Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!Beşiktaş Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
2.5 Gol Altı Olur
2.5 Gol Üstü Olur
Konu Ersin tarafından (03-05-2009 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
Tabiki Beşiktaşım Kazanır.
Fe-NeR-BaH-Çe
bir fenerbahçeli olarak bu lig maçında beşiktaş feneri yener ve maç bol gollü olur ama kupa maçında kazanan taraf fener olur ve kupanın sahibi olur...
bu seferki derbinin havası çok da iyi olmayacak gibi. fenerbahçelilerin çok beklentisi yok. yenilselerde üzüleceklerini tahmin etmiyorum. Beşiktaş kazanmak zorunda kazanacaktır da...![]()
Bir GALATASARAY lı olarak
![]()
VE
derbi maçında olan üzücü olaylar umarım yaşanmaz ve Güzel bol
lü zevkli bir maç izleriz inşallah....
b.a.h.a.r
Derbi Kralı Fenerbahçe bu maca iddaalı gelmiş olsa yine rahat kazanırdı zaten 4 yıldır ligde Bjk'ye yenilemdiği gibi son 3yıldır İnönü'de sürekli kazanıyo! Stoper mevkinde Lugano,Edu ve Önder yok büyük handikap ayrıca Alex yokki Bjk maçlarında hep ağırlığı koyan bir oyuncuydu! Bjk ise tam kadro eğer FB karşısında galibiyet alabilceklerse 4 yıl aradan sonra ligde bundan daha kötü durumda bir FB yi yakalayamzlardı ama yinede Derbi maçalrında başarısız Bjk akzanabilirmi Semih bir süpriz yaparmı bence yapar![]()
Sivassporun Şmapiyonluğu için inşalalh FB puan alır diyorum 2 yıldır en istikrarlı ve Şmapiyonluğu 1.derece hakeden tkaımdır Sivas! bunu şimdi değil 2.yarının başında söylemiştim FB şampluk yaırşındaykende yinede söylüyorum İnş Sivas olcak Şampiyon!
2
2 (Tahmini Skor)
1
2 (Gönülden geçen skor)
Banko Beraberlik..