Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
551 01:30 08.10.2009 Gremio Barueri v Santo Andre
Gremio sezon başından beri götürdüğü güzel futbolu bu haftalara kadar taşıyamadı. Ligde zor günler geçiren ekip bu hafta daha zorlu bir maça çıkıyor. En önemlisi Santo Andre çok sıkıştı. Çünkü altın değerinde puanları toplayamazlarsa ligde tutunmaları çok zor. Kritik bir maç olarak gördüklerini düşünüyorum. Bence bu hafta Gremio Barueri galip gelir.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
552 01:30 08.10.2009 Sport Recife v Santos
Recife bu sezonda çekirge misali zıplarsa şaşmamak gerekir. Her maçta büyük bir istek ve direniş var. Bu şekilde gitmeleri gerçekten ligde kalma arzusu olarak değerlendirilmeli. Santos isminden başka hiçbir kaliteye sahip değil. Bana kalırsa Recife maçından beklememiz gereken tek şey en az 3 gol. Gerisi her zaman büyük risk.
553 03:00 08.10.2009 Atletico Paranaense v Gremio
Paranaense için rakip Gremio olmuş veya bir başkası olmuş fark etmez. Çünkü bana göre onlar bu sezonun en iyi ekiplerinden. Gremio karşısında gali gelerek düşüncelerimi onaylayacaklardır.
Tahminim: Atletico Paranaense Kazanır
554 03:00 08.10.2009 Sao Paulo v Coritiba
Sao Paulo Lider Palmeiras ile puan farkını 5 olarak sabit tutma niyetinde. En azından ligdeki bu durumdan memnunlar diyebilirim. Coritiba ise artık son şanslarını kullanıyor. Internacional galibiyeti ile umut aşıladılar. Benim görüşüm ise bu sadece tesadüf idi. Sao Paulo karşısında işleri o kadar kolay olmayacak. Ev sahibi için zorda olsa kazanabileceği bir maç.
Tahminim: Sao Paulo Kazanır
557 03:50 08.10.2009 Fluminense v Corinthians
Fluminense için fiş çekildi. Bu kadar hafta sonra toparlanamayan bir takım son haftalarda artık formaliteye çıkar. Corinthians formda olmasa da bu karşılaşmada sürpriz yapabilir. Aslında kuponumuza yaklaştıracak kalitede bir maç değil. Sadece Üst için tavsiye verebilirim.
558 03:50 08.10.2009 Internacional v Nautico
Internacional ve Nautico gerçekten ligde en istikrarsız ekiplerden. Bu kadar vasat futbol ile yapabileceklerinin en iyisi de bu olur. Bence maç için fazla riske gerek yok. Tercihimi söylemem gerekirse Alt seçeneğini sizlere tavsiye edebilirim.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
560 03:50 08.10.2009 Vitória v Flamengo
Vitoria bu sezon bizlere hiç güven vermiyor. Flamengo karşısında da işleri gerçekten zor. Bana gör bu hafta sürprizcilere hitap eden maçlardan biri.
Tahminim: Flamengo Kaybetmez
575 03:00 09.10.2009 Botafogo v Atletico Mineiro
Botafogo Goias deplasmanından müthiş bir oyun ile galibiyeti adeta söktü aldı. Bu hafta Mineiro karşısında yapacakları merak konusu. Mineiro Gremio galibiyeti ile biraz daha morallendi. Puana her iki ekibinde ihtiyacı var. Tabiki tek çözüm bu değil. Benim için en doğru seçim ilk yarının yenişemicek olmalar.
Tahminim: İlk Yarı Beraberlik
576 03:00 09.10.2009 Cruzeiro v Goias
Goias ne zaman bir şey beklense beklentileri boşa çıkarıyor. Bu hafta Cruzeiro karşısında da bunu bekliyorum. Yenilir eli boş döner.
Tahminim: Cruzeiro Kazanır
578 03:00 09.10.2009 Palmeiras v Avai
Lider Palmeiras o kadar rahat gidiyor ki herhangi bir kaza için bile kendine kredi sağladı. Avai karşısında da favori olmaları gayet normal. Avai biraz farklı bir takım. Bu durumu iyi düşünmek gerekir. Bence maç için Üst seçeneği en güzel seçim.