Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Bursaspor Manchester Utd
Kuranın çekildiği gün aslında netice çok açıktı Temsilcimiz Bursaspor dışındaki 3 takımda yoluna devam edecektı M.unıtedta bir takımlar sorunlar vardı ama ligde üstüste 2 galibiyet onlara olan güvenlerını geri getırdi M.unıted için grup liderliği çok önemli arkadan rangers ve valencıada bastırıyor iskocyadada maçları var ordada ingiliz takımları çok zorlanıyor iş bu kadar ciddi boyuta ulaşmadan M.unıted tecrubesıyle Bursasporu yenecek kadro ve güce sahip bir kulup!
Tahmınım:MS 2
Valencıa-Rangers:İskoc liginde fırtınalar koparan rangers en sonunda c.tesı gunu akıllar bu maca takılınca macı 1-0 baglayıp son dklarda golu yedıler valencıa ise ligde 2 maçtır iç sahada puanlar verıyor Bu maç grup 2ncılıgı için çok mühim 2 takımda kontrollu oynayabilir İskocyadakı ilk maç yanlış hatırlamıyorsam 1-1 bitmişti valencıaya 1.25ten bahıs yapmak çok riskli
TAHMINIM:TGS 2-3
Bremen-Twente:Twente h.sonu psvyi devirdi vede ligde liderliğe yükseldi twente yıne deplasman maclarında yaptıgı gibi kontrollu kapanarak oynadı ama bu kez karşılarında bremen var onlarında aklı bu maça kayınca iç sahadan nurnbergten 3 yediler artık ellerınde tek avrupa kaldı ligde iniş-çıkış devam eder gibi gelıyor bana Almanyada bremene güvenırım
Tahmınım:1
Kopenhag-Barcelona:Barcelona c.tesı gecesı resmen sevillayı gole bogdu o maçta yine messi ön plandadı ama daha önemlisi villanın gol atması Barcelona öncekı maçra rakıbını 2-0la gecmişti grupta rahatlamak için bu macı mutlaka kazanmak zorundalar Kopenhaga hiç şans vermıyorum
TAHMINIM:MS 2
Milan-Real Madrid:Real madrid tutulmuyor ronaldo zaten gununde olursa rakip kim olursa olsun rahat galip gelıyorlar milan ise c.tesı juveye yenıldı herhalde milan isminde bişi var yenecegı maçlarda yenılıyor öncekı maçta real milanı erken gollerle kolay yenmişti 3te3 yaptı real bir terslık olmazsa grup lideri olacaklar milanda iç saha avantajını kullanmak isteyecek ama işleri çok zor
Cluj-Bayern:2 Takım arasındakı almanyada oynanan maçta cluj hem attıgı gollerı kendı hanesıne hemde bayern munıhe yazdırdı bayern clujun kendı kalesıne attıgı gollerle adeta galip geldı bayernde hafif düzelme başladı klose birkaç hafta daha yok ama forvet zengını bir takım artık clujuda yensınler bir zahmet
TAHMINIM:MS2
Chelsea-Spartak moskova:Chelsea hem lig hem ş.liginde yoluna dolu dizgin devam edıyor gecen hafta rusyada net skor aldılar rus takımları avrupa maçlarında büyük takımlara karşı pek varlık gösteremıyor zaten chelseade iç sahada pek süprize yer vermıyor chelsea ilk dkdan atak başlayacaktır handıkapta olabilecek bir maç
TAHMINIM:İY 1 H1
Zilina-Marsilya:Zilina bu grubun en zayıf halkası kesınlıkle Marsilya kötü hava koşulları nedenıyle h.sonu maç yapmadı onlar için bu büyük avantaj takım dinlenmiş olucak zilina takımı hakkında hiç bilgim yok tek bildiğim ş.liginde yerlerı yok
483 --- Werder Bremen v Twente
Werder Bremen tam dedik çıkışa geçti formunu arttırmaya başladı başta ben olmak üzere tüm iddaacıları hayal kırıklığına uğratı hafta sonuna sahasında Nurnbergün türk futbolcularına boyun eğdi fakat ben bu yenilgiyi tamami ile akılarının bu maçta olmasına bağlıyorum. Twente geçen sene olduğu gibi ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Son hafta 1 hafta önce feyenorda 10 atan PSV yi hemde deplasmanda yendiler. Ben bu haftanın en zevkli mücadelerinde birisi olucak.Tahmine gelirsek inanın bende sizin kadar kim yener diye düşünüyorum fakat işin içinden çıkamadım ve en mantıklı olarak üst seçeneğine kadar werdim.
Tahmin: 2,5 Gol Üst
Oran:1.40
511 ___ Chelsea v Spartak Moskova
Chelsea yine bildiğimiz o chalsea nin ta kendisi. Geleni gideni yenmektan başka bildikleri bir iş yok. Tabiki bu işin şakası. Gerçektan bu takımın tek düşüncesi var yenmek. Hiç bir maça yenilmek için çıkmıyorlar. İngiltere premierde 25 puanla 2. sırada yer alan ev sahibi son maçında Blackburnu deplasmanda yenmeyi başardı. Spartak Moskova ligde 46 puanla liderin Zenit in 14 puan gerisinde 4. sırada yer alıyorlar ve sahalarında son maçında Rostovu 2:1 yendi. İlk maçta deplasmanda 2:0 kazanan chalsea bu sefer sahasında yine en az aynı tarife ile maçı kazanmasını bilir.
Chalsea H1 Kazanır
Oran: 1.55
451 Rubin Kazan v Panathinaikos
Rus temsilcisi Rubin Kazan oynadığı şampiyonlar ligi karşılaşmalarında henüz galibiyete erişemedi. Rakibi ile 2 hafta önce Panathinaikos’un sahasında 0-0 kalmışlardı. Grubun en zayıf ekibi olan rakibini sahasında konuk edecekler. Panathinaikos hafta sonunda sahasında son derece önemli olan bir lig mücadelesi oynadı. Ezeli rakibi Olympiakos’u konuk ettiği karşılaşmada geriye düşmelerine rağmen maçın ikinci yarısında Djibril Cisse’nin attığı gollerle 2-1 kazanarak ligde geri kalmadılar. Ev sahibi Rubin Kazan için sahasında oynayacağı bu önemli karşılaşmadan elde edilecek avantajla gruptan çıkma olasılığı daha fazla artacaktır. Böylesi önemli mücadelede Rus ekibin galibiyete uzanmasını bekliyorum.
Tahminim: 1
477 Benfica v Lyon
Şampiyonlar Ligi A Grubunda mücadele eden Benfica ile Lyon gruplardaki dördüncü maçlarında karşı karşıya geliyor. Benfica, grupta üç maçta bir galibiyet iki yenilgi ile üçüncü sırada buluyor. Lyon ise üçte üç yaparak puan kaybı yaşamadan liderliğini sürdürüyor. İki takımın birbirleriyle karşılaştıkları son maçı Lyon 2-0 kazanmıştı. O maçta Benfica’da kırmızı kart gören Gaitan bu maçta forma giyemeyecek. Lyon’da ise cezalı futbolcu bulunmuyor. Konuk takımda Lisandro Lopez, Briand, Gomis gibi golcü futbolcular bulunuyor. Ev sahibi ekipte ise Alan Kardec, Saviola gibi isimler gol arayacak. Cardozo’nun bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. İki takımda sahaya galibiyet için çıkacaktır. Bu kadar önemli yıldızların olduğu maçta ben 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.
Tahminim: ÜST
478 Bursaspor v Manchester Utd.
Temsilcimiz Bursaspor, Şampiyonlar Liginde gruplardaki dördüncü maçında İngiliz devi Manchester Utd. Karşısında çıkıyor. Gruplarda oynadığı üç maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Bursaspor’da hedef zorlu rakip karşısında ilk puan veya puanlarımızı kazanmak. Konuk takımda ise hedef galibiyet, Bursaspor şu anda ligimizde oldukça formda. Yenilgisiz yoluna devam ediyor. Manchester United ise son maçında Tottenham’ı mağlup ederek moral kazanmıştı. Bu maçta konuk ekibin en önemli yıldızı Rooney forma giyemeyecek. Yine de konuk takımda birçok yıldız futbolcu bulunuyor. Bu maçta ben üzülerek konuk takımın bize göre bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
Tahminim: 2
479 Fc Cobenhagen v Barcelona
Son yılların en gözde takımı olan Barcelona Lionel Messi ile oldukça başarılara imza atacağa benziyor. Hafta sonunda Sevilla karşısında henüz maçın 4. dakikasında yine sahneye çıkan Messi golünü kaydetti. Hafta sonu farklı kazanan Barcelona sahasında 2-0 yendiği rakibi Cobenhagen’a konuk olacak. Danimarka liginde henüz 14. hafta oynanmasına rağmen Cobenhagen en yakın rakibi Midtjylland’a dahi epeyce puan farkını koymasını bildi. Şampiyonlar liginde ilk 2 maçını kazanan Cobenhagen son karşılaşmasında konuk olduğu rakibi Barcelona’ya 2-0 mağlup olmuştu. Şimdi kendi sahasında konuk edecekleri güçlü rakibine karşı söz geçirmeleri oldukça zor gözükse de taraftarı önünde iyi mücadele vermelerini beklediğim karşılaşmanın ilk yarısını beraberlikle tamamlayacaklardır.
Tahminim: İy 0
480 Hapoel Tel Aviv v Schalke 04
A Grubunun bir diğer mücadelesinde İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv, Alman temsilcisi Schalke’yi konuk ediyor. Hapoel’in şu anda gruplarda puanı bulunmuyor. Schalke ise üç maçta topladığı altı puanla grupta ikinci sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip şu anda kendi liginde son maçlarda aldığı galibiyetlerle oldukça formda. Konuk takım Schalke ise Almanya Liginde oldukça zor günler geçiriyor. Ama buna rağmen Şampiyonlar Ligi ile Alman Liginin ne kadar farklı olduğunu gösteriyor. Bu maçta konuk takım rakibine göre yıldız oyuncuları ile büyük bir kadro üstünlüğüyle geliyor. Ben bu mücadelede Alman ekibinin rakibini yeneceğini düşünüyorum.
Tahminim: 2