Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
İsveç Allsvenskan Puan Durumu
![]()
İsveç Allsvenskan Form Durum Listesi
![]()
İsveç Allsvenskan 2,5 Gol Alt-Üst Listesi
![]()
İsveç Allsvenskan İlk Yarı/İkinci Yarı Durum Listesi
![]()
İsveç Allsvenskan Geçen Hafta Maç Sonuçları
![]()
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
202=Gais - Mjallby
Gais geçen hafta Malmö deplasmanından 1-0 mağlubiyetle evine döndü.O maçta etkisiz kaldılar.Mjallby ise Aik ile sahasında 0-0 berabere kaldı.İki takımda önceliği yenilmemeye önem vericektir.Kontrollü futbol bekliyorum.Bu maçtan 3 gol çıkması zor.
Tahminim=Alt 1.40
203=Örebro - Malmö
Haftanın en zor maçlarından birisi.Örebro 32 puanla 3.sırada bulunuyor.Malmö ise 36 puanla ikinci sırada.İki takımda son maçlarını kazandılar.Bu maçta Örebro bir adım önde olsa bile 1-0-2 tahminini riskli buluyorum.Tahmini zor maçta ilk yarı beraberliğin denenebileceğini düşünüyorum.
Tahminim=İlk Yarı Beraberlik İY 0 1.80
319=Kalmar - Trelleborg
Kalmar hafta içinde Avrupa Liginde Levski Sofia ya elenerek Avrupa ligine veda etti.Artık lige odaklanmış durumdalar.Trellborg ise son maçında içerde Halmstadı 1-0 yendi.Ben bu maçta sürpriz bekliyorum.Trellborg ikinci yarıda başarılı sonuçlar aldı.Ben sürpriz beklediğim bu karşılaşmada beraberlik seçimini ön planda tutuyorum.
Tahminim=Beraberlik 3.30
323=Aik - Brommapojkarna
Aik hafta içinde Şampiyonlar liginde Rosenborga elendi.Bu sene ligde hiç iyi değiller.Eğer bu kötü gidişini sürdürürlerse lige veda ederler.Brommapojkarna özellikle deplasmanlarda kapanan bir takım.Ben bu maçta 2.5 gol altının yanıltmayacak bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Tahminim=Alt 1.40
347=Gefle - Atvidaberg
İki takımda ligde kötü durumdalar.Savunmalarında verdiği açıklarla puan kaybediyolar.İki denk takımın mücadelesinde birbirinin hatalarından faydalanacağını ve filelerin en az 3 kez sarsılacağını düşünüyorum.
Tahminim=Üst 2.05
348=Hacken - Göteborg
Göteborg hafta içinde Avrupa Liginde benimde beklediğim gibi Alkmarı yendi ama tur atlayamadı.Şimdi lige odaklanmış durumdlar.İki takımında ligde bulundu konum iyi değil.İki takımda istikrarsız sonuçlar alıyorlar.Bu maç bir derbi.Göteborg şehrinin iki takımı karşı karşıya gelecek.Ben bu maçta Hacken ın rakibine yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim=Hacken Kaybetmez 1-0 Çifte Şans 1.30
349=Halmstad - Elfsborg
Elfsborg hafta içinde Avrupa liginde Teteksi eleyerek yoluna devam etti.Halmstad ise Trelleborga deplasmanda 1-0 mağlup oldu.Aralarındaki son 10 maçta Elfsborg 8 galibiyet 1 beraberlik Halmstad ise sadece 1 kez kazanmış.Bu tip istatistikler devam eder.Ligde de Elfsborg rakibine göre daha iyi durumda.Ben Elfsborgun sahadan yenilmeden ayrılacağını düşünüyorum.
Tahminim=Elfsborg Kaybetmez 0-2 Çifte Şans 1.20
Konu İstanbul34 tarafından (06-08-2010 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.