141 01:10 03.10.2009 Colon v Banfield
Kısa sürede iyi bir ekip olan Colon zorlu bir maça çıkacak. Banfield gerçekten her sezon Arjantin liginde kaliteli ve dinamik bir yapısıyla takdir toplamıştır. İki takımda ligde son maçlarını kayıpsız kapadı. Bu hafta ikisinden de çok daha zayıf bir maç bekliyorum. Genelde taktik anlayış hakim olacağını düşünüyorum. Maçtan gol sayısının gayet az çıkacağını düşünüyorum.
Tahminimi: 2,5 Gol Alt
146 03:10 03.10.2009 Independiente v Atletico Tigre
Tigre çok zorlanıyor. Mağlup olmaktan başka bir serileri yok. Ev sahibi için kolay bir maç olacağını düşünüyorum.
Tahminim: 1
277 20:00 03.10.2009 Huracan v Racing Club
Huracan kan kaybına dur diyemiyor. Ligin dibinde ne yapacakları belli değil. Racing zor günler geçiren bir diğer ekip. Her 2 takımında puana ihtiyacı var. Gollü maç olacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
302 22:10 03.10.2009 Argentinos Juniors v Estudiantes
Estudiantes ezeli rakibi Boca karşısında galip gelerek sezonun sonuna kadar liderlik koltuğuna oturacak hava yakaladı. Argentinos Godoy deplasmanından galibiyet ile döndü. Bir anlamda zirvenin düğümünün çözülebileceği bir maç. Estudiantes havayı yakaladı diyebiliriz. Galibiyete daha iyi hazırlandıklarını düşünüyorum.
Tahminim: 2
371 02:15 04.10.2009 Newells Old Boys v Atletico Tuc
Newells için çok kritik bir sezon. Dağınıklıkları dillere destan oldu. Artık fazla gol de atamıyorlar. Bu kadar isteksiz bir futbol birde Atletico sıkıntısı eklenirse gerçekten izlenmeye değmez bir maç ortaya çıkar. Az gollü bir maç bizleri bekliyor.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
448 20:00 04.10.2009 Gimnasia La Plata v Chacarita
Gimnasia River Plate deplasmanında boş görünmedi. Aldığı beraberlik ile direnişlerini daha da artırdılar. Zayıf rakipleri karşısında zorlanmamaları gerekir. Güvenimizi tam anlamıyla kazanmış bir ekip değiller. Bu hafta gözü kapalı olmasa da kupona girerler. Gimnasia dikkate alınmalı…
466 22:10 04.10.2009 San Lorenzo v River Plate
San Lorenzo hızından bir şey kaybetmedi. Tigre karşısında da galibiyeti koparmayı başardılar. Şimdi sırada geçen sezona dönme yolunda olan bir River Plate var. River Plate bu kötü performansını devam ettirirse yine zorlanır. Son haftalara kendini bu şekilde taşıması çok zor. Lorenzo karşısında pek şansları yok diyebiliriz. San Lorenzo galip gelerek yoluna emin adımlarla devam eder.
470 00:10 05.10.2009 Boca Juniors v Vélez Sarsfield
Bu Velez tutulacak gibi değil. Önüne geleni ezip geçiyor. Boca onları o kadar zorlamaz. Velez yine galip gelmeyi başarır.
Tahminim: 2
474 02:15 05.10.2009 Lanús v Godoy Cruz
Lanus nedense bekleneni veremedi. Godoy gibi bir takım karşısında da tutunmak zorunda olduklarını biliyorlar. Bunu başarıp başaramayacakları belli değil. Ancak Godoy eğer erken bir gol atarsa ki,bence atacak. Maçta bol gol bizleri bekler. Bence üst seçeneği daha temiz.
Tahminim: 2,5 Gol Üst