Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Türkcell Süper Lig 4. Hafta Eksik Ve Cezalı Listesi
Sivas : Volkan (k) - Muhammet (os) -Onur (os)
Bursa : Yavuz (k)
Antalya : Yalçın (d) - Ömer (k)
Fenerbahçe : Volkan (k) - Semih (f) - Edu (d) - Deivid (os) - Vederson (d)- Deniz (os) - Tümer (os) - Josico (os)
Kayseri : Koray (d) - Ragıp (os) - Aydın (d) - Puroviç (f) - Cangele (f)
Galatasaray : Ümit (f) - Arda (os)- Hakan (d) - Orkun (k) - Mehmet Topal (os) - Linderoth (os) - Uğur (d) - Sabri (os) - Emre Güngör (d) - Serkan (f) - Barış (os)
Ankaragücü : İbrahim Ege (os) Moin (d)
Büyükşehir Bel : Hasagiç (k)
Ankaraspor : Ediz (d)
G. Antep : M. Yozgatlı (os) - Deumi (d)
Trabzonspor : Yattara (os)
Eskişehirspor-Sivasspor: Ligin yeni takımı Eskişehirspor bir türlü benim kendisinden beklenilen patlamayı gerçekleştiremedi J. Bu hafta ise kendi evlerinde güçlü Sivasspor ile oynıyacaklar.Bence bu maç Eskişehirspor ve Rıza Çalımbayın geleceği açısından çok önemli bir maç.
Eskişehirspor ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir ile 0-0 berabere kaldı deplasmanda.Ligin ikinci haftasında ise kendi evinde Hacettepe ile yine aynı skor ile 0-0 berabere kaldı.eçtiğimiz hafta ise formsuz Gençlerbirliği karşısında deplasmanda 3-1 mağlup oldular.Eskişehirspor topladığı bu iki puanla ligin 14.sırasında bulunuyor.
Rakip Sivassporda ise işler yolunda ligin 3.haftasını lider olarak geçen Sivassporda bu maç öncesi herhangi bir problem görülmüyor.Sivasspor ligin ilk haftasında evinde Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.İkinci haftada ise deplasmanda Kocaelisporu 2-0 ile geçti.Geçtiğimiz hafta ise kendi evinde formda Bursasporu 3-1 ile gecerek 3.haftayı lider olarak tamamladı.Özellikle Mehmet Yıldızın formda olması Sivasspor için çok büyük bir avantaj
Ben bu maçta Sivassporun çok zorda olsa bu maçı kazanıp liderliğini sürdüreceğini ve Eskişehiri zor günlere sürükleyeceğini düşünüyorum.
Sivasspor Kazanır Oran : 1.80
Ankaragücü-Büyükşehir Belediye: Ligin dibindeki 1 puana sahip iki takımının mücadelesi.Ankaragücü lige deplasmanda Konyaspor karşısında aldığı 3-2lik mağlubiyet ile başladı.2.haftada evinde Trabzonspora 2-1 yenilen Ankaragücü geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantep karşısında 1 puanı son dakika goluyle kurtardı ve maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.Ankaragücü topladığı 1 puan ile ligde 16.sırada bulunuyor.
Rakip Büyükşehir belediye ise lige kendi evinde Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalarak başladı. 2.hafta ise Fenerbahçeye konuk olan Belediye iyi bir oyun oynamasına rağmen 9 kişi kaldığı maçta Fenerbahçeye 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta ise kendi evinde Ankaraspora 2-1 ile boyun eğdi.Büyükşehir bu sonuçlar ile topladığı 1 puan ile ligde 18.sırada son sırada bulunuyor.
Ben bu maçta ev sahibi Ankaragücünü biraz daha avantajlı görüyorum.Ve Ankaragücünün maçı kazanıcağını düşünüyorum.
Ankaragücü Kazanır Oran : 1.60
Kocaelispor-Galatasaray: Kocaelispor yeni ekiplerinden ligin ilk maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak lige iyi bir başlangıç yaptı fakat 2. haftada kendi evinde Sivasspor?a 2-0 mağlup oldu.Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Kayserispor?a 1-0 mağlup oldu.Gerçekten çok zor bir fiksture sahip Kocaelispor.. Kocaelispor topladığı 1 puan ile ligte 17.sırada bulunuyor.
Rakip Galatasaray ise lige 4-1?lik Denizlispor galibiyeti ile başladı,2.hafta deplasmanda Kayserispor ile berabere kaldı 0-0. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Antalyaspor karşısında 1-1 berabere kalarak büyük bir sürprize imza attı.Bu maçta Antalyaspor kalecisi Ömer?in hakkını vermek lazım diye düşünüyorum.Galatasaray Perşembe günü oynadığı UEFA kupası maçında rakibi Bellinzona?yı deplasmanda 3-4 mağlup ederek hem ikinci maç için avantaj yakaladı hemde Kocaelispor maçı öncesi morali yerine geldi.
Galatasaray?da maç öncesi eksiklikler can sıkıyor.Özellikle Arda Ve Ümit Karan?ın durumları maç saatinde belli olucak.Ameliyat olan Serkan Çalık ve Barış Özberk bu maçta forma giyemicek.
Galatasaray ve Kocaelispor daha önce ligde 38 kez karşı karşıya geldiler.BU maçlardan 24?ünü Galatasaray kazanırken,5?ini Kocaelispor kazandı.9 Karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.
Ben bu maçta Galatasaray?ın Kocaelispor?u yeniceğini düşünüyorum.Özellikle Lincoln?den iyi bir futbol bekliyorum?
Galatasaray Kazanır Oran : 1.25
Bursaspor-Kayserispor: Ligin iki formda ekibinin 3 puan mücadelesinde Bursaspor lige deplasmanda 2-1'lik Hacettepe galibiyeti ile merhaba dedi.2. haftada evinde gençlerbirliğini 2-0'la geçti.Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekibi Sivasspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.Bursaspor topladığı 6 puan ile 5.sırada bulunuyor.
Rakip Kayserispor ise ilk hafta Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.2. haftada evinde Galatasaray ile aynı skorla 0-0 ile berabere kaldıç.Geçtiğimiz hafta ise kendi evinde ligte ki ılk golunu ve ilk 3 puanını Kocaelispor'a karşı aldı 1-0.
Kayserispor hafta içinde UEFA karşılaşmasında PSG'ye şansız bir şekilde 2-1 mağlup oldu.Kayserispor topladığı 5 puan ile ligin 7.sırasında yer alıyor.
Kayseri yorgun we moralsin Bursa Bence Bu durumdan istifade eder ve bu maçı kazanır derim
Bursaspor Kazanır Oran: 2.30
21 Eylül Pazar
21:45
Beşiktaş İnönü Stadı
VS
Hiç şüphesiz Beşiktaş ligde son derece iyi gidiyor. Antalya maçının son yarım saatinde ve o sıcata oynanan inanılmaz futbol akabinde atılan 3 gol ve alınan 3 puan ardından Konya maçının ikinci yarısında sergilenen güzel futbol ve kendi sahasında haneye yazılan 3 puan. Daha sonra ligde hemen hemen herkesin çekindiği Trabzon deplasmanı, öncelikli olarak son maçı ele alırsak özellikle Beşiktaş'ta kesinlikle değişmeyecek 4 isim bence bu maç ile birlikte Ertuğrul hoca tarafından tescillendi. Arkada Sivok ve Zapo ikisi önlerinde Cisse ve Uğur İnceman! Bu 4 oyuncu sezon sonuna kadar değişmez. Beşiktaş'ta bu düzen sayesinde kolay kolay yenilmez.
Beşiktaş'ın defansı uzun süre sonra izleyenlere güven vermeye başladı. Trazon deplasmanında Holosko'nun olmaması Beşiktaş için son derece büyük bir şansızlıktı. Çünkü Beşiktaş son dakikalar hariç karşı kaleye yüklenme fırsatı bulamadı. Şayet Holosko olsaydı fizik gücünü de kullanarak Trabzon'un Beşiktaş kalesine yüklendiği sıralarda çalınan toplar ve atılan uzun toplarla fazlaca şans yakalayabilirdi ama olmadı. Bunun yanı sıra Ersun Yanal Delgado'ya da önlem aldığı için bu oyuncuyu kilitleyince Beşiktaş hücum varyasyonlarında başarılı olamadı. Sonuçta maç 0-0 sona erdi ancak Ertuğrul hoca Bobo-Nobre değişikliği yerine başka bir oyuncuyu çıkarsa Bobo-Nobre ikilisi son 10 dakikada Trabzon kalesinde yaratılan tehlikelerin sayısını arttırabileceği gibi bunlardan birini gole de çevirebilirdi.
Gel gelelim UEFA mücadelesine tahmin edildiği gibi Ukrayna temsilcisi sert oynadı ve kendi yarı sahasına kapandı. Ertuğrul hoca maçtan önce süper top oynayacağız zevkli ve renkli bir mücadele olacak dedi ancak yine umulmadık bir takım sahaya sürdü. Yine Zapo ve Sivok olduğu gibi yanlarına Seriç'te eklendi. Seriç ileriye çıksada fazlaca yaratıcı bir oyuncu değildi. Bunun yanı sıra Tello'da ofanstan çok defansta yer aldı. Cisse-Uğur yine çift ön libero oynadı. Adamlar Delgado'yu da kilitleyince çokta zevkli bir mücadele olmadı. Ama Ertuğrul hoca bunun yerine Bobo-Nobre'yi çif forvet oynatsaydı. Sağ kulvarda Holosko'ya yer verip solda da Aydın'ı oynatsaydı. Eminim Beşiktaş zevk verirdi.
Beşiktaş'ın kısaca durumu böyle kolay kolay gol yiyecek bir takım değil artık, defans hattı güven veriyor. Ama Ertuğrul hocanınn takımı biraz daha cesur oynatması şart.
Rakip Gaziantepspor lige Fenerbahçe'yi devirerek başladı. Gaziantep 90 dakika oyunu bırakmayan, son ana kadar golü kovalayan, takım uyumunu yakalamış bir ekip, zaten 80. dakikada attıkları golden sonra oynadıkları futbolla bunu Fenerbahçe maçında gözterdiler. Ardından gittikleri Ankaraspor deplasmanında ev sahibi ekipten çok daha üstün oynadılar. Taata burda da gollerine devam etti ve deplasmandan 3 puanla döndüler. Çok daha fazla gol pozisyona girdiler ancak değerlendiremediler değerlendirseler çok daha farklı bir skorla kente dönerlerdi.
Ligde çıktıkları 3.maçta geride kalan 2 haftada puanı olmayan Ankaragücü'nü kendi evlerinde ağırladılar. Rakibe çok gol pozisyonu vermedikleri gibi 2-1 öne geçtikten sonra farkı açabilecek pozisyonlar da buldular ama değerlendiler ayrıca oyunun son bölümlerinde ağırlıklarını koymalarına rağmen yine farkı ikiye çıkaracak golü bulamadılar. Bu arada maçın bitimine dakikalar kala önce Mehmet Yozgatlı ardından da Deumi kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Son dakikalara girerken 9 kişi kalan takım Ankaragücü takımının son anlarda bulduğu pozisyonda adeta dondu kaldı ve golü kalelerinden görmekten kurtulamadılar. 3 büyüklerin puan kaybettikleri haftada lider olma ve 3'te 3 yapma şansını değerlendiremediler.
Beşiktaş maçında takımda sakatlığı süren Beto, kırmızı kart cezalıları Mehmet Yozgatlı ve Deumi oynayamayacaklar, ilk 11'deki 3 oyuncunun sahada olmayacak olması Gaziantepspor açısından sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor ancak Teknik direktör Sağlam'ın Beto'un yerine Eduardo'ya, Deumi'nin yerine Bekir'e ve Mehmet Yozgatlı'nın yerine de Olcan'a forma şansı vermesi bekleniyor.
Haftaiçi yapılan antremanlarda Gaziantepli oyuncuların tamamı istekli arzulu ve hrslı görünmüşler bunun yanı sıra Nurullah Sağlam hocada iddialı açıklamalarda bulundu maçtan önce ligin bu sene zorlu geçeceğini ifade etti. Ligin en hızlı oynayan ekiplerinden biriyle karşılaşacaklarını belirten Sağlam, ''Bizi zorlu bir maçın beklediğini düşünüyorum. Son maçtan kalan eksikliklerimiz var. Tabii bir zaafla gideceğiz ama televizyon karşısında ve statta bizi seyredenlere keyifli bir maç izlettirmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız''
''Deplasmanda çok önemli bir maça çıkacağız. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olması tabii ki bir sıkıntı yaratır ama biz buna alternatifler bularak gidermeye çalışacağız. Beşiktaş deplasmanının zorlu geçeceğini herkes biliyor. Ama biz iyi takıma sahibiyiz. Deplasmandan puanla döneceğimize inanıyorum''
''Futbolcularımızın istek, verilen görevi yerine getirme düşüncesi en üst seviyede. Bu bizi mutlu ediyor. Çok zor bir deplasmana gideceğimizi biliyoruz. Beşiktaş bu ligin güçlü takımlarından biri. İnönü Stadı lige iyi bir giriş yapan iki takımın mücadelesine sahne olacak. Zor geçecek bu maçta kazanan taraf olmak istiyoruz.''
şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor'da 3 tane ilk 11'de devamlı oynayan önemli eksik var. Beto, Deumi ve Mehmet Yozgatlı. Beşiktaş Perşembe günü UEFA mücadelesinde çıktı ancak çok tempolu bir maç olmadığı için fazla yorulmuş değiller. Pazar günü maç geç saatte ve İstanbul'dan ayrılmadıkları için dinlenme fırsatı bulacaklar ve yorgun olmayacaklar.
Beşiktaş'ın İnönü Stadında hiçte yabana atılmayacak bir taraftar desteği var. Bunun yanı sıra sık sık belirttiğim gibi defans hattı son derece iyi ve artık oturmuş durumda rakipte 3 önemli eksik var. Ben Beşiktaş'ın İnönü Stadında çetin bir mücadelenin sonunda 3 puana ulaşacağını ve bu maçtan fazla gol sesi çıkmayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş kazanır.