Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
336 00:30 20.09.2009 Atletico Pr v Sport Recife
Atletico bu sezon ligde kalmayı başaracak diyebilirim. Ancak Recife için umutlarımız git gide tükeniyor. Bu kadar kısa sürede takımın çok kan kaybetmesi beklenmedik bir sonuç. Maç için söyleyebileceğim tek şey ; Recife saldıracak ve gol bulacak. Rakipleri de bu durumu değerlendirmeye çalışacak. Üst olacak bir maç.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
337 00:30 20.09.2009 Nautico v Atletico Mineiro
Gremio karşısında tutunamayan Nautico için bu maç çok önemli sayılır. Mineiro karşısında puan almaları büyük bir başarı olarak değerlendirilmeli. Mineiro galip gelecek kadar iyi durumda.
Tahminim: Atletico Mineiro Kazanır
338 00:30 20.09.2009 Vitória v Internacional
Çok farklı bir maç isteyenlere işte maç diyorum. Vitoria geçen hafta lider Palmeiras’ı devirdi. Internacional ise evinde Cruzeiro’ya teslim oldu. Gözlerin bu maça çevrilmesi gayet normal. Vitoria evinde kimseye şans tanımaz. Internacional için ise bu maç elde sıfır maçı olur.
Tahminim: Vitória Kazanır
455 22:00 20.09.2009 Avai v Gremio Barueri
Avai bu haliyle fazla tutunamaz.Gemio Barueri karşısında da tutunmaları zor. Barueri bu maçtan puanı kesin çıkarır.
Tahminim: Barueri Kaybetmez
456 22:00 20.09.2009 Gremio v Fluminense
Fluminense için ligin dibi iyi bir yer gibi duruyor. Çünkü çabaları asla yeterli olmuyor. Özellikle Gremio gibi evinde havada karada affetmeyen bir ekip karşısında işleri daha da zor. Fazlaca uzatmaya gerek yok. Haftanın bankolarından olan Gremio maçı bitirir.
Tahminim: Gremio Kazanır
457 22:00 20.09.2009 Santo Andre v Sao Paulo
Bu haftanın sürpriz maçlarından biri. Santo Andre beklediğim sürprizi bu maçta yapacak. Beklentilerime göre Sao Paulo karşısında en az bir beraberlik alacaklarını düşünüyorum.
Tahminim: Santo Andre Kaybetmez
467 00:30 21.09.2009 Corinthians v Goias
İç saha maçlarında başarılı bir yapıya sahip olan ev sahibi Corinthians bu hafta sonunda kendisi kadar güçlü olan rakibi Goias’ı konuk edecek. Saha avantajı ile rakibini yenip sıralamada rakibini altına alacaktır.
Tahminim: Corinthians Kazanır
468 00:30 21.09.2009 Flamengo v Coritiba
Flamengo hafta sonunda zayıf rakiplerinden olan Sport Recife’yi 3-0 la geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bu hafta sonunda da sahasında oynayacak olan ev sahibi rakibi Coritiba karşısında da favorim olacaktır.
Tahminim: Flamengo Kazanır
469 00:30 21.09.2009 Santos v Botafogo
Santos artık adına yakışan sonuçlara imza atmaya başladı. Botafogo ise dışarıdaki maçlardaki başarıları ile ön plana çıkıyor. Düşüncelerimi yoğunlaştırdığımda Santos yine de bir adım önde diyebiliyorum. Santos galibiyeti olursa olsun.. Gerisi önemli değil.
Tahminim: Santos Kazanır