Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca yorum girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
132 04:00 16.01.2009 U.A.G. (Tecos) v Indios
Apertura heyecanından sonra sırada Meksika dalgasının ikinci aşaması Clausura devrede. Tecos için pek denk bir güç değil. Indios gibi zayıf bir ekip için bu maçta şans pek görünmüyor. Tecos galibiyeti bol gollü olacak
Tahminim: 1 ve Üst
445 01:00 17.01.2009 Jaguares v Atlas
Atlas için çok kalite bir ekip demek gerekir. Meksika Liginde her zaman söz sahibi olmuş olan Atlas bu maçta gözdem. Sezonun ilk maçlarında genelde deplasman ekiplerinde şans faktörü daha fazladır. Tabiki sadece şans değil Atlas gibi güçlü bir ekip olmakta ikinci bir noktadır. Atlas bu maçı kazanacak güce fazlasıyla sahip.
Tahminim: 2
446 01:00 17.01.2009 Monterrey v Puebla
Monterrey için zor günler devam edebilir. Bir türlü istikrarı yakalayamayan ekiplerden olan Monterrey için Puebla tam dişine göre bir rakip. Çok zorlanacaklarını düşünmüyorum. Monterrey’den galibiyet bekliyorum
Tahminim: 1
451 03:00 17.01.2009 Guadalajara v Cruz Azul
Guadalajara ve Cruz Azul son yıllarda birbirlerine güç olarak çok yaklaştılar. Özellikle Cruz çok iyi bir ivme kazandı. Guadalajara ise haliyle biraz daha zayıfladı diyebiliriz. Bu maç bir anlamda bu güç dengesinin bir göstergesi olacaktır. Beraberlik beklediğim bir mücadele.
Tahminim: 0
452 03:00 17.01.2009 Monarcas v San Luis
İddaa tahminlerimizdeki ince noktaları yakalayabilmek Tabiki en önemli mirengi noktasıdır. Bizlerde sizlere bu maç için San Luis galibiyetini ince nokta olarak gösteriyorum
453 05:00 17.01.2009 Necaxa v UNAM. (Pumas)
Orta sıralarda olmaları bile büyük bir başarı olan iki ekibin maçı olacak. Necaxa isterse her maçı alabilir. Pumas ise sadece büyüklere karşı farklı olan bir ekip. Sonuçta oynanmaya değecek bir mücadeleye benzemiyor. Özellikle sezon başında kuponlara pek yalaştırmamalı. Kuponuma almazsam kahrolurum diyenlere Az gol olur seçeneğini öneririm.
Tahminim: ALT
633 20:00 18.01.2009 Toluca v Atlante
Meksika Liginin devleri arasında olan iki ekibin mücadelesi bizleri bekliyor. Bazen arkadaşlarımızdan bu Meksika Ligi maçları nasıl oluyor ? diye sorularla karşılaşabiliyoruz. Nasıl olabilir birçok Avrupa Liginden daha heyecanlı ve zevkli. Biz Meksika Ligi maçlarını heyecan arayanlar için tavsiye ediyoruz. Bu derbiden de Toluca galibiyeti bekliyorum
Tahminim: 1
644 00:00 18.01.2009 Pachuca v Tigres
Pachuca için bir söz söylemek farklı olmadığı sürece gereksiz. Fakat Tigres için çok şey söylemek gerekir. Tigres gerçekten çok iyi bir grafiğe sahip olan takımlardan. Kaliteli ve çok dinamik bir ekip. Bu maçtan galibiyet beklediğimizi belirtmek isteriz. Tigres iyi bir başlangıç yapacaktır.
645 02:00 18.01.2009 Santos Laguna v Club America
Çok büyük bir fark olan iki takımın karşılaşmasından sürpriz beklemiyorum. Santos için Club America zayıf bir ekip. İki takım arasındaki geçmiş maçlarda olduğu gibi bu maçtanda bol gol bekliyorum.
Tahminim: 1 ve Üst