Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
632 01:00 30.10.2009 Fluminense v Atletico Mineiro
Ev sahibi ekip alt sıralardan kurtulmak için puan kazandıkça rakipleri de puan kazanınca dipten kurtulması zorlaşıyor.Bunu başarmaları için birkaç ekstra galibiyete ihtiyaç duyuyorlar.Konuk ekip ise dolu dizgin gidiyor.Ligde ikinci sıradalar ve iyi oynuyorlar.Normal şartlarda Mineiro kaybetmez ama konum itibariyle Fluminense çok zor durumda ve kazanmaktan başka çareleri yok.Böle durumlarda genelde lig sonuncusuna yada küme düşmeme mücadelesi veren ekipleri daha şanslı görüyorum.
Tahminim: Fluminense Kazanır
633 01:00 30.10.2009 Palmeiras v Goias
Palmeiras intifa kaybetmeye devam ediyor art ardına aldığı mağluiyetlerden sonra hala daha lider olması onların şansı.Ne olursa olsun şampiyonluğun en büyük adaylarından biri.Rakip ise ligin kalburüstü takımlarından Goias.Deplasmanlarda İyi bir ivmeleri var gayet iyi gidiyorlar.Ama karılarında Vagner Love gibi yıldızları barındıran Palmeiras var ev sahibi kazanır.
Tahminim: Palmeiras Kazanır
634 01:00 30.10.2009 Sport Recife v Coritiba
Sport beni yanıltmadı ve lider Palmeiras ‘ı Frencesco Nunez ‘in 2 golüyle devirmeyi başardı.Ligin dibindeler ve buradan kurtulmak istiyorlar.Konuk ekip ise Atletico ‘yu zorlanmasına rağmen kazanmasını bildi.Gol yollarında bir sıkıntıları yok ama çok kolay gol yiyorlar.Zor bir maç ama kazanmak zorunda olan bir Sport takımı maçı kazanmasını bilecektir.
Tahminim: Sport Recife Kazanır
310:Avai-Paranense
Avai ligin rahat takımlarından..Her maç atıp yiyorlar..Paranense de son maçlarda baya puan topladığı için düşme hattından nispeten uzaklaştı..Bu nedenle kapanacaklarını sanmıyorum..Avai gördüğümüz zaman direk üstü yapıştırıyorduk yine aynısını yapıyoruz
ÜST BİTER..
433:Coritiba-Vitoria
Coritiba Recife deplasmanından altın 1 puanla döndü..Vitoria ise formsuz..Evlerinde kaybettiler..Coritiba maçın favorisi..
CORİTİBA KAZANIR..
434:Goias-A.Minerio
Goias ve Avai ligin en üstçü takımları..Goias Palmeiras deplasman'ında 4-0 kaybederek ağır bir yara aldı..Mineiro da Fluminensede kaybederek şampiyonluğu haketmediğini bir kez daha gösterdi..Goias formsuz bir dönemden geçtiği için ben deplasman takımının da gl bulacağını ve maçın üste taşınacağını düşünüyorum..
ÜST BİTER...
***436:Palmeiras-Corintians***
Evet bu maça yıldız koymak istiyorum..Nedenine gelince 1.95 gibi bir oranla size öneride bulunmak istiyorum..Palmeiras ligin en güvenilir takımlarından..Ligin bitimine 6 hafta kala lider durumdalar..Wagner Love gibi bir silahın gelmesinden sonra gol yollarında oldukça etkililer..En son Goias'ı 4-0 yendiler..Corintians deplasmanlarda oldukça etkisiz..Puan tablosuna bakıldığında orta sıralardalar ve ne düşme korkuları var ne de yukarıda bir hedefleri..İki takımın son maçlarına bakıldığında 6 maçın 5 ini Palmeiras alırken biri 1-1 bitmiş..Oran riske değer..Kuponlarda bulundurulması gereken bir maç..
PALMEİRAS KAZANIR...
310 22:30 31.10.2009 Avai v Atletico Paranaense
Kendi evinde iyi maçlar çıkaran Avai 10 kişi kalan rakibi karşında yenilmesi ne kadar formsuz olduğunu gösteriyor. Orta sıralarda bulunan 2 ekip puan savaşı verecek. Konuk ekip ise kendi evinde Santos ‘ a puan kaybetmekten kurtulamadı. Deplasmanlarda çok başarılı sayılmaz. İlk maçta rakibini deplasmanda deviren Avai kendi seyircisi önünde de galip gelir.
Tahminim: Avai Kazanır
311 22:30 31.10.2009 Flamengo v Santos
Barueri önünde kaybederek beni çok şaşırtan Flamengo kendi evinde Santos’ u ağırlıyor.Bu maçı kazansa 3. sıraya kadar çıkabilirdi.Evinde oldukça başarılı sonuçlara imza atan bir ekip üst üste evinde oynadığı 5 maçı da kazanmasını bildi. Santos ise son 30 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı berabere bitirmesini bildi.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
312 22:30 31.10.2009 Sao Paulo v Gremio Barueri
Derbi de İnternacional ‘ ı tek golle geçe Sao Poulo ‘da moraller yerinde.Evinde oynadığı maçlarda sadece bir mağlubiyeti bulunuyor ve oldukça iyi sonuçlara imza atıyor.İlk maçta da rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.Barueri ise kendi evinde güçlü rakibi Flamengo ‘yu mağlup etmeyi başardı.Sao Paulo bu karşılaşmayı kazanıp yoluna devam eder.
Tahminim: Sao Paulo Kazanır
433 20:00 01.11.2009 Coritiba v Vitória
Aldığı son beraberlikle son sıralardan biraz olsun kurtulmayı başardı.Evlerinde de kolay yenilen bir ekip değiller.Ligin başından beri sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyorlar.Konuk ekipte ise işler yolunda pek gitmiyor.Evelerinde Corinthians ‘ a kaybederken dibe iyice yaklaştılar ve oldukça zor günler onları bekliyor artık.Coritiba müthiş taraftar desteğiyle bu maçı kazanmasını bilir.
Tahminim: Coritiba Kazanır
434 20:00 01.11.2009 Goias v Atletico Mineiro
Goias ‘da kötü gidiş devam ediyor.Üste üste kaybedilen maçlar taraftarın ve kulübün moralini oldukça bozdu.Artık toparlanma vakitleri geldi ama karşılarında oldukça iyi bir ekip var.Konuk ekip ise 3.sırada ve oldukça iyi maçlar çıkarıyor.Deplasman da en çok puan kazanan ekiplerden biri.İlk maçta berabere bitmişti yine beraberlik bekliyorum.
Tahminim: Atletico Mineiro Kaybetmez
435 20:00 01.11.2009 Internacional v Botafogo
Hafta içindeki maçlarda 1-0 lık skorlar alan iki ekipi zor bir karşılaşma bekliyor. Ev sahibi ekip ligin iyi ekiplerinden ve 4.sırada.Kendi evinde rakiplerine geçit vermiyor.Konuk ekip ise Aldığı 3 puanla biraz olsun nefes almasını bildi.Çok zor bir maç gollü bir karşılaşma bizleri bekliyor.4-6 oynanabilir.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
436 20:00 01.11.2009 Palmeiras v Corinthians
Lider hafta içi farklı kazanarak kendine geldi.Zira puan kaybetseydi zor günler yaşayabilirdi.Evinde sadece bir karşılaşmayı kaybetti.Benim en büyük şampiyonluk adayım Palmeiras ‘ta Obina 3 gol atarak yıldızlaştı.Konuk ekip ise Vitoria deplasmanında Federico ‘nun tek golüyle kazanmasını bildi.Ev sahibi müthiş seyircisiyle maçı alır.
Tahminim: Palmeiras Kazanır
451 22:30 01.11.2009 Cruzeiro v Fluminense
Hafta içindeki maçta oldukça zorlanmasına rağmen kazanmasını bildi.Maçta bir ara 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanmasını bildi.Oldukça gollü maçlara şahit olabileceğimiz maçlar Brezilya ‘nın açık futbol anlayışından kaynaklanıyor. Fluminense hafta içi Lyon ‘dan aldığı golcüsünün gol attığı maçta Mineiro ‘yu geçmesini bildi.Oldukça zor bir karşılaşma gollü bir maç bekliyorum.
452 22:30 01.11.2009 Nautico v Sport Recife
Ev sahibi evindeki maçı kazanıp biraz olsun kendine gelmeyi başardı.Ama hala daha zorlu bir durumdalar.Seri galibiyetlere ihtiyaçları var.Buda bu fikstürde zor görünüyor.Konuk ekipte ise bir kıpırdanma mevcut.Son dört karşılaşmadan puanla ayrılmasını bildi.İki ekipte gol ve goller atacaktır üste yakın bir karşılaşma.
453 22:30 01.11.2009 Santo Andre v Gremio
Sondan ikinci sırada bulunan Santo bu maçı almazsa işler oldukça karışacak gibime geliyor.Galibiyet o kadar iyi gelecek ki ev sahibi ekibe.Bu amaç için deplasman karnesi en zayıf ekiplerden biri Gremio ‘dan başka bir takım karşısında zorlanma ihtimalleri vardı.Bence Gremio bu maçı kaybeder.
Tahminim: Santo Andre Kazanır