Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu Ersin tarafından (01-03-2009 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Orduspor v Samsunspor
İddaa'nın yeni programında ilk maç. Belkide iddaa'nın tarih açısından en önemli maçlarından bir tanesi. Karadeniz derbisinde ev sahibi Orduspor favori gösterilmiş. Bana göre'de favori takım Orduspor. Nedenlerine gelince , hem kendi evinde başarılı maçlar çıkartıyor , hem Samsunspor puan toplayarak üst sıralara doğru toparlandı , hem de bu maçta olası bir puan kaybında kendini ateşe atacak. Özellikle Orduspor'un son haftalar da son dakikalarda yediği şanssız goller kervanına geçtiğimiz hafta da Altay'ı dahil edersek bu sezon boyunca 13 puan kaybettiğini görebiliriz. Bu maç için özel savunma önlemleri alındı. Son haftalar da eski formunu aratan Bruno ile özel ilgileniliyor. Bruno bu maçta iyi bir performans sergilerse Samsunspor kalecisi Hasan Sönmez'i bir kaç kez avlayabilir diye düşünüyorum. Maddi destek olarak çok fazla sorunu olmayan iki takımın karşılaşmasında puana daha çok ihtiyacı olan Orduspor'u öneriyorum
Tahminim:Orduspor Kazanır
Orduspor – Samsunspor
Orduspor puan kayıplarının ardından bir anda kendisini düşme potasına yakın bir yerde buldu.Samsun ise üst üste aldığı başarılı sonuçlarla biraz da olsa rahatladı.Her zaman çok büyük çekişmeye sahne olan bu iki komşu şehir takımlarının maçları,bu sefer de oldukça heyecanlı geçecek.Form durumu olarak Samsun daha iyi gözükse de hafta başında Samsunspor başkanının yapmış olduğu ”ekonomik nedenlerden dolayı Süper Lig gibi bir hedefimiz yok” açıklamasının Samsunspor’lu futbolcuları etkilemiş olduğunu ve motivasyon kaybına neden olacağını düşünüyorum.Orduspor zor geçecek müsabakadan galibiyetle ayrılarak derin bir nefes alır.
Tahminim: Orduspor Kazanır
Malatyaspor – Diyarbakırspor
Zirvedeki takımlar üst üste puan kayıpları yaşarken bu fırsatı iyi değerlendiren Diyarbakır ile lider arasında sadece 1 puan fark kaldı.Konuk ekip,ligin en çok gol yiyen takımı olan Malatya karşısında galibiyete çok yakın.
Tahminimi: Diyarbakırspor Kazanır
Kartalspor – Erciyesspor
Her ikisi de istikrarsız olan iki takımın karşılaşmasında,evinde kolay kolay mağlup olmayan Kartalspor’un daha avantajlı olduğunu ve zor da olsa 3 puana ulaşacağını düşünüyorum.
Tahminim: Kartalspor Kazanır