Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Wozniak-Craybas:Bu maçta dünya sıralamasında 42.sırada bulunan kanadalı raket aleksandra wozniak ile dünya sıralamasında 76.sırada bulunan abd li raket jill craybas karşılaşıyor.
Daha önce iki tenisçi 1 defa karşılaştı.geçtiğimiz yıl fes turnuvasında yapılan o maçı wozniak zorda olsa 2-1 ile kazanmıştı.
Sonuç olarak bana göre bu maçı rakibine göre daha formda olan wozniak kazanır.craybas dengesiz sonuçlar alabiliyor ancak bu defa işi zor görünüyor...
tahminim:
WOZNİAK kazanır(g8/10)
oran:1.40
maçın başlama saati:11:30
herkese bol şans...
Gabashvili-Gulbis:Bu maçta dünya sıralamasında 85.sırada bulunan rus raket teimuraz gabashvili ile dünya sıralamasında 40.sırada bulunan letonyalı raket ernests gulbis karşılaşıyor.
Bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi bir sezon geçiren gulbis kazanır.gabashvili son turnuvalarda formunu yükseltti ancak bu yılın formda tenisçilerinden gulbis kazanır diye düşünüyorum...
tahminim:
GULBİS kazanır(g8/10)
oran:1.30
maçın başlama saati:12:05
herkese bol şans...
Acasuso-Junqueira:Bu maçta dünya sıralamasında 52.sırada bulunan jose acasuso ile dünya sıralamasında 105.sırada bulunan arjantinli raket diego junqueira karşılaşıyor.
Bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi bir kariyere sahip olan acasuso kazanır.junqueira bu sezon turnuvalara fazla katılamadı bu bakımdan acasuso kazanır...
tahminim:
ACASUSO kazanır(g8/10)
oran:1.40
maçın başlama saati:14:00
herkese bol şans...