılaşmada fazla bir süpriz beklemiyorum.Büyük ihtimal ev sahibi galip gelecektir.
Tahminim:Galatasaray kazanır.
Denizlispor-Bursaspor
Denizlispor türkcell süper ligin kötü takımlarından Bursaspor'da ise herşey yolunda gidiyor.Bu sene Avrupa kupalarına gitmek istediklerini anlayabiliyoruz.Ertuğrul Sağlam ve kurmaylarının bu maçı kazanıp 3.sırada devam etmelerini bekliyorum.
Tahmin:2
bursa da kalecisi.6 hafta sahalardan uzak kalacakmış.milli maçta sakatlanmış.yedek kaleci yavuz.pek güven vermiyor.direk bursaya oynamak riskli.denizli yeni hocasıyla bi hava değişimine uğrayabilir.ben bu maça 3 ihtimalli bakıyorum.girmemek daha mantıklı.eğer gireceksemde evsahibi denizli alır maçı diyorum....![]()