Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
112 01:00 20.06.2009 Newells Old Boys v San Martin
Newells bir türlü suları durultamadı. Takımdaki sinir ve stres özellikle evinde oynadığı maçlarda kendini daha çok gösteriyor. Bu baskıdan kurtulacak önlemleri alamadılar. Yine böylesine stresli bir maça çıkacaklar. İki takımında açık futbol oynamayacaklarını düşünüyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
116 03:15 20.06.2009 Argentinos Juniors v Banfield
Banfield Independiente zaferi ile çok büyük bir iş yaptı. Bu arada Argentinos ise ligin dibine attığı demiri bir türlü çıkaramadı. Bu kadar kötü performans ile işleri çok zor. Tabiki bu hafta zoru başaracaklarını sanıyorum. Banfield bu tür zaferlerden sonra pek istikrarlı maçlar oynayamıyor. Bu maçta fire vereceklerini düşünüyorum. Ev sahibi daha şanslı.
Tahminim: Argentinos Juniors Kazanır
221 22:10 20.06.2009 Independiente v San Lorenzo
Geçen haftanın mağlubiyet ile ayrılan iki ekibi karşılaşacak. Çok zor bir maç olmasını bekliyorum. İki takımda çok dengesiz bir sistem ile mücadele ediyor. Bu şekilde futbol oyununda güzellikler değil sıradan bir maç sergilerler. Orta saha mücadelesi geçer
229 00:20 21.06.2009 Gimnasia Esgrima v Racing Club
Kolay maçların kazanılması zor gibi görünse de Arjantin Ligi farklı skorlar ve agresif futbol ile gidiyor. Bunun yanında bazı ekiplerin aksine farklı bir sıralama olmuyor. Son yıllarda bu geleneği Racing ve River Plate bozdu. Racing bu haftanın kazananları arasında olacaktır.
Tahminim: Racing Club Kazanır
237 03:10 21.06.2009 Atletico Tigre v Rosario Central
Tigre bu sezon biraz tuhaf bir takım olma yönünde ilerliyor. Eğer bu maçı da alamazlarsa artık bu işe inanacağım. Rosario kolay maç alma dönemini atlattı. Bundan sonra maçları o kadar kolay kazanamazlar. Bu hafta puan çıkaracaklarını düşünüyorum ve gollü maç olacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
301 19:00 21.06.2009 Estudiantes v Colon
Estudiantes için bu sezon çok zor biter. Takımın bu anlamsız oyunu ve dirençsiz futbolu başlarına büyük çoraplar örebilir. Colon karşısında işler o kadar kolay değil hatta çok çok zor olacak. İşin özü bu maçtan Colon zaferi de çıkabilir.
Tahminim: Colon Kaybetmez
316 21:00 21.06.2009 Godoy Cruz v River Plate
River Plate için en zor maçlardan biri. Godoy bu sefer affetmez. River Plate için şok bir mücadele olmasını bekliyorum. Godoy galibiyeti zor olanı değil basit
olanıdır.
Tahminim: Godoy Cruz Kaybetmez
324 23:10 21.06.2009 Huracan v Arsenal Sarandi
Geçen hafta Lanus’u perişan eden Arsenal bu hafta güçlü Huracan karşısına çıkacak. Lanus liderlikten Arsenal mağlubiyeti ile ayrıldı. Huracan ise San Lorenzo karşısında aldığı galibiyet ile Şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu gösterdi. Bu hafta hatasız bir maç çıkarmalarını bekliyorum. Ayrıca maçtan 3 gol çıkacağını düşünüyorum.
Tahminim: Huracan Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
325 23:10 21.06.2009 Lanús v Vélez
Lanus büyüsü bozulmuş gibi görünüyor. Velez yeni lider olarak eski lidere kafa tutacak. Ne kadar zor bir maç olduğu konusunda şüphe yok. Ancak bu iki ekip zoru başararak maçtan galibiyet almaya çalışacak. Bence Alt seçeneği daha uygun.
331 01:30 22.06.2009 Boca Juniors v Gimnasia La Plata
Boca taraftarları ateşini Racing karşısında kaybetti. Racing Boca karşısında 3 gollü bir galibiyet alarak sezona bir anlamda farklı bir bakış açısı getirdi. Bu hafta sonucu Boca taraftarı için çok önemli bir maça çıkacaklar. Bu maçtan alınacak bir mağlubiyet onları çileden çıkarabilir. Bu hafta gözler bu maça değil Boca ‘ya çevrilmeli. Fazla sıkıntılı bir maç beklerken Boca farklı da kazanabilir. Bana göre de öyle olacak.
Tahminim: Boca Juniors Kazanır