Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
trabzon beşiktaş maçında çok fazla gol pozisyonu beklemiyorum,iki takımda temkinli oynucak bana göre,beşiktaşta delgado,cisse ve sivokun yoklukları can sıkıntısı yaratabilir,benim bu maçtaki görüşüm direk 1,galatasaray kayseri maçında ise moralsiz gs ve fb maçında gözüktüğü kadarıyla kendine çok fazla güvenen skibbe ve alman futbolunu oynatma çabası çok fazla gol yemeye sebep oluyo,bence kayserinin denizli deplasmanında kaybetmesi sırf bu maça odaklanmasından dolayı kaynaklanıo diye düşünüorum,kayserinin 4 büyklere karşı özellikle kupa maçlarında gayet iyi oynadıklarını biliyoruz,ali samiyende de olsa kayseri yine burdan en az 1 puanla dönebilir,maç berabere bitmeye aday ama 02 diyelim.
daLgaSız deniZde HerKes KaPTan !!!
Trabzonspor-Beşiktaş
Ligde zirveye oynayan iki takım Fortis Türkiye kupasında karşılaşacaklar. Ev sahibi takım grubun ilk maçında Antep deplasmanından eli boş dönerken, konuk ekip kendi evinde Antalyasporu yenmeyi başarmıştı. Her iki takımda hafta sonu oynadıkları lig maçlarını galibiyetle tamamladılar. Ev sahibi ekip bu maç öncesi grupta puan alamadı ve bu maç onların Türkiye Kupasında gruptan çıkmak için önemli bir karşılaşması olacak. Kazanmak isteyeceklerdir. Konuk ekip Beşiktaş ta önemli oyuncular yok. Savunmadan Sivok, orta alandan da Cisse ve Delgado forma giyemeyecekler. İki takımda değerlendirildiğinde konuk ekip daha formda görünüyor. Oynadığı futbol daha tatmin edici. Ben bu karşılaşmda, ligde karşılaştıklarından daha fazla tmpolu bir maç bekliyorum. Her iki takımda da gol vuruşları iyi olan Forvetler mevcut. Tahminim gollü bir maç olacağı. Üst seçeneği makul görünüyor.
Tahmin:2,5 Gol Üstü
trabzon-beşiktaş
son oynanan lig maçı zevksiz ve pozisyonsuz geçmişti;
ancak bu maçın daha farklı olacağını düşünüyorum.
beşiktaş için yenilmemek yine ilk plan olacaktır, yenilmezse zaten gruptan çıkacağını biliyor.
trabzon ise mutlak kazanmak zorunda maç yüksek olasılıkla berabere bitecektir,
ama trabzon şuursuz saldırırsa beşiktaştaki eksiklere rağmen gol ayakları konta atak sever.
bu yüzden trabzonun taktiksel tutumu bu maçın sonucunu tayin edecektir.
en doğal sonuç beraberlik görünsede trabzon seyirci avantajını kullanıp maçı alacak güce sahip.
tahminim
1-0
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Colman
Selçuk
Isaac
Yattara
Gökhan
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Gökhan Zan
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Uğur İnceman
Serdar Kurtuluş
Tello
Serdar Özkan
Holosko
Nobre
Bu maçta turkcell süper ligin 2 güçlü takımı trabzonspor ile beşiktaş karşılaşıyor.trabzonspor grupta son sırada yer alırken beşiktaş grupta ilk sırada bulunuyor.
Trabzonspor grupta oynadığı ilk maçta gaziantepspor a deplasmanda 3-1 mağlup olurken gruptan çıkmayı hedefleyen takım bu maçı kazanmak istiyor.özellikle colman ın son haftalardaki formu takımı taşıyor.
Beşiktaş gruptaki ilk maçta sahasında antalyaspor u 3-0 mağlup ederek zirveye yerleşti.takımın en önemli kozu son haftaların formda ismi nobre.delgado nun bu maçta riske edilmeyecek olması uğur inceman ın yükünü artırdı.beşiktaş bu maçtan en azından 1 puanla ayrılmak istiyor.
Sonuç olarak bana göre bu maçı seyirci desteğiyle kazanmaktan başka çaresi olmayan trabzonspor zorda olsa kazanır...
tahminim:
TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ:1(g7/10)
oran:2.30
herkese bol şans...
124 TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ 0 3.00
Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında Gaziantepspor’a deplasmanda yenilen Trabzonspor, iddiasını sürdürmek için Beşiktaş’ı devirmek istiyor. Avni Aker’deki karşılaşmaya eksiksiz çıkmaları onlar adına avantaj olsa da bu durum kazanmalarına yetecek gibi gözükmüyor. Çünkü Karadeniz ekibi orta sahada yaratıcı oyuncu sıkıntısı çektiği için topu rakip kaleye taşımakta zorlanıyor. Hacettepe maçını Colman’ın jeneriklik vuruşuyla kazanan Bordo-Mavililer, bir önceki hafta Büyükşehir karşısında da sağ kanat Tayfun ve ön libero Selçuk’un golleriyle 2-0’ı yakalayıp farka gitmişti. Avni Aker’e Sivok, Cissse ve Delgado gibi üç önemli eksikle çıkacak olan Beşiktaş, puan durumundaki konumu, kupa fikstürü ve hafta sonundaki Bursaspor karşılaşmasını da hesaba katarak dengeli bir oyun ortaya koyup kazanmak için limitleri zorlamayacaktır. Ligdeki mücadelede eşitliği bozamayan iki takımın mücadelesinde bir kez daha beraberlik çıkar.