Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 19 Sayfa bulundu

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Maçları Tahminleri (3 EYLÜL 2010)

Master Vip Üye
    Status : Multowey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Konular: 1050

Seviye: 45 
    Tecrübe: 5.001.884
    Sonraki Seviye: 5.107.448

Teşekkürler : 1.275
    548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.

2012 Avrupa Şampiyonası Grup Maçları Tahminleri (3 EYLÜL 2010)

Forumu Görebilmeniz İçin Üye Olmalısınız
    Üyelik Ücretsizdir.
    kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
    Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar

Master Vip Üye

Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.

Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.

Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...

Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.

Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.

Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.

Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.

Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.

Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.

Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.

Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.

Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
    Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar

Master Vip Üye

104 Ermenistan v İrlanda

2012 Avrupa şampiyonası elemeleri B grubu maçında Ermeniler İrlanda’yı ağırlayacak. 2 takım tarihinde ilk defa karşılaşacak. Ermenistan milli takımının neler yapabileceğini hepimiz az çok biliyoruz. Yetenekleri zayıf, gol yollarında etkisiz bir takım. Yapabildikleri tek şeyin koşmak olduğunu düşünüyorum. İrlanda milli takımı işini şansa bırakma peşinde değil artık. Kadrolarına baktığımızda kaleci Shay Given, defansta John O’Shea, Richard Dunne, forvetinde Robbie Keane, orta sahasında Damien Duff, Kevin Kilbane gibi önemli yıldızlara sahip kadrosu var. Dünya Kupasına acı bir şekilde gidemediler. Elemelerin ilk maçında İrlanda’nın kazanmasını bekliyorum. Ancak bu maçtaki ilk tercihimin alt olduğunu daha sonra 2 seçeneğinin geldiğini de belirtmek istiyorum. Sebebiyse Ermenistan’ın kendi sahasında bizlere yine sıkıcı oyun yansıtacak olması ve İrlanda’nın da buna uyum gösterecek olmasıdır. Banko alt.

Tahminim: ALT

109 Kazakistan v Türkiye

Dile kolay tam 20 sene sonra milli takımımızı bir yabancı çalıştıracak. Guus Hiddink’e herkes güvenoyunu verdi. Hollandalı çalıştırıcının milli takımı 2012’ye götüreceğine hepimiz inanmış durumdayız. Kariyeri başarılarla dolu olan tecrübeli teknik adam Türkiye’yi Polonya ve Ukrayna’nın ortaklaşa düzenleyeceği şampiyonaya lider olarak götürüp bizleri mutlu edecektir. Aday kadroda yeni isimleri görebiliyoruz, Özer Hurmacı, Ömer Erdoğan ve Cenk Gönen bunları oluşturuyor. Kazakları anlatmaya fazla gerek yok, milli takımımız karşısında 90 dakika koşup defans yapacaklar. Artık ufak hatalara tahammülü kalmayan Türk Milli takımı maçı ilk yarıdan bitirecektir.

Tahminim: 2

Master Vip Üye

112 Andorra v Rusya

B grubunun favori takımı Ruslar, Avrupanın en zayıf milli takımlarından Andorra deplasmanına uğrayacak. Hatırlayacağınız gibi Rusya play off turunda Slovenlere elenerek Dünya kupasına gidemedi. Geçen sene AZ Alkmaar’ı çalıştıran Dick Advocaat bu sene Rusya milli takımının başarısı için uğraşacak. Bu maçta büyük ihtimal Ruslar zayıf rakibini en az 3 farkla mağlup edecektir.

113 Moldova v Finlandiya

E Grubunda oynanacak başka bir karşılaşmada ise Moldova ile Finlandiya karşılaşacak. Dünya Kupası Eleme Gruplarında çok kötü bir performans sergileyerek grupta son sırada yer alan Moldova kötü performansını hazırlık maçlarında da devam ettirdi. Finlandiya ise elemelerde iyi bir performans sergilemiş fakat onlar da kupaya katılamamıştı. Hazırlık maçlarında da başarılı grafiğini devam ettirmişti. Finlandiya’nın defansı rakibine oranla daha güçlü bir durumda. Moldova’da ise güçlü hücum oyuncuları bulunmuyor. Bu yüzden ben bu maçın az gollü geçeceğini düşünüyorum.

Master Vip Üye

116 Faroe Adaları v Sırbistan

İlk maçta Estonya karşısında büyük bir şok yaşadı Faroe Adaları. Maçı 1-0 önde götürürken 90. dakikada 2 gol birden yediler ve 3 puanı rakip Estonya’ya kaptırdılar. Şimdi ise Sırbistan’ı konuk edecekler. Sırbistan ise hepimizin bildiği gibi orta kalitede bir ekip görünümünde, EURO 2008’de yer alamayan Sırbistan 2012 Avrupa Kupası’nda yer almanın yollarını arayacak. Kadrosunda da önemli oyuncular bulunuyor Sırpların. Sırpların kazanmasını beklediğimiz bir maç. Zorlansa da maçı koparmalarını başarmasını bekliyorum Sırplardan. Alt da bitebilir bu maç dikkate almakta fayda var diyorum.

118 Karadağ v Galler

İngiltere ve Bulgaristan ile aynı grupta olan iki ekibin tek amacı sürprize imza atmak. Bunun haricinde hayallerini süsleyebilecek tek şans grupta kazara ikinci olmaktır. İki takımında dünü ve bugünü belli. Denk güçlerin maçı olarak görüyorum. Beraberlik tercihinde ısrarlıyım. Sizinde bu seçeneğe dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tabiki bu maç bu haliyle sistemcilere hitap ediyor.

Tahminim: 0

Master Vip Üye

119 Letonya v Hırvatistan

F grubunun diğer maçında Letonya Hırvatistan’ı konuk ediyor. Hırvatistan’da Trabzonspor’dan tanıyacağımız Drago Gabriç milli takım aday kadrosuna çağırıldı. Hırvatistan’in son dönemde futbol olarak 2008 Avrupa Kupasında çeyrek final oynama başarısı gösterebildiler. Onun haricinde pek bir sportif başarıları bulunmuyor. Letonya da zayıf bir ekip. Ben bu mücadelede çok gol beklemiyorum. Bu maçta gol barajı aşılmaz.

Tahminim: Alt

120 Romanya v Arnavutluk

D Grubunun bir diğer maçında Romanya, Arnavutluk’u konuk ediyor. Romanya kadrosundaki Chivu, Mutu, Marica gibi yıldız oyuncularıyla skora gitmek istiyor. Arnavutluk ise zayıf kadrosuyla rakibine son gücüne kadar direnme amacında. Romanya son hazırlık maçında Milli Takımımıza 2-0 yenilmişti. Arnavutluk ise hazırlık maçlarında zayıf takımlar karşısında oldukça zorlandı. İstediği futbolu tam olarak oynamasalar da Romanya bu maçta rakibini yenecektir.

Tahminim: 1

Master Vip Üye

121 İsveç v Macaristan

E Grubunda güçlü İsveç, zayıf rakibi Macaristan’ı konuk ediyor. Dünya Kupasına katılamayarak büyük hayal kırıklığı yaratan İsveç, bu şampiyona da mutlaka olmanın hesaplarını yapıyor. Bunun içinde ilk sınavından başarıyla geçmek amacında. Kadrosunda bulunan yıldız oyuncular İbrahimovic, Elmander ve Kallström ile bunu başaracak güçteler. Macaristan ise Dünya Kupası elemelerinde başarılı bir performans göstermesine rağmen gruptan çıkamamıştı. Ama hazırlık maçlarında zorlu rakiplere boyun eğmişti. İsveç rakibine göre iki-üç gömlek daha üstün ve bunu da sahaya yansıtacaklardır.

130 Litvanya v İskoçya

I grubunda kılıçlar çekilmiş durumda. İspanya,İskoçya,Çek Cumhuriyeti grubun favorileridir. İspanya ile Çekler biraz daha önde olurken İskoçlar her an sürpriz yapabilirler. Litvanya karşısında ise işleri oldukça zor. Litvanya küçük takım hüviyetinde iken her an çıkışlar yapmaya hazır bir takım olarak görülmeli. İskoçlar karşısında belki de farklı bir sistem uygulayabilirler. Yine de tercihim iki takımın gol yollarındaki zaafları göz önüne alınınca alt olacaktır.

Master Vip Üye

131 Lüksemburg v Bosna-Hersek

Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında güçlü Bosna-Hersek, Lüksemburg ile karşılaşıyor. Kadrosunda Misimovic, Dzeko, İbisevic gibi önemli oyuncuları bulunduran konuk ekip ilk maçından galibiyetle ayrılarak gruplara üç puanla başlamak amacında. Lüksemburg ise rakibine oranla daha zayıf bir kadroyla mücadele edecek. Onlar ise ilk hedefleri beraberlik. Yaptıkları hazırlık maçlarında da tam hazır olmadıkları sinyalleri verdiler. Bu gruplardaki ilk mücadelede ben konuk takımı bir adım önde görüyorum.

133 Estonya v İtalya

C grubunda ilk maçta Faroe Adaları’nı 2-1’le geçen Estonya, 2. maçta İtalya ile yine evinde karşılaşacak. Faroe Adaları… Estonya için tam anlamıyla bir mucize gerçekleşti Faroe Adaları ile oynanan maçta. Maçın 90. dakikasına kadar 1-0 yenik durumda olan Estonya, 90. dakikada 2 gol birden bularak Faroe Adalarını mağlup etmeyi başarmıştı. İtalya ise bildiğiniz üzere 2010 Dünya Kupası’nı hayal kırıklığı ve beraberinde hüsranla kapattı. Çok kötü bir anı olarak kalacak onlar için 2010 yılının haziranla temmuz ayı arasındaki dönem. Sonuçta son şampiyonlardı. Maç için tahminimize geçelim. İtalya elbette favori… İtalya için tek bir ihtimal var o da kazanmak. İtalya’nın maçı kazanacağını düşünüyorum ve beklentim bu yönde. İtalya kazanacaktır.

Master Vip Üye

134 Slovakya v Makedonya

Dünya Kupası’nda da izleme fırsatı bulduğumuz Slovakya 2012 Avrupa Elemeleri’nde sahasında ilk maçta Makedonya’yı konuk edecek. Slovakya bildiğiniz gibi Dünya Kupası’nda 2. tura yükselme başarısı göstermiş ancak 2. turda Hollanda engeline takılmıştı. Şu an için iyi bir kadrosu olduğunu düşünüyorum Slovakya’nın ama onlar 2008’de yer alamamışlardı. Makedonya’da aynı şekilde 2008 Avrupa Kupası’nda yer alamadı. Şimdi bu iki takım Avrupa Kupası’na 2012’de katılma yolları arayacaklar. Ancak ben Slovakya’nın Makedonya’ya göre daha iyi bir ekip olduğunu ve şanslarının Makedonya’ya karşı daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle de Slovakya B gurubunda Rusya ve İrlanda ile yarışacak. Bu maçta ise belirttiğim gibi Slovakya’yı şanslı taraf olarak görüyorum.

135 Belçika v Almanya

A grubunda Türkiye’nin gruptan çıkma yolunda mücadele edeceği 2 önemli rakibi karşı karşıya geliyor. Belçika milli takımı teknik direktör değişikliğine gitti, kariyerinde ki 2. milli takım deneyimi olacak Georges Leekens bir dönem Trabzonspor’u da çalıştırmıştı. Belçika da gözle görülür değişiklikler var. Yeni jenerasyon yaratıyorlar, açıklanan kadrosuna baktığımızda özellikle orta saha ve forvette çok genç oyuncularının olduğunu görebiliyoruz. Aday kadrodaki 21 oyuncunun 13’ü, 23 yaş ve altında bunun önemli ayrıntı olduğunu düşünüyorum. Almanlara baktığımızda bildiğimiz gibi, hemen hemen dünya kupası kadrosuyla eleme maçlarında sahneye çıkacaklar. Zevkli, bol pozisyonlu geçmesini beklediğim mücadelede futbolseverlerin bol gol görebileceğini düşünüyorum.

Tahminim: Üst

Master Vip Üye

136 Yunanistan v Gürcistan

F grubunun güçlü ekibi Yunanistan ilk sınavına kendi evinde Gürcistan’ı konuk ederek başlıyor. Yunanistan’da 2010 Dünya Kupası sonrası bir devir sona erdi diyebiliriz. 9 yıldır bu takımın başında olan Alman teknik adam Otto Rehhagel dönemi sona erdi. Otto Rehhagel’den boşalan koltuğa bir dönem Paok ve AEK takımlarını da çalıştıran Portekizli teknik adam Fernando Santos getirildi. Fernando Santos Yunanistan ile ilk resmi maçını Gürcistan’a karşı oynayacak. Yunanistan’ın bu gruptan rahat çıkacağını ve hedeflerinin 2004 yılında kazanamayı başardıkları Avrupa Kupası’nı bir daha kazanmak istemelerini düşünüyorum. Yunanistan bu maçta kendi evinde Gürcistan’ı sorunsuz bir şekilde geçecektir.

137 Liechtenstein v İspanya

Her türlü Handikap Üst vs. seçenekleri değerlendirebilirsiniz. İspanya için kolay ve şov maçı olacaktır. Seçim sizlere kalmıştır.

Tahminim: İspanya en az 3 gol fark atar.

138 San Marino v Hollanda

2010 Dünya Kupası heyecanını da geride bıraktıktan sonra şimdi gelelim 2012 Avrupa Elemeleri grup karşılaşmalarına Hollanda ve San Marino E Grubunda yer alan takımlar. Bu gruptaki diğer takımlar ise Finlandiya, İsveç, Macaristan ve Moldova. Hollanda için rahat bir grup olduğunu düşünüyorum. Gelelim San Marino ve Hollanda arasında oynanacak maça. Hollanda cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Robin van Persie sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmazken, onun yerine Hamburg’da forma giyen 34 yaşındaki Ruud van Nistelrooy 2 yıllık bir aradan sonra yeniden milli takim kadrosuna çağırıldı. San Marino vasat bir takim. Kadrolarında önemli bir oyuncuları bulunmuyor. Hollanda karşısında ne yapacaklarını merak etsem de tahminim Hollanda’ya boyun eğecekleri yönünde. Ben bu maçta Hollanda’nın San Marino’yu rahat geçeceğini düşünüyorum.

+ Konu Cevaplama Paneli