Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
122 23:00 13.11.2009 Chacarita Juniors v Newells Old B
Haftayı Lanus deplasmanından aldığı farklı skor ile kapatan Chacarita özellikle son maçlarda çok farklı bir havada. Ligde kalmak için bu direnişi devam ettirmeleri gerekir. Bununla beraber Newells ise River Plate karşısında galip gelirken biraz zorlandı. Newells özellikle bu sezon büyük bir düşüşün ardından ayağa kalkmayı bildi. Zayıf rakiplerine karşı gerekli tedbirleri alacaklarını düşünüyorum. Bence Newells yine düşünülebilir. Bu arada üst seçeneği çok daha faydalı olmasının yanında Newells galibiyeti ile değişik varyasyonlara girilebilir.
Tahminim: Newells Old B Kazanır
126 02:00 14.11.2009 Atletico Tigre v Godoy Cruz
Tigre ligin dibindeki yerini her geçen hafta sağlamlaştırıyor. Bu takımın yağa kalkması zor görünüyor. Çoğu iddaacının elini ayağını çektiği bir takım. Bana göre de bu takımın maçlarından uzak durmak gerekir. Godoy Racing galibiyeti ile adeta kendini yeniledi. Etkili futbollarını Tigre karşısında da sürdürmelerini bekliyorum. Godoy galibiyetine daha olası bakıyorum.
Tahminim: Godoy Cruz Kaybetmez
247 00:10 15.11.2009 Banfield v Vélez Sarsfield
Lider Banfield çekirgeleri solda sıfır bırakır. Bir takım ancak bu kadar şanslı olabilir. Bu durumu şöyle açıklayayım. Banfield ligde lider ve 17 gol attı. Ligin dibindeki Tigre ise Arjantin Liginin lideri Banfield den sadece 2 gol az attı. Oynanan 13 maç sonunda Banfield lider. Tigre ise ligin dibinde sonuncu. Velez in Estudiantes deplasmanında farklı kaybetmesi işleri biraz karıştırdı. Bana göre biraz kısır bir maç. Çok ortada bir mücadele bekliyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
254 02:10 15.11.2009 Colon v Argentinos Juniors
Haftayı beraberlik ile kapatan iki takım karşılaşacak. Colon Boca deplasmanından beraberlik aldı. Bu beklentilerin üzerinde denilebilecek bir başarı. Argentinos aslında fena bir ekip değil. Bu sene biraz bocaladılar. Libertadores şansları her zaman var. Colon karşısında ne kadar direnseler de bana göre puan çıkaramazlar. Colon bu maçı bırakmaz.
Tahminim: Colon Kazanır
350 22:00 15.11.2009 San Lorenzo v Independiente
Formsuz bir San Lorenzo ve zar zor puan alabilen bir Independiente oynayacak. Bana göre bu maçlar içerisinde en çok düşünülmemesi gereken bir maç. İki takımında istikrarsız ama değişik bir formu var. Bu hafta bana göre az gol olacak maçlardan biri. Alt seçeneğinden başka bir tahmini düşünmüyorum.
360 00:10 16.11.2009 River Plate v Atletico Tucuman
River Plate kümede kalmaya oynuyor. Bu durumun başlıca sorumlusu istikrarsız bir yönetimdir. Her türlü sorunun ayyuka çıkması River Plate üzerindeki kara bulutları daha da yoğunlaştırdı. Atletico Tucuman ise Var gücüyle saldıran bir ekip. Hangi takımın baskıyı kaldırabileceği sorulursa bence Tucuman daha şanslı. Ama kafamda hep River Plate eski günlere dönecek maçı bu maç olarak görür mü ? Yani bana gelince silkelenir mi ? Bana göre bu maç o maç değil. T
Tahminim: 2,5 Gol Üst
362 02:15 16.11.2009 Arsenal Sarandi v Boca Juniors
Sarandi için bu maç çok önemli. Geçen haftaki maçta dahi futbolcuların gözü ve aklı bu maçtaydı. Boca karşısına çıkıp ayarı çekmek. Bu düşünce ile hareket ettiklerini düşünüyorum. Boca zaten iyice konsantrasyondan uzaklaştı. Arsenal Sarandi karşısında da tutunamazlar. Bence macera ruhlu kuponlarda Sarandi tek geçilebilir.
Tahminim: Arsenal Sarandi Kazanır
402 22:00 16.11.2009 Racing Club v Estudiantes
Estudiantes Rosario deplasmanında dağıldı. Alınan 3 gollü mağlubiyet gerçekten onların önündeki diğer maçlara da etkisi olacağını düşünüyorum. Racing karşısında işleri daha zorlaşacak. Racing in durumu çok kötü. Şiddetle puana ihtiyacı var. Estudiantes galibiyetine gönlüm inanmaya çalışsa da bana göre en etkili tercih maçtan az gol çıkması olacaktır. Size Alt seçeneğini tavsiye ediyorum.
404 02:15 17.11.2009 Rosario Central v Lanús
Bu haftanın en garip maçlarından biri. Rosario Estudiantes karşısında evinde 3 gollü galip geldi. Lanus ise evinde 3 gollü mağlup oldu. İlginç bir tesadüf olacak. Lanus bu sezon daha da kötüleşti. Geçen sezonkinin aksine daha derli toplu olacaklarını düşünüyorum. Ama bunu gerçekleştiremediler. Rosario Lanus için umut olmaz. Ev sahibi galip gelecektir.
Tahminim: Rosario Central Kazanır
404 Rosario Central v Lanús
Rosario Central 5 maçta aldıkları sadece 2 puan yüzünden şuan liderin 5 puan gerisindeler
2 maçı kazanmış olsaydılar şuan lider durumdaydılar
son 3 iç saha maçında sırasıyla
Rosario Central 2 - 0 Independiente
Rosario Central 2 - 1 Boca Juniors
Rosario Central 3 - 0 Estudiantes
bir kaç maçlık gol sorununu çözen ve 3 rakibini deviren roserio DEPLASMANLARIN YENİLGİSİZ EKİBİ lanus a İLK MAGLUBİYETİNİ TATTIRICAKTIR...!
tahmin 1
Oran 1.85