B.Münih - Inter
Bayern Münih geçen hafta sonu Hamburg'u evinde 6-0 m ağlup ederek kendine geldi ve bu maç öncesi büyük moral depoladı. Zira son galibiyeti İtalya deplasmanında İnter'e karşıydı. O maçtan sonra Dortmund, Schalke ve Hannover'e mağlup olmuşlardı.
İlk maçı evinde kaybeden İnter ise rakibinden röşansı alma hesapları yapıyor. Ancak işleri kolay olmayacak. 2010 Mayıs ayında yine iki takım ŞL finalinde karşılaşmış ve İnter rakibini 2-0 mağlup etmişti.
Leonardo'nun öğrencileri tur atlamak için kesin gol atmak zorunda. Bu da biraz daha riskli bir futbol taktiği demek. Sneijder ve Eto'o formda. Ancak Bayern'de de Hamburg maçında coşan Robben ve Ribery var. Bayern'in kapanıp beraberliğe yatacağını düşünmüyorum. Karşılıklı goller ile keyifli bir maç bekliyorum. İnter'in turu geçmesi benim açımdan sürpriz olur.
Bayern Münih: Kraft - Lahm, van Buyten, Luiz Gustavo, Pranjic - Kroos, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
İnter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Cambiasso - J. Zanetti, Stankovic - Sneijder - Eto'o, Pandev
Tahmin : 2,5 Gol Üst
Oran: 1.50 
M.United - Marsilya
M.United ligde son 2 haftada 6 puan kaybetmesine rağmen liderliğini korurken hem Şampiyonlar Liginde hem de Fa Cup’ta yoluna devam ediyor. Hafta sonunda Arsenal karşısında beklediğim gibi 2-0 ile kazandılar ve Fa Cup’ta yarı finale yükselmeyi bildiler. Bu maçta ikizler süper oynadı ve Fabio bir de gol attı. Rooney yine büyük maçların adamı olduğunu gösterdi. Bu maçta uzun süredir sakat olan Valencia da 45 dakika oynadı ve takıma tekrar geri döndü. Alex Ferguson Marsilya maçının kadrosuna Nani ve Valencia’nın da alındığını ve bu oyunculara şans verebileceğini söyledi.
Marsilya ise formda ve son 10 resmi maçında sadece 1 kez yenildi. 2 beraberlik 7 galibiyet alan Deschamps’ın takımı hafta sonunda ise zorlu Rennes deplasmanında kazandı. Takımda önemli futbolcuların sakatlıkları var ama kalan kadro iyi oynamaya devam ediyor. Gignac tekrar takıma döndü ve Ayew ile Lucho sezonun büyük bölümünde süper futbol oynadı. Marsilya zor bir deplasmanda tam anlamıyla bir sistem takımıyla karşılaşacak.
2 sezon önce Old Trafford’da United 2-1 kazanmıştı. Deplasmanda ise 1-0 kaybederek elenmişti. Deplasmanda 0-0 biten ilk maçta ise denk bir maç olmuştu. Bu kez sahasında United kazanarak turu geçer.
Tahmin : M.United Kazanır 
Oran: 1.30