Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
143-PARANA-BREGANTİNO
Brezilya Seri A da 2003 yılında ilk 10, 2005’te ilk 7 ve son olarak 2006`da ilk 5’in içinde bulunan takım geçen sene çok kötü gitti ve takım ligden düştü.Parana daha da kötü giderek o istenilen çıkışı yapamadı.Ligde henüz galibiyeti bulunmayan takım gerçekten tam bir çöküş yaşıyor.
Bregantino takımı lige iyi başladı diyebiliriz. 2 mağlubiyeti var ama bunlar Juventude ve Ponte Preta gibi takımlara olduğu için ölçü almamalıyız. Bu takım geçen sene Brezilya Paulista`dan geldi.(Brezilya 3.ligi olarak düsünebilirsiniz.)
Bu maçta ev sahibi Parana'nın evinde ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum fakat bu çok zor olacak. Maç sonucu 1-0 olabilir. Her şeye rağmen tecrübeli Parana kazanır diyorum.
Tahminim : 1
Oran : 1.60
142-CEARA-BRASİLİENSE
2006 yılında düşme potasının yalnızca 1 puan üstünde ligi kapatan,geçen sene ise ligi yine düşme hattının 5 puan üzerinde bitirerek kendisini kurtaran Ceara, bu seneye fena başlamadı diyebiliriz.Özellikle evinde ilk maçta Brezilya’nın en köklü kulüplerinden Juventude’yi yenmesi onlar adına iyi bir şey. Son maçında yine iyi takımlardan Ponte Preta karşısında beraberliği yakalaması fakat skoru koruyamaması bu takımın tecrübesizliğinden kaynaklanıyor diyebiliriz.
Brasiliene seneye iyi başladı ve 3 maçta 7 puan toplamayı başardı.Son yıllarda Brezilya ikinin etkili takımlarından Bresiliene rakibi Ceara ile oynadığı son 6 karşılaşmanın yalnızca 1 tanesini kaybetmiş.Geçen sene Brezilya kupasında Cruziero, Ipatinga ve Juventude gibi takımları elemeyi başarmış, yarı finalde Fluminense’ye elenmişti.
Bresiliene deplasmanda oynayacağı Ceara karşısında kaybetmezi öneriyorum
Tahminim : 02 ç.ş
Oran : 1.55