Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Radwanska-Cibulkova:Bu maçta dünya sıralamasında 11.sırada bulunan polonyalı tenisçi agnieszka radwanska ile dünya sıralamasında 20.sırada bulunan slovak tenisçi dominika cibulkova karşılaşıyor.
İki tenisçinin daha önce aralarında oynadıkları 2 maçı da radwanska kazanmıştı.iki raketin de amacı bu sezon ilk 10 sırada yer alabilmek.
Sonuç olarak bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi durumda olan radwanska zor da olsa kazanır ve turnuvada yola devam eder...
tahminim:
RADWANSKA kazanır(g7/10)
oran:1.60
maçın başlama saati:18:05
herkese bol şans...
Coin-Mauresmo:Bu maçta dünya sıralamasında 188.sırada bulunan fransız raket julia coin ile dünya sıralamasında 29.sırada bulunan fransız raket amelie mauresmo karşılaşıyor.
Bana göre bu maçı rakibine göre daha tecrübeli ve başarılı olan mauresmo kazanır.eski günlere dönmek isteyen mauresmo bu turnuvayla birlikte çıkışa geçecektir diye düşünüyorum...
tahminim:
MAURESMO kazanır(g9/10)
oran:1.30
maçın başlama saati:20:00
herkese bol şans...
Monfils-Nalbandian:Bu maçta dünya sıralamasında 33.sırada bulunan abd li raket gael monfils ile dünya sıralamasında 7.sırada bulunan arjantinli raket david nalbandian karşılaşıyor.
İki tenisçinin daha önce aralarında oynadıkları 2 maçta 1-1 lik eşitlik bulunuyor.
Sonuç olarak bu maçın favorisi nalbandian ancak evinde maçı oynayacak olan monfils karşısında işi zor olucaktır.bu maçla ilgili tercihim over(üst) 38,5 oyun bahsi...
tahminim:
+38,5 OYUN(g7/10)
oran:1.85
maçın başlama saati:22:00
herkese bol şans...