emeğine sağlık master
Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
emeğine sağlık master
Chelsea-inter:İnter aynı real gibi bir türlü üst turlara cıkamıyor chelseade ilk maçın rövanşında evınde özellıkle ş.liginde bambaşka bir takım inter cuma gunu beklenmedık bir yenilgi aldı yarınkı maçta hem forvet hattı hem defanstakı güvenı nedenıyle chelsea interi rahat yenmelı ve elemeli inter zaten çok karıştı inter eger maça kontrollu başlarsa vede ilk yarım saatle ikincı yarının ilk 15dksı 0-0 kilitlerse işin rengı değişebilir iddaa bize bu macı 1.50 açmış ben yinede chelsea interı yener dıyorum vede ilerde bir chelsea-barcelona eşleşmesi izleriz dıe düşünuyorum
Sevilla-Cska moskova:Bu sene bir anket yapsanız ispanyada en dengesız takım kim die bana göre açık ara sevilla önde olur onlarında hedefı bir üst tura cıkmak cska ise lige cuma gunu galibiyetle başladı ama ispanya deplasmanlarında işleri çok zor ilk maçtada 1-1 lik skor sayesınde forvetlerı daha deneyımlı olan sevilla bu macı alır
Bordeaux-olımpıyakos:Bordeaux ilk maçtakı skor avantasıyla rakıbını evınde agırlayacak olımpıyakos ise bu sene benım gözumde çok kötu en son evınde ligte puan dagıttı fransa deplasmanında tur atlamaları çok zor bordeaux seyircisiyle bu macı alır özellıkle bordeaux kontra yakalarsa maç erken bile kopabilir bordeaux galibiyeti güzel olur
Barcelona-stutgart:Cuma gunu söylemiştim bu takıma ibrahımovıcı kesınlıkle koymamak lazım takımı hem yavaşlatıyor hemde gol poz.harcıyor stutgart ise bu deplasmanda onlarda biliyor şansları hiç ama hiç yok almanya takımları ispanya dep.çok zorlanıyor hele bu rakip barcasa vay haline stutgartın H 1 MS 1 oynanır bu maca en iyisi
Bol şanslar
Chelsea - İnter
Chelsea ligde liderlik için adım adım ilerliyor.Son hafta West Ham karşısında ilk dakikalarda iyi oynayamadı ve ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı.Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Chelsea vardı ve ikinci yarıda atılan 3 golle maçı 4-1 kazanamsını bildiler.Seri A'da İnter'de alınan beraberlikler can sıkıyor ve Milan farkı iyice azaltmış durumda.Son maçta San Siro'da kötü bir futbolla 2-1 kazanmasını bilen İnter bu deplasmanda ne yapıcak acaba?Chelsea oynadığı bu harika futbolla tur atlıcaktır.
Tahmin:Chelsea Kazanır
Oran:1.50
536 Chelsea - Inter
İnter'in ilk maçı 2-1 kazanmıştı fakat Chelsea daha etkili bir oyun ortaya koymuştu. Chelsea, ligde çok iyi günler geçirirken İnter'de ise sıkıntılar var. Ligde oynadıkları son maçta Catania'ya 3-1 mağlup oldular. Her iki takımın da önemli oyuncuları eksik. Chelsea' de Cole, Essien, Deco, Hilario ve Cech , İnter'de Chivu sakat. Santon'un durumu ise belirsiz. Chelsea ilk maçta attığı golün avantajını bu maçta kullanabilir. Kendi seyircileri önünde kolay gol yemiyorlar. Eğer 3. kaleci Turnbull maçta büyük hatalar yapmazsa Chelsea'nin galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.
tahminim chelsea kazanır
537 Sevilla - CSKA Moskova
Rusya'da oynanan ve 1-1 lik eşitlikle sonuçlanan maçın rövanşı çok kıran kırana geçecektir. Sevilla'da sakatlığı geçen Luis Fabiano'da bu maçta forma giyecek. Sevilla, kendi sahasında çok zorlu bir ekip. Bu sene yine La Liga'Da iyi işler yapıyorlar ve zirvenin hemen arkasında bulunuyorlar. Zor geçecek bir maç olsada Sevilla'nın tecrübesini kullanıp bu maçı kazanacağına inanıyorum.
tahminim sevilla kazanır
Muhtemel 11'ler:
Chelsea: Turnbull, Ivanovic, Terry, Carvalho, Zhirkov; Malouda, Ballack, Mikel, Lampard, Kalou; Drogba.
Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Muntari, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Milito.
Muhtemel 11'ler:
Sevilla: Palop; Stankevicius, Dragutinovic, Escude, Navarro; Jesus Navas, Zokora, Romaric, Perotti; Kanoute, Fabiano.
CSKA Moskova: Akinfeev; Georgi Shchennikov, A. Berezutski, V. Berezutski, Ignashevich; Aldonin, Mamaev; Krasic, Honda, Dzagoev; Necid.