Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Sonunda final günü geldi çattı. Bu karşılaşmaya can dayanmaz İtalya böyle bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacağı için çok şanslı. Bir yandan uzay futbolu oynayan Barcelona ki bu sene ispanya liginde rekor bir gol yüzdesiyle şampiyon oldular. Diğer yandan futbolun en güzel oynandığı yer İngiltere temsilcisi M.Unied iki şampiyon takım adına yakışan bir karşılaşma çıkartacağına inanıyorum. Bu maç bir nevi Ronaldo mu Messi mi dünya yıldızı kim olduğunu ortaya çıkartacak. İspanya gazetesine Yaya Toure verdiği demeçte Ronaldo un daha iyi futbolcu olduğunu söylemesi tüm ispanya basınını karıştırdı. Bunu niye söylediği bilinmez ama bence bu açıklama Messi daha da hırslandıracaktır. Öncelikle iki takımda skoru etkileyecek eksiklik yok ama şöyle bir istatistik var ki iki takım 9 kez karşı karşıya gelmişler bunların 4’ ü berabere 2’ sini Barcelona diğer 3 karşılaşmayı da M.United kazandı. Geçen sene ise bu kupayı yine İngiliz ekibi Chelsea’ nin elinden almıştı. Barcelona ise 2005 yılında 2-1’ lik skorla bu kupanın sahibi olmuştu. Şimdi bu kadar bilginin arkasından düşüncelerim ise böylesine güçlü gol yollarına sahip iki ekibin karşılaşmasının üst bitmemesi için hiçbir neden yok. İlk seçeneğim üst olacaktır. Bir başka seçeneğim ise ispanya ekibinden yana çünkü o kadar güzel futbol oynuyorlar ki bu takımı izlemekten zevk alan binlerce insanda benimle aynı fikri düşünüyorlardır.
Tahminim 1 : Barcelona Kazanır
Tahminim 2 : 2,5 Gol Üst Olur
barca nın gücü ve m. united ın gücü ortada ancak;
barca nın chealsea karşısında 2 maçtada galibiyet alamadan turu atladığını
özellikle 2. maçta ne kadar zorlandığını gördük!
özellikle ingiliz takımlarının ispanyollara karşı üstün oldukları aşikar.
liverpool un 3. tur maçlarında r. madridi deplasmanda
yenmesi bu tezi kuvvetlendirdi.
bana göre ingiliz takımlarının ambargo koyduğu şampiyonlar ligini
manchester united kazanır ve yüksek ihtimalle de maç üst biter.
bu maça oynayacak arkadaşlara üst seçeneğini tercih etmelerini öneririm.
ben kuponumda üst yazacağım.
herkese bol şanslar...
Konu sago tarafından (26-05-2009 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
barcelona nın yıldız futbolcusu messi 8 golle bu sezon şampiyonlar liginde en çok gol atan futbolcusu
öte yandanyılın futbolcusu seçilen manchester united li ronaldo
bu futbolcular maçın gidişatını değiştirebilecek kapasitedeler barcelona maçın favorosi olarak gösteriliyor ama bu tip maçlarda favoriler hep üzgün ayrılmışlardır sahadan
maç için tahminim
herkese bol şanslar
![]()
Barca ve M.Utd Avrupa'nın en büyüğü olmak için Roma'da karşı karşıya geliyolar! Bir tarafta Puyol,Xavi,Messi,Henry ve Eto'lu İspanyol Şmapiyonu Barca bir tarafta Ferdinand,Ronaldo,Rooney ve Berbatovlu İngiliz Şampiyonu M.Utd gerçekten tahmin etmek macın neticesini çok zor! İki takımda süper yıldızlar var bu ilk planda bize acaba bol gol olurmu fikrini çağrıştırsada bunu Şampiyonlar Ligi Finali olduğunu ve hataya yer olmadığını düşündüğümüzde bu seferde Altmı diyebiliriz!
M.Utd eğer bu macı kazanırsa tarihte ilk defa 1 takım üst üste 2 defa bu büyük kupayı kazanmış olacak bu gerçekten büyük bir onur olacaktır İngilizler için! Ancak Barcelona'da bu kupayı kazanıp avrupanın enbüyüğü benim deyip geçen senenin Şampiyonunu dize getirmek istiyo!
Sonuç olarak bu yılın bana göre en iyi 2 takımının bu müthiş macında 90 dakkada kazanan olmıyacak ve maç uzacaktır dolayısıyla berabere bitecektir diye düşünüyorum!
Tahmin:0
Oran:2.90
1 biter barça alır.
bu maç için çok kısa bi yorum yapmak makül diye düşünüyorum..barcelonanın son chelsea maçını da baz alırsak iyi defans yapan takımlara karşı gol bulmakta güçlük çekiyor.manchester ise tam bu tip maçların takımı..katı defans yaparak rakip takımı yorar ve güçlü ileri güç elemanlarıyla işi bitirir..bu maç için banko manchester utd diyorum..