Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
462 Boca-Velez
Eskiden arjantınde boca junıors gibi bir dev vardı onun sahasına maça cıkıdlıgında her takım korkardı ama artık onlarda liverpola benzedi en sonda gecen hafta galibiyet beklerken 2-0 yenildiler velez ise gecmiş yıllardaki başarısıyla parmak ısırtıyor 0-2 vede üst en iyi seçimler şuanda
445 Argentınos Junıors-River Plate
River plate bu sene iyi bir takıma benzıyor onlarda boca gibi alt sıralardadı ama biraz kımıldanma oldu takımda 1.90lık oran ufak kuponlarda denenır
148 Huracan v Newells Old Boys
Arjantin liginin 4. haftasında Huracan – New Old Boys karşı karşıya gelecek. Huracan’ın ligde 1 galibiyet, 2 mağlubiyeti var. Newells Old Boys’un ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Newells geçen hafta Lanus deplasmanından 1-1 lik beraberlik ile döndü. Huracan evinde River Plate’ye 0-1 mağlup oldu. New Old Boys şu pozisyonda Huracan’a yenilmez diye düşünüyorum. Huracan evinde zaten 1 maç yapmış onu da kaybetmiş. Newells ise deplasmanda 1 maçında yenilmemiş. Newells O.B bu maçı kaybetmez.
Tahminim: 02 ÇS
268 Lanús v Banfield
Ligin güçlü ekiplerinden Banfield, Lanus deplasmanına çıkacak. Şuan ki pozisyonları, Banfield 4. Lanus 8. sırada. İki takımda fena başlamadı. Bu maçın ilk yarısında iki ekip de üstünlük sağlamayacaklardır. İlk yarı beraberlik en ideal seçim
Tahminim: İY 0
302 Tigre v Quilmes
Ligin en berbat takımı Tigre evinde Quilmes’ı ağırlıyor. Quilmes lige 1 yenilgi 2 galibiyet ile başladı. Yenildiği takım ise Estudiantes’di. Tigre ise 3 yenilgi ile başladı. Quilmes istatistiklerde de daha güçlü. Kesinlikle kaybetmeyecektir. Öncelikle 2 sağlama almak için 02 Çifte şans banko durur.
Tahminim: 02 ÇS
316 Colon v Godoy Cruz
Belki içimden rahatlıkla gol sonucuna oynayabileceğim maç Colon – Godoy Cruz maçı. İnceledim inceledim ama maç sonucu tahmini yapamadım. İstatistiklere bakılırsa 3. hafta bittiğinde 2 takımda 3 maçlarında gol atmışlar bu maç da öyle olacak diye umuyorum 2 golden az 3 golden fazla olmaz.
Tahminim: TGS 2-3
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
323 San Lorenzo v All Boys
Ligin sürpriz olabilecek maçlarından biri bu maç. San Lorenzo 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. All Boys ise 1 galibiyet aldı ama yendiği takım Boca Juniors, yenildiği takımlar ise Velez ve Racing Club gibi güçlü ekipler. Bu maç ben sürpriz bekliyorum.
Tahminim: 2
424 Independiente v Arsenal Sarandi
Lige iyi başlayan Arsenal Sarandi, lige pekiyi başlamayan İndependiente ile karşılaşıyor. Aralarındaki maçlar hep çekişmeli geçmiş olan 2 kulüp izleyeceğiz ekranlarımızda. İlk yarısı da eşit olacak bu maç da oyuncular kulübelerine beraberlik ile ayrılacaklar.
Tahminim: İY 0
445 Argentinos Juniors v River Plate
Lige hızla çok iyi başlayan River Plate 3 de 3 yaptı. Argentinos’un galibiyeti yok daha. İyi giden Ekip River bu hafta devamını getireceğini düşünüyorum ve kazanır diyorum.
Tahminim:2
467 Olimpo v Racing Club
Aralarında gollü geçen maçlar oynayan iki ekip karşıya karşıya. İkisinin de bu maç golü olur diye düşünüyorum. Racing zaten 3 maçının 2 sini üst bitirdi. Bu maç da Üst olacaktır.
Tahminim: Üst
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Huracan - Newells Old Boy
Az gol atan ve az gol yiyen bir yapıya sahip Huracan, yeni sezona kapanış ligi'nin şampiyonu Argentinos Juniors'ı deplasmanda 2-1 yenerek başlamıştı. Ardından konuğu River Plate'e 1-0 yenilen Huracan, geçen hafta da Arsenal Sarandi deplasmanından puansız döndü.
Üç hafta sonunda üç puanda kalan Huracan, haftaya 13'üncü basamakta giriyor.
Newell's Old Boys açılış ligindeki ilk maçında, geçen sezon kapanış ligini ikinci bitiren Estudiantes'e 1-0 mağlub oldu.
İkinci hafta'da ise Lanus deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Geçen hafta banko olarak önerdiğim Newell's beni yanıltmadı ve iç saha'da Atletico Tigre'yi devirip, üç puanla tanıştı.
Huracan, geçen sezon kapanış ligi'nde evinde oynadığı 9 maçta; dört galibiyet, iki yenilgi almıştı.
İç saha'da iyi performans gösteren Newell's, deplasmanlarda az gol atan ve zorlanan bir görüntüye sahip.
Gol bakımından kısır geçmesini beklediğim bu karşılaşmada sonuç seçeneği biraz riskli gözüküyor. Ben alt tercihinin daha mantıklı olduğu görüşündeyim.
2,5 Gol Alt Oran: 1.50
Lanus - Banfield
anus açılış ligi'ne deplasmanda Arsenal Sarandi'yi 2-1 yenerek başladı. İkinci hafta'da ise konuğu Newell's Old Boys'la 1-1 berabere kaldı.
Geçen haftayı da ligin yeni ekiplerinden Quilmes deplasmanında geçiren Lanus yine sahadan bir puanla ayrıldı ve yenilmezliğini sürdürdü.
Kapanış ligi'ni beşinci bitiren Banfield ise açılış ligi'ne iç sahada, ligin yeni ekibi Olimpo'yu 2-1 yenerek başladı.
Banfield, ikinci hafta da Colon deplasmanında bitime on dakika kala bulduğu golle puanını altıya çıkardı. Geçen hafta Estudiantes'i konuk eden Banfield, golsüz beraberliğin ardından 7 puanla haftayı dördüncü basamakta kapattı.
Gol silahlarından James Rodriguez'i Porto'ya, Sebastian Fernandez'i Malaga'ya satan Banfield, geçen yılki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan yıldızı Walter Erviti'yi kadrosunda tuttu, hücum hattını da Emilio Zelaya ve Sebastian Romero gibi isimlerle güçlendirdi.
Banfield deplasmanlarda gol bulmakta zorluk çekiyor. Lanus'un da hücum yollarında çok etkili olduğu söylenemez. Bu maçta ben alt seçeneğini tercih ediyorum.
2,5 Gol Alt Oran: 1.55