Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!Arsenal v Chelsea
Arsenal v Barcelona
Manchester United v Barcelona
Manchester United v Chelsea
![]()
Muhtemel Kadrolar
Arsenal: 1-Manuel Almunia; 3-Bacary Sagna, 5-Kolo Toure, 18-Mikael Silvestre, 40-Kieran Gibbs; 2-Abou Diaby, 17-Alex Song; 14-Theo Walcott, 4-Cesc Fabregas, 8-Samir Nasri; 25-Emmanuel Adebayor.
Manchester United: 1-Edwin van der Sar; 22-John O'Shea, 5-Rio Ferdinand, 15-Nemanja Vidic, 3-Patrice Evra; 24-Darren Fletcher, 16-Michael Carrick, 8-Anderson; 7-Cristiano Ronaldo, 32-Carlos Tevez, 10-Wayne Rooney.
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Arsenal - Manchester U.
Arsenal
Arsenal de hersey bu mac uzerıne endekslenmıs durumda . Fınale cıkıp kupayı almak ıstıyorlar . Bunun ıcın de Manchester'ı elemek zorundalar . Ilk macta kotu de top oynamadılar . 1-0 lık skorda bana gore okadar avantaj saglayan bır skor degıl. Arsenal takımı bu hafta deplasmanda oynadıkları macta Van Persie, Eduardo, Adebayor, Silvestre ve Almunia gibi yıldızlarını Man.United maçına saklarken , Bischoff, Merida, Vela ve Bendtner gibi isimlere forma şansı tanındı ve Arshavin sahaya kaptan çıktı. Macta rahat bır sekılde 3-0 net bır skorla ayrılarak Man.U macı oncesı moral depoladılar . Van Persie salı gunu buyuk bır ıhtımal ıle takımdaki yerini alıcak. Ilk macta Adebayor baya yanlız kalmıs Persie nın donusuyle daha rahat oynıyacaktır . Bu macta Arsenal oncelıkle gol yememeye calısacak ve ılk 15 dkka da gol bulup macı 0-0 a getırmeye calısacaktır . Eğer arsenal defansı gununde olursa gol yıyecegını zannetmıyorum . Orta sahada topa sahıp olup macı karsı sahaya yıkmaya calısacaklar . Bence Arsenal bu macta biraz daha avantajlı sankı ellerine gecen bu fırsaı degelernedırmeye calısacaklardır . En azından macı uzatmaya kadar goturmeye bıle calısabılırler . Arsenal takımı bu maca ideal kadrosuyla cıkıcak cok buyuk bır eksıklerı yok iyi hazırlandılar eğer gununde olurlarsa Man.U 'yu belkıde kupanın dısında bırakabılırler ......
Manchester United
Manchester takımı için bütün kupalar önemli . Lig de takılcaklarını düsündügüm bir macı alarak beni şaşırttılar . Aslında benı şaşırtan Midllesbrough'un herzamnkınden daha fazla performans gostermemelerıydı ve hazin son gerceklestı buyuk bır ıhtımal seneye alt lıg de mucadele edıcekler . Manchester takımına gelirsek ilk macta dikkatli oynarak 1-0 ı korumasını bildiler ve ikinci mac ıcın avantaj sağladılar . Middlesbrough macında bekledıgımız gıbı Ferdınand dınlendırıldı ve onun yerıne Evans oynadı . Fazla bir değişiklik yapılmadı aslında takımda bakıldıgı zaman . Şampiyonlar ligi macını dusunerek degısık bır kadroyla sahaya cıkan Manchester da . Kalede Foster , defansta Evans , orta sahada Park , giggs ve forvette Berbatov - Macheda ıkılısı oynatıldı. Salı gunu cıkıcakları yarı final ikinci macını dusunen Manchester da hedef Roma bu kupayı ıstıyorlar . Porto gıbı kendı evınde ıngılızlere kaybetmeyen bir takımı eledıkten sonra yollarının acık oldugu goruluyor . Ama önlerinde tek bir engel kaldı o da Arsenal . Ilk mac gıbı bir mac olmıyacagını ferguson da bılıyordur. Kornerden yada duran toptan bir gol bulmaya calısarak macı kendılerine cevırmeyı dusunuyorlar . 1-0 gıbı bır skorun avantajı ne kadar olursa okadar kullanmaya calısacaklardır . Ferdınand'ın takıma donmesıyle gene ıdeal defans kurgusu olusturulacak ve bu macta bana gore defans oyuncularına cok iş dusuyor. Eğer ılk yarıyı gol yemeden atlatırlarsa işleri kolaylasacaktır . Ama eğer ılk yarıyı maglup kapatırsa işleri zorlaşacaktır .
Maç
Her iki takımında kontrollü baslıyacagını dusunuyorum . Ikı takım da gol yememek ıcın oncelık gosterıcektır . Arsenal ıyı kontraya cıkan bir takım belkıde bu kozunu oynayıp macı kendı sahasında kabullenerek baslıyabılır ve kontradan gol aramaya calısabılır . Manchester ıse ılk yarı gol yemeden kapatmaya calısacak ve duran top dan veya hızlı atak yaparak gol arıyacaktır . Gecen haftakı mac gıbı kısır bır mac olacagını dusunuyorum. Golu bulan sankı macı alabılecek gıbı gozukuyor . Ama unutmayalım kı Chelsea - Liverpool macını o sekilde de bir mac ızlıyebılırız . Her Şampıyonlar lıgı tahmınımde oldugu gıbı ev sahıbının avantajlı oldugunu dusunuyorum ve Arsenal takımının kaybetmeyecegını dusunuyorum . Verilen oranlara da baktıktan sonra her ıkı takımda kaybetmez secenegı de oynanabılır tek mac uzerınden bahıs yapılacagından kazanmak ıcın heryol mübahtır . Belkı gollu beraberlık belkı de basladıgı gıbı bıter . Alt ust seceneklerınden de ıkı takımında buraya kadar gelıp bır cuval ıncırı batırmak ıstemeyecagınden Üst secenegını ongöruyorum
Arsenal Kaybetmez @
ÜstBiter @
Chelsea ile Barcelona Nou Camp'da oynanan maçta disiplinli bir oyun sergiledi iki takımda 0-0'a razı olmuş gibiydi.. Üst oynayan herkesi şaşırtmışlardı, ancak, bildiğimiz gibi 2.maçlar ilk maçta gol olmazsa, gol yağmuru şeklinde geçiyor. Bu maça rahatlıkla Üst diyebiliriz, yetenekli golcüleri ile barcelona ve gol attırmak istemeyen chelseanın hata yapacağı bariz açık.. bol gollü bir karşılaşma bizi bekliyor..
Tahminlerim:2.5 Gol Üstü
Berabere Biter
4-6 Gol (Hatta Süprize Kaçıp +7 Gol bile Olabilir
Chelsea - Barca
Barca takımı hafta sonu Real Madrid'e futbol dersi vererrek 6-2 gibi tarihi bir skorla yenip,adeta şampiyon benim dedi! Xavi,Messi ve Henry bu maçta süper top oynadılar ancak bunda Real Madrid'in pres gücünün zayıflığı alanları daraltamamsı Barcaya geniş oyun alanı bırakması etkili oldu!Chelsea takımı ise alan daraltan ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu zor yenilen ve agresif olaiblen bir takım. Barcaya ters gelebilek bu oyun yapısı Barca'yı zorlayacaktır.
Sonuç olarak gollu beraberlikler Barcaya yaradığından Chelsea konrollu oynıcak gol bulabilirse oyunu orta sahaya yıkıp,Barcaya alan bırakmadan macı bu şekilde tamamlamak istiyecektir bunuda başarabilcek futbolcualra ve çok denyimli Hiddink gibi kurt bir hocaya sahipler!
Tercih:2.5 Gol Altı
Oran:1.65
Arsenal - M.Utd
Arsenal takımı formda ligdde üst üste galibiyetlerde alıyo,M.utd takımıda gelip geçeni yenip, Şampiyonluk için gün sayıyo! Arshavin Arsenal takımının cehresini değiştirdi genç oyuncularla çok uyum halinde ve Arsenal dahda hızlı oynuyo! Ancak Arshavin satü gereği Avrupa'da oynayamıyo işte bu M.Utd için en büyük şans! M. Utd takımı Rooney,Ronaldo ve Berbatov gibi yıldızlarıyla bu macın favorisi konumdalar ancak Fabregas, Abedayor ve Walcott gibi genç yıldızlarıyla Arsenalde hiç kolay bir rakip değil!
Sonuç olarak Arsenal ve M.Utd takımları özleikle ilk yarıda daha konrollu oynıcaklardır kanaatindeyim Arsenalda cok saldırıp ,Mutd takımının etkili Forvetlerine gol imkanıv ermek istemicekdir diye düşünüyorum, Oyüzden İlk Yarı beraberlik seçeneğini uygun görüyorum!
Tercih:İlk Yarı 0 Biter
Oran:1.80
Chelsea v Barcelona
İngiliz ekip Chelsea geçen hafta sonu İspanya’ da rakibi Barcelona’ ya konuk olmuştu ve o karşılaşmada oyunu öylesine kilitlediler ki ev sahibi Barcelona bir türlü geçit bulamada. Bol bol başarılı paslaşsalar da neticede pek bir şey elde edemeyen Barcelona şimdi deplasmanda rakibine konuk olacak. Hafta sonu oynadıkları lig karşılaşmalarında son derece başarılı olan 2 ekipte bu karşılaşmada kozlarını bir daha paylaşacaklar. Barcelona hafta sonunda ligde en yakın rakibi olan Real Madrid’ i sahasında adeta dağıttı. Tabii ki Chelsea o kadar kolay lokma olmayacağı kesin, deplasmanda istediği başarıyı almış olan Chelsea bu hafta arsı oynayacağı karşılaşmada rakibi Barcelona’ yı yenerek finale kayıpsız ulaşan taraf olacaktır.
Tahminim: Chelsea Kazanır