Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Bu maçta ligde 16.sırada bulunan güngören belediyespor ile ligde 14.sırada bulunan sakaryaspor karşılaşıyor.
Güngören Belediyespor iç sahada oynadığı maçlarda malatyaspor a mağlup olurken altay ile berabere kaldı ve kasımpaşa yı mağlup etti.organize olmakta zorlanan takım ligde oynadığı son maçta gaziantep belediyespor önünde varlık gösteremedi ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.
Sakaryaspor ise geçtiğimiz haftalarda teknik direktör değişimine gitti ve bu değişim takıma olumlu yansıdı.lige oldukça kötü başlayan takım toparlanma sürecine girdi.deplasman maçlarında gaziantep belediyespor a yenilen takım erciyesspor ile berabere kaldı ve giresunspor u mağlup etti.son 2 haftada 3 er gollü galibiyetler alan takımda moraller yerinde.
Sonuç olarak benim bu maçla ilgili tercihim deplasmanda olmasına rağmen sakaryaspor un kazanacağı yönünde.biraz riskli bir tercih ama bu oran risk almaya değer...
tahminim:
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR-SAKARYASPOR:2(g7/10)
oran:2.60
herkese bol şans...
Bu maçta ligde 13.sırada bulunan orduspor ile ligde 4.sırada bulunan kasımpaşa karşılaşıyor.
Orduspor iç sahada oynadığı maçlarda boluspor ve malatyaspor u mağlup ederken altay ile berabere kaldı.son olarak samsunspor a deplasmanda tek golle yenilen takımın amacı bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmak.
Kasımpaşa lige iyi başlayan takımlardan biri.kasımpaşa deplasmanda oynadığı maçlarda erciyesspor ve giresunspor u mağlup ederken güngören belediyespor a mağlup oldu.son olarak iç sahada 10 kişi kalan manisaspor ile berabere kalan takımın amacı bu maçı kazanmak.
Sonuç olarak bana göre bu maçta ev sahibi orduspor seyirci desteğiyle yenilmez...
tahminim:
ORDUSPOR-KASIMPAŞA:10(g8/10)
oran:1.40
herkese bol şans...
Bu maçta ligde zirvede bulunan manisaspor ile ligde 5.sırada bulunan gaziantep belediyespor karşılaşıyor.
Manisaspor bu sezon düştüğü süper lige çıkmak istiyor ve bu anlamda lige oldukça iyi başladılar.iç sahada oynadığı maçlarda rizespor ile berabere kalan takım karabükspor ve samsunspor u mağlup etti.manisaspor da amaç bu maçı da kazanmak.
Gaziantep belediyespor ise ligin istikrarsız sonuçlar alan takımlarından biri.deplasmanlarda adanaspor u mağlup eden gaziantep belediyespor kartalspor ve karşıyaka ile berabere kaldı.takımın amacı bu maçtan en azından 1 puan alabilmek.
Sonuç olarak bana göre bu maçı ligin en büyük şampiyonluk adayı manisaspor seyirci desteğiyle kazanır ve zirvedeki yerini korur...
tahminim:
MANİSASPOR-GAZİANTEP BELEDİYESPOR:1(g8/10)
oran:1.50
herkese bol şans...
--- Malatyaspor - Karabükspor ---
bu maç öncesi malatya 9 puanla 13. karabük 8 puanla 17. sırada bulunuyor.
evinde oynadığı 3 maçda 1 galibiyet 2 mağlubiyet alan malatyaspor lige istediği gibi başlayamadı ama son 3 maçda 2 galibiyet alarak dikkatleri bir anda üzerine çekti. son maçında deplasmanda diyarbakır ile eş futbol oynamasına rağmen 1-0 kaybetti.
karabükspor ise deplasmandaki 3 maçında 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldı galibiyeti lig sonuncusu boluspordan mağlubiyetleri ise manisa ve karşıyaka'dan aldı. son 3 maçda 2 b. 1 g. aldılar biraz toparlanma görüntüleri var ama malatya karşısında dayanamazlar.
ben bu maçda malatyaspor'un kazanacağını düşünüyorum...
Tahminim :
Malatyaspor Kazanır (1)
Oran : 1.65