Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Liverpool![]()
Chelsea
Liverpool ve Chelsea yanlış hatırlamıyorsam 3.kez yarı finalde karşı karşıya geliyorlar ,bundan önceki 2 eşleşmede de Liverpool Chelsea'yi saf dışı bırakmıştı , bu biraz kafalarda soru işareti bırakabilir , çekirge misali Liverpool bir kez daha sıçrarmı hep birlikte görücez , Liverpool oyun olarak Chelsea'dan bana göre çok daha iyi , Chelsea'yi Fenerbahçe maçlarında izledikten sonra bu kanıya vardım , teknik olarak iyiler fakat , Liverpool Arsenal maçında da gördük ki oyundan 90 dakika kopmayarak son 5 dakikada attığı gollerle maçı kazanmışlardı , oyunu kendi lehine çevirmesini çok iyi bilen bir takım Liverpool , Chelsea karşılaşmasında benim hem mantık hem de duygusal tarafımı da işe katarak , Chelsea'yi Londra'ya eli boş göndereceklerdir , Liverpool Kazanır ..
Liverpool kazanır Oran : 2.30
Barcelona![]()
Manchester Utd
Barcelona bu sezon ligde hem şampiyonluk yarışında hem de futbolcuları konusunda sorunlar yaşıyor , fakat İspanya'yı Şampiyonlar Liginde yarı finalde temsil eden tek takım Barcelona , Manchester bana göre çok abartılacak kadar büyük bir takım değil , sadece günümüz futbolunu iyi oynayan bir takım , bu sezon ki çıkışlarını Barcelona deplasmanında sürdürebilirlermi bu bir soru işareti , ama bu maç için tahminim beraberlik olucaktır ...
Berabere Biter Oran : 3.00