Site Sahibi
Status :
Konular: 6210
Seviye: 58
Tecrübe: 40.072.080
Sonraki Seviye: 41.283.177
Teşekkürler : 6.733
4.822 mesajına 9.663 kere teşekkür edildi.
387 21:00 29.11.2009 Atletico Paranaense v Botafogo
Brezilya liginde son 2 haftaya girilirken küme düşme ve şampiyonluk maçları ligin en güzel maçları olarak dikkat çekiyor.Aynı puanda ve ligin sonlarında olan iki takımın mücadelesi oldukça zor bir karşılaşma olacaktır.Ev sahibi ekip için artık tehlike çanları çok kötü çalıyor.Oldukça formsuzlar ve puan almakta zorlanıyorlar.Konuk ekip ise alt sıralardan kurtulmak için var gücüyle çarpışıyor.Bu çatan puan almalarını bekliyorum.
Tahminim:Botafogo Kaybetmez
388 21:00 29.11.2009 Avai v Santos
Rahat konumdaki ev sahibi için bu sezon erken bitti diyebilirim.Durumları oldukça iyi…Bu maç için asıl yorum yapılması gereken yer Santos un bu kadar kötü günler geçiriyor olması.Tehlikeli bölgeye çok yakınlar ve buradan uzaklaşmayı çok istiyorlar.Neymat Da Silva önderliğinde oldukça iyi bir maç sonucunda Coritibayı yenerek rahat bir nefes aldılar.Bu maçtan puan çıkarmaları oldukça zor görünüyor.Deplasmanda oynadıkları maçlarda öncelikle beraberliği düşünüyorlar.Ev sahibi yenilmez
Tahminim:Avai Kaybetmez
389 21:00 29.11.2009 Corinthians v Flamengo
Ev sahibi ekip ligde rahat ekiplerden biri.Durumları orta sıralarda olmalarına rağmen iyi futbol oynamalarına rağmen kötü sonuçlar alma devam diyorlar.Konuk takım ise Liderin yenilmesiyle şampiyonluk için oldukça umutlandı.Bu maçı alırlarsa şampiyon olabilirler.Konuk takım geçen hafta büyük bir fırsat kaçırdı bu maçı kazansaydı sanırım kesin şampiyon olurlardı.Yinede şansını devam ettirebilmesi için bu deplasmandan 3 puanla dönmesi lazım.
Tahminim: Flamengo Kazanır
390 21:00 29.11.2009 Cruzeiro v Coritiba
Ev sahibi ekip için Libertadores kupasına giyme bileti sanırım kaçmak üzere.3 puanlık farkı kapatması için oynayacağı 2 maçı da kazanması gerekiyor. Konuk takım ise düşme hattında ve puana oldukça çok ihtiyaç duyuyor. Deplasmanda oldukça iyiler bu onlar için güzel bir istatislik ama 2 maçtan en 4 puan alması gerekiyor. Konuk takım deplasmanlarda gol bulabilen bir ekip üst oynamak mantıklı
Tahminim: 2.5 Gol Üst
391 21:00 29.11.2009 Fluminense v Vitória
Ev sahibi ekip imkansızı başarmak üzere..Çok zor görünen bir tabloyu çevirdiler herkes küme düştü dediği bir anda toparlandılar.Oynadıkları son 10 karşılaşmada 1 kez yenildiler.Son iki maçtan 6 puan almaları zor değil.Konuk takım ise nispeten iyi bir durumda bu maçı kaybetse bile evinde ki maçı alıp ligde kalabilir.Ev sahibinin galibiyeti bankodur.
Tahminim:Fluminense kazanır
392 21:00 29.11.2009 Goias v Sao Paulo
Flamengo yu konuk ettiği maçta Adrianaoya geçit vermediler bir nebzede olsa şampiyonu belirlediler.Zaten bu ligin iyi takımlarından biri ve evinde iyi sonuçlar alıyorlar.Konuk ekip ise artık şampiyonluğa oldukça yaklaştı.u maçı alıp evindeki maça şampiyonluk için çıkacaktır.
Tahminim:Sao Paulo kazanır
393 21:00 29.11.2009 Gremio v Gremio Barueri
Bu sezon süper bir ev sahibi ekip tablosu çizen Gremio gelecek sezon için planlarını yapmaya başladı bile. Evinde oynadığı maçlarda tek bir mağlubiyet yüzü bile görmediler. Konuk takım ise oldukça rahat ir konumda. İki takım da kendini sıkmadan mücadele edecektir. Ev sahibi bu maçı kaybetmez oynamak çok mantıklı.
Tahminim:Gremio Kazanır
394 21:00 29.11.2009 Palmeiras v Atletico Mineiro
Ligi buraya kadar getirip burada şampiyonluğu vermek çok zor olsa gerek.Tek anlamıyla nefesleri yetmedi diyebiliriz.Artık tek hedefleri Libertadores kupasına gitmek olmalı.Konuk ekip ise iyi başlayıp devam ettiği ligde son haftalarda oldukça formsuz maçlar çıkarıyor.İki takımdan gol yollarında etkili bu açtan bol gol bekliyorum.
Tahminim:2.5 Gol Üst
395 21:00 29.11.2009 Sport Recife v Internacional
Ligden düşen Sport gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı.İşleri gelecek sezon oldukça zor olacaktır.Ben gelecek sezon tekrar bu lige çıkmalarını oldukça zor görüyorum.Konuk takımın ise az da olsa şampiyonluk şansı devam ediyor.Konuk takım kazanır ve yoluna devam eder.
Tahminim:Internacional kazanır
396 21:00 29.11.2009 Santo Andre v Nautico
Gelelim haftanın hatta yılın maçına niye diye sormayın bu maçı kaybeden kesin olarak ligden düşecek buda bu maçı zorun zoru bir maç yapar.Ev sahibi akip biraz daha şanslı bana göre nede olsa ev sahibi avantajına sahipler ve Nautico da deplasman maçlarında iyi bir tabloya sahip değil.İki takımda gollü maçlar çıkarıyor ama ben ev sahine güveneceğim.
Tahminim:Santo Andre Kaybetmez