Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Dementieva-Kuznetsova:Dubai Turnuvasının finalinde dünya sıralamasında 11.sırada bulunan rus raket elena dementieva ile dünya sıralamasında 3.sırada bulunan rus raket svetlana kuznetsova karşılaşıyor.iki tenisçide birbirinden güçlü rakipleri eleyerek buralara kadar gelmeyi başardılar.benim bu zorlu maçla ilgili tercihim over 21,5 oyun bahsi çünkü iki tenisçi arasında daha önce oynanan 8 maçın 6 tanesi bu baremin üzerinde bitti.ben yine zor geçeçcek bu mücadelede bol oyun izleyeceğimizi düşünüyorum...
tahminim:
+21,5 OYUN(g7/10)
oran:1.85
Ljubicic-Stakhovsky:Zagreb turnuvasının finalinde dünya sıralamasında 25.sırada bulunan hırvat raket ivan ljubicic ile dünya sıralamasında 209.sırada bulunan ukraynalı raket sergiy stakhovsky karşılaşıyor.bu maçın favorisi ljubicic ancak verilen oranları yetersiz bulduğumdan servisleriyle etkili bu iki tenisçinin zor maçında fazla oyun izleriz diye düşünüyorum.benim tercihim over 22,5 oyun bahsi...
tahminim:
+22,5 OYUN(g7/10)
oran:1.833
Darcis-Björkman:Memphis turnuvasındaki yarı final maçında dünya sıralamasında 81.sırada bulunan belçikalı raket steve darcis ile dünya sıralamasında 85.sırada bulunan isveçli raket jonas björkman karşılaşıyor.bu maç için oranlar genç raket darcis i favori göstermiş.darcis yükselişte olan iyi bir tenisçi ancak bana göre bu zorlu maçı rakibine göre daha tecrübeli olan björkman kazanır.riskli bir tercih ama ben bu turnuvada björkman a güveniyorum...
tahminim:
BJÖRKMAN kazanır(g6/10)
oran:2.50