Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
20 Eylül 2008 Sonuçlar
Kartalspor 2-2 Gaziantep B.B.
Orduspor 4-2 Malatyaspor
Manisaspor 5-1 Karabükspor
Adanaspor 2-1 Diyarbakırspor
Boluspor - Orduspor
lige şampiyonluk parolası ile başlayan rizespor bank asya 1.lig 4.hafta'sında lige iyi giriş yapamayan boluspor'a konuk oluyor.
Bu sezon yaptığı nokta transferleri ile lige ve türkiye kupasına iyi başlayan rizespor ligde 3 maçda 2 galibiyet 1 beraberlik (manisa deplasmanı) ile haftayı 7 puan ile kapatmıştı. boluspor ise ligde 3 maçda aldığı 1 beraberlik ile 3 haftada 1 puan topladı ve alt sıralarda yer aldı türkiye kupasında karabükspor'a 3-1 yenilen kırmızı beyazlı ekibin bana göre biraz daha zamanı var ama bu gidişle orta sıralardan kurtulamaz.
Tahminim.
ÇaykurRizespor Kazanır - 2 - 1.90
Giresunspor - Kasımpaşa
LigA'da 4.hafta maçında giresunspor evinde lig'a nın yeni ekibi kasımpaşayı konuk ediyor.
bu sezon lıgde ne yaptığı belli olmayan giresunspor geçen hafta aldığı 4-0 samsunspor galibiyeti ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta Kasımpaşa maçına moralli çıkacak.kasımpaşa ise 3 hafta mağlubiyet yüzü görmedi. evinde adanaspor'u deplasmanda kayserierciyesi yenen kasımpaşa son olarak'da evinde kartalspor ile berabere kaldı. hafta içi ankaragücü ile türkiye kupası maçına çıkacak olan giresunspor'da tek dezavantaj bu gözüküyor.
Tahminim
Giresun Yenilmez 10çş - 1.30
Güngören Belediyespor - Altay
LigA'da 4.hafta maçında ligin yeni ekiplerinde güngören bld. evinde lig'anın şampiyonluğuna oynuyan altay'ı konuk ediyor.
Evinde oynadığı son maçda Malatyaspor'a 1-0 ile boyun eğen güngören Belediye. bu hafta'da ligde fırtına gibi esen ve benim bu sezon şampiyonluk'da en güçlü takımı olarak gördüğüm altay geçen hafta evinde ezeli rakini karşıyaka'yı 3-0 lık net bir skor ile mağlup etmesi altay cephesinde yüzleri güldürdü. bu haftada istanbul deplasmanında altay taraftarlarının istanbul'a gelmesini bekliyorum. güngören ise malatya maçında gözlemlediğim kadarı ile duran top takımı forvetde adem gezici uzun boylu diğer forvetteki arkadaşı aynı uzun boyluyor yani her türlü duran topda konusacak isimler türkiye kupasında ve ligde fırtına gibi esen altay bu hafta bana göre bileği bükülmez.
Tahminim
Altay KAzanır - 2 - 1.70
Karşıyaka - Samsunspor
Lig'a ya Süper lig parolası ile başlayan karşıyaka istediği sonuçları alamayan samsunspor'u konuk ediyor bu maç öncesinde karşıyaka 6 puanlara 8. , samsunspor ise 3 puanlar 14. sırada bulunuyor.
Karşıyaka geçen hafta aldığı 3-0 lık altay yenilgisi ile taraftarlarını üzdü bu hafta evinde ligde kötü günler geçiren ve geçen hafta 4-0 lık giresun mağlubiyeti ile sarsılan samsunspor maç öncesinde 2 futbolcu disiplinsiz davrandıkları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. bu takımda kötü bir havanın esmesini sağlamaya yetti. ben bu maçda izmir ekibine güveniyorum taraftarının desteği ile karşıyaka kazanır.
Tahminim.
Karşıyaka Kazanır - 1 - 1.45