Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
İngiltere Premier liginde liderliğini sürdüren Manchester United bu senede oldukça başarılı bir yıl geçiriyor. Sir Alex FERGUSON Premier ligde üst üste 2 yenilgi aldılar ve bu hafta sonunda fazla eksiklerinin olmasına rağmen yenik durumdan karşılaşmayı son on dakikada kendi lehlerine çevirmeyi başardılar. Alınan bu galibiyet moralleri oldukça yerine getirmiş durumda geçtiğimiz yıl şampiyonlar liginde final oynayan ve şampiyon olan Manchester United bu senede aynı başarıyı yakalama gayreti içerisinde, Portekiz temsilcisi Porto ise kendi liginde şampiyonluğa hızla koşuyor. Son 16 karşılaşmasında yenilgi dahi görmediler. Bu hafta içi İngiltere’ de rakibi Manchester United’ a şampiyonlar ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında konuk olacaklar. Buradan iyi sonuç almak isteseler de ev sahibi deplasman için mutlak iyi bir netice elde etmek isteyecektir. Sahasında ev sahibi kazanacaktır.
Tahminim: Manchester United Kazanır Yada 2-3 Gol
İspanyol temsilcisi Villarreal aldığı iyi neticeler sonunda şampiyonlar liginde çeyrek final oynamaya hak kazandı. İlk karşılaşmayı sahasında oynayacak olan ev sahibi konuk edeceği rakibi karşısında her ne kadar etkili olmaya çalışsa da son zamanlarda oldukça toparlanan İngiliz ekip Arsenal buna pek müsaade vermeyecektir. Konuk ekip Arsenal bu deplasmandan galibiyetle ayrılacağını bekliyorum. Fakat illaki daha garanti olsun diyen varsa konuk ekibin yenilmeyeceğini düşünmelidir.
Tahminim: Arsenal Kaybetmez Yada 2-3 Gol
Barcelona bu yıl yine oldukça gözde bir takım rakipleri onun karşısına her ne kadar temkinli çıksalar da bir türlü kurtulmayı başaramıyorlar. Şampiyonlar liginde de son derece başarılı bir grafik çizen Barcelona çeyrek finalde konuk edeceği Alman ekip Bayern Munich karşısından da saha avantajıyla rahat bir galibiyet çıkartmayı başaracaktır.
Tahminim: Barcelona Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
Avrupa’ da Şampiyonlar ligi dendiğinde akan sular durur. Fakat son yıllarda dikkat çeken en büyük özellikse İngiliz Takımlarının etkili oyunlarındaki başarıları şampiyonlar liginde de açıkça görülmekte. Çeyrek finallerin oynanacağı ana gelindiği halde 4 İngiliz takımının kupada halen yollarına devam etmeleri hemen hemen hepimizin dikkatini çekmiştir. Bunu bu takımlar neye borçlu acaba dediğimizde bizim aklımıza gelen tek şey ise fazla maç yapmaları oluyor. Çalışan demir ışıldar atasözümüzün ne kadar doğru olduğu burada açıkça görülmekte, her neyse iki ekip geçtiğimiz yılda karşılaştılar yalnız o zaman yarı finalde eşleşmişlerdi. O eşlemden ilk karşılaşma yine Liverpool’ un sahasında oynanmıştı ve öne geçen ev sahibi iyi oynadığı karşılaşmadan maalesef galibiyet alamamıştı. Yine o maçta Norveç asıllı defans oyuncusu John Arne Riise son dakikada ters bir topla kendi kalesine gol yapmıştı. Zaten o golden sonrada biletini kestiler ve Roma’ ya sattılar. İkinci karşılaşmada yine 1-1 sonuçlandı ve uzatmalara gidilmişti, uzatmalarda Chelsea 3-2 kazanarak adını finale yazdıran takım olmuştu. Bu defa adını yarı finale kim yazdıracak dersiniz. Liverpool geçen yıl oynadığı o karşılaşmadan sonra Chelsea ile 2 lig maçı oynadı ve her ikisini de kazandı. Son Şampiyonlar ligi maçında da Real Madrid’ i sahasınada 1-0 ve daha sonra kendi sahasında 4-0 yenerek tarih yazdı. Bunca başarının ardından Teknik adam Rafael Benitez ile 2014 yılına kadar anlaşan Liverpool daha şanslı olacaktır. Bu defa sahasında ilk karşılaşmada işi bitirecek diye düşünüyorum.
Tahminim: Liverpool Kazanır
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Manchester United - Porto
Manchester United ve Porto arasında oynanacak Sampıyonlar Lıgı mucadelesınde oncelıkle sunu soylemek ısterım kı Manchester adına cok kolay bır kura cekımı oldu . Portodan baska eslesebıleceklerı bır Barcelona ve Lıverpool eslesmelerı daha zorlu gecebılırdı . Chelsea demıyorum cunku ben Manchester ın Chelsea den daha ıyı bır takım oldugunu dusunuyorum olası bır eslesmede Manchester ı favorı olarak gorebılırdım .
Eşleşmeye gelınce Porto herhalde Villereal gıbı bır takımla eslesmek ısterdı gonullerınden gecırmıslerdır de . Ama olmadı gecen senenın sampıyonu Manchester la eslestıler bu da onlar ıcın gercekten ulasılması zor bır tur atlama anlamına gelıyor . Manchester da kalecısınden forvetıne kadar ınanılmaz bır mekanık calısma var saat gıbı calısıyorlar resmen hıc bır aksaklık gozukmuyor . Forvette buyuk bır ıhtımalle bu mac Berbatov oynamıyacak ama onun yerıne teknıgıne ve becerısıne guvendıgım Tevez oynıyacaktır . Berbatov dan daha suratlı olan Tevez , Porto defansına buyuk zorluklar yasatacaktır dıye dusunuyorum . Porto da ıse bana gore artık yolun sonu sampıyonlar lıgı seruvenı bıttıkten sonra lıgı sürklase ederek sampıyon olablırler . Belkı bu turda manchester dan cok daha zayıf bır rakıple eslesebılselerdı bır ust tura cıkmalarına sans tanıya bılırdım ama bu macta fazla soylenılecek bır sey yok macın mutlak favorısı Manchester Unıted . Ferguson bu macta attack oynatıp bol gollu bır mac ızlettıreblır seyırcılere ve sansını Portekıze bırakmıyacaktır .
Tahminim:2.5 Gol Üstü Biter
Villareal FC - Arsenal
Villareal ve Arsenal arasında kı mucade bana gore sampıyonlar lıgının zevklı maclarından bırını ızlıyecegımızın gostergesıdır . Cunku ıkı takımda hızlı oynayan dırek sonuca gıtmeye calısan ekıpler . Vıllereal e ben Panatınaıkos deplasmanında hıc sans tanımıyordum . Yunanıstanda ınanılmaz bır seyırcı destegıyle oynayan Panatınaıkos bunu avantaja donusturemedı ve elendıler . Vıllarealı de kutlamak gerekır akıllı bır oyunla rakıplerını safdısı bıraktılar . Villereal bana gore sampıyonlar lıgınde bu maca kadar guzel maclar cıkardı. Arsenal ıse Wengerın Bebelerı olarak goruyorum bu takımı hala emzıklerı agzında ve gıdebıldıklerı yere kadar gıdıyorlar . Wengerın aslında bu takıma orta sahaya yıldız bır topcuyla yada Henry ı elınde tutarak sampıyonlar lıgı kupasına alma arzusu daha fazla olurdu cunku okadar genc oyuncuyla bır yere kadar ılerlıyebılıyorsunuz . Vıllereal zamanında kendısını fınalın kapısından donduren rakıbını bu sefer kendı sahasında yenerek Emırates stadına avantajlı bır skorla gıtmek ıstıyecektır . Villareal kendı saha ve seyırcı avantajını cok ıyı kullanıcaktır .
Tahminim:Villareal Kaybetmez
Barcelona FC - Bayern Munih
Bu senenın en ıyı takımı Barcelona hıc suphesız herkez bunu dusunuyordur lıg de attıkları 29 macta 85 gol ve 61 avaraj gercekten mukkemmel . Şampıyonlar liginde de dolu dızgın gıdıyor . Bu sene herkezın ıcınden gecen Barcelona - Manchester fınalı bu da eger ıkı takım tur atlarsa olucak cunku aralarında oynamıyacaklar fınale kadar bu ıkı takımın Roma da karsılasacaklarını dusunuyorum . Bayern MUnıh ıse okadar tedırgın kı ne yapacaklarını hala bılemıyorlar cunku ınanılmaz mukkemmel oynayan bır takıma karsı oynıyacaklar . Bu mac hakkında cok fazla konusmıyacagım macın mutlak mutlak favorısı Barcelonadır . Sampıyonlar lıgı sampıyonlugunun da mutlak favorısıdır . Bayern ı evıne elı bos gonderırler .
Tahminim:Barcelona Kazanır
Liverpool FC - Chelsea FC
Liverpool gercekten nasıl bır takım oldugunu hem dısarda oynadıkları Real Madrıd hem ıcerde oynadıkları ve ve ve Machesterın sahasında aldıkları galıbıyetle gosterdıler . Gercekten Gerardsız ne yapacaklarını bılemıyorlardı oksüz gıbılerdı ama Gerard ın takıma gelısı ve yenı mukavele ımzalaması hem kendı adına hemde takım adına cok cok buyuk bır artı kazandırdı . Chelsea ıse hala Sampıyonlar lıgı kupasının hayalıyle yanıp tutusuyor . Bu gercekten cok zor bana gore Barcelona , Lıverpool ve Manchester ın oldugu bır ceyrek fınalde ben Chelsea ye hıc sans tanımıyorum . Lıverpool un bu macı alacagını en kotu yenılmıyecegını dusunuyorum . Alt-Üst secenegıne pek gırmekten yana degılm bu macta ama olursa Alt a sankı daha yakın gıbı gozukuyor ....
Tahminim:Liverpool Kaybetmez