Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
ben bu görüşün yerine daha güzel bir çözüm bulunması yönündeyim..sohbet bölümü kapanırsa cogu üye kaybedilir..
Bu Konuda Haklİsİn 100 Veya 150 Mesaj Ustune Cİkanlar Yazabİlsİn Adam İlk Kayİt Oldugunda Chatİ Goruyo Her İstedİgİ Yazİyo Anlatabİlİyorum Galİba Gunluk Kuponlar Harİc Dİer Hİc Bİseye Mİllet Gİrmİyo Bu Forumda Sosyal Etkİnlİk Bölümlerİde Var Onlara Gİren Yok Ama Herkesİn Goruslerİne Saygİlİ Olmak Lazİm Her Sey İddaa Degİl Sosyal Etkİnlİge Katİlmamİz Lazİm
AGRESİFİM KOMPLEKSLİYİM...
Shoutbox'ı kapatmamız olanaksız.Çünkü bazı üyelerimiz shoutbox var diye sitemizde bulunuyor.Bu onların kendi tercihleri.Forumda belli bir yere gelmeyi düşünmüyorsa zaten yaptıkları bellidir.Burada eğer ki sitede kendiniz için birşeyler düşünüyorsanız foruma katkıda bulunursunuz zaten.Tamamen kendi tercihinize bağlı bu konu.
shotbox güzel bir iletişim
yha kaLsın saLLayın insanLar ne güzeL sohbet ve biLgi sahibi oLuyoLar...
Ya arkadaşlar devlet meselesi haline getirdiniz bırakın kalsın işte kime zararı var anlamadam ki sizden bişey mi eksiliyor insanlar orda konuşurken(yazışırken) sadece kendi çıkarınızı düşünmekten vazgeçin artık bazı arkadaşlar yok 100-150 mesajı olanlar sadece yazışsın gibi şeyler yazmış bu ne demek yaa ben sırf chat bölümü var diye bu adresi kapatmıyorum sabaha kadar pc başındayım ve benim gibi nice arkadaşta benim gibi diye düşünüyorum yazdıklarım gerekli yerlere gider umarım SAYGILARIMLA...
Konu demircan tarafından (29-11-2008 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
süper bir yorumda bulunmuşsun demircan,
sana aynen katılıyorum, shotbox olmadığında forum boş görünüyor,
sağolasın güzel yorumun için...
asıl senin vede senin gibilerin bana katıldığı için ben teşekkür ederim aynen devam saygılarımla....
Konu demircan tarafından (29-11-2008 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.