Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
arkadaşlar öncelikle juventus - zenit macından başlayalım zenit liginde çok iyi durumda şu anda son maçını 4-1 deplasmanda alarak juventus macına ne kadar hazır olduklarını gösterdiler ama juventusda buna karşılık italya gibi dev bi ligde mücadele eden çok güçlü bir ekipdir. Genel olarak kime sorsanız 1 yanıtını alabileceğiniz bir karşılama ama bence mac 0 a daha yakın...
Real madrid macına yorum dahi yapmak gerek yok ama bugün ki roma macı gibi bir sonuçla karşılaşmayacağımız düşünüorum..Roma sanki rakibiyle dalga geçer gibi oynadı.Ama rakibi çok ciddi olduğunu maçın son anına kadar bırakmayarak gösterdi.Ve macı aLdı. tbrkler ne diyim. ama ReaL MaDRiD bir roma diiL ve BANKO 1
334 - Juventus - Zenit
İtalyanın sorunlu takımı Juventus ile geçen senenin uefa şampiyonu zenitle karşılaşıyorlar(ve super kupa).Juventus geçtgimiz günlerde Kendi evinde udineseyi 1-0 maglup ederek yoluna devam etti.Zenit takımı ise deplasmanda Terek takımını maglup ederek yukarı sıralara tırmanma mücadelesini devam ettirdi.Bu maçta Juventus'un gol yemeyecigini ve maçın alt olucagını düşünüyorum.
Tahminim = ALT = 1.65
342 - Real Madrid - Bate Borisov
Real Madrid geçen pazar evinde Barca yı deviren Numanciayla karşı karşıya geldi.İlk yarıda 5 gol vardı.Gerçekten harika bir maçtı.Real madrid maçı 4-3 kazandı ama akıllarda bir soru vardı Numancia dan madrid takımı 3 gol yemişti ?.Tabi Real madridin kalitesi tartışılmaz ama ben bu maçta surpriz arıcam ve Roma macınıda gordukten sonra neden olmasın ?
Tahminim = 2 = 20.00
Konu Jas0n tarafından (17-09-2008 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.
Bu maçta ispanya liginin son şampiyonu real madrid ile belarus liginin flaş takımlarından bate borisov karşılaşıyor.
Real Madrid bu sezona pekde istediği gibi başlayamadı ve oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.takım hücum anlamında çok etkili ancak savunmada problemler yaşıyorlar.takımda raul,van nistelrooy ve robben formda oyuncular.ayrıca van der vaart ın neler yapabileceği merak konusu.pepe ve sneijder in eksikliği handikap ancak real madrid oldukça güçlü bir takım.
Bate Borisov ise bu sezon avrupa nın flaş takımı.özellikle 3.ön eleme turunda anderlecht gibi önemli bir takımı eleyen bate borisov bir anda dikkat çekti.takım için önemli oyunculardan blizniuk ve rodionov bu maçta forma giyemeyecekler.mirchev takımın önemli oyuncularından ve performansı önemli.
Sonuç olarak ben iddaa oynayanların bu maçtan uzak durmasını öneriyorum.netten oynayanlar için ilk tercihim over(üst) 2,5 gol bahsi.iç sahada çok iyi oynayan ral madrid goller bulur diye düşünüyorum...
tahminim:
REAL MADRİD-BATE BORİSOV:ÜST(g8/10)
oran:1.40
herkese bol şans...
ARKADAŞ BENDE MAÇTAN 5 SAAT ÖNCE BUNU YAZDIM TAHMİNİM SU YÖNDE
PORTO-FB 0
ORAN:BELLİ DEGİL
BU MAÇ SÜPRİZÇİLERİN MAÇI DİYORUM
herkese bol şans...
332 Celtic - Aalborg Celtic tam havaya girerken bu maç denk geldi.Aalborg ta boş takım değil ancak Celtic karşısında tutanacak kadar iyi değiller.Ben bu maçı Celtic rahat kazanır diyorum ve maç üste gider.En sağlamı 1 oynamak alt üst için üst tercihim...
Tahmin : 1 riske girmek isteyenler için Üst
333 Dynamo Kiev - Arsenal Arsenal yavaş yavaş takım ruhuna kavuşuyor.Dynamo Kiev ise pekte parlak bir görüntü çizmiyor.Ben bu maç için Arsenal kontrollü futbol oynayıp maçı alta götürür diyorum...
Tahmin : Alt
334 Juventus - Zenit Juventusun tam bir İtalyan futbolu oynadığını biliyoruz.Kontrollü ve riske girmeyin ancak karşılarında sağı solu belli olmayan Zenit her an her maçı kendi lehine çevirebilir.Ben bu maç için 02çifte şans diyorum..Riske girmek isteyenler direk 0 oynayabilr...
Tahmin : 02çifte şans riske girmek isteyenler 0