Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
441 ) Ajax - Roda
Bu sezon transferde önemli isimlere imza attıran Ajax ligin ilk maçında Willeme mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Aissati, Sulejmani gibi önemli yetenekleri kadrosuna katan Ajax ofansif anlamda daha da güçlendi. Bu karşılaşmada bol gol bekliyorum.
Tahminim : 2.5 Üstü
Oran : 1.40
311 ) Psv-Sparta
Lige 5-1 lik Utrecht galibiyetiyle başlayan Psv afellay ve coevermansın yıldızlaştığı maçta gerçekten çok etkiliydi.Evinde Den Haaga 5-1 yenilen Sparta Psv ye rakip olamaz. Ev sahibi rakibini farklı mağlup etmesini bilir.
Tahminim : 2.5 Üstü
Oran : 1.30
311 PSV Eindhoven - Sparta Rotterdam Her sene olduğu gibi bu senede Hollanda liginin favori takımlarından olan Psv bence bu maçı da evinde kazanacaktır ve maç üste gidecektir...
Tahmin : 1 veya Üst
![]()
Konu Montana tarafından (13-09-2008 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
334 Den Haag - Az Alkmaar Ev sahibi takımın ilk haftaki aldığı galibiyet herkesi şaşırtmıştı.Az Alkmaar ise ilk maçını kaybetti ve iyi sinyaller vermedi.Aralarında ki maçlara baktığımızda da çoğu maçı üst bitmiş ben bu maça üst diyorum isteyenler ise 10çifte şans deneyebilir...
Tahmin : Üst isteyenler 10çifte şans
![]()
Konu Montana tarafından (13-09-2008 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.
335 Twente - Nec Nijmegen Lige bıraktığı gibi başlayan Nijemegen ilk haftada sürpriz yaptı.İyi takım olduklarını her fırsatta gösteriyorlar.Ben bu maçıda kaybetmezler diyorum ama üst oynamak daha mantıklı...
Tahmin : Üst isteyenler 02çifte şans
![]()
355 Feyenoord - Volendam Feyenoord kendi evinde çok iyi top oynuyor ben bu maçı da kaybetmezler diyorum...
Tahmin : 1
![]()
441 Ajax Amsterdam - Roda İlk hafta yenilerek büyük bir sürpriz yapan Ajax şimdi kendi evinde ilk maça çıkıyor.Taraftar desteğinide arkasına alıp geçen haftayı da unutup bu maçı alacaklardır.Maç üste gidecektir...
Tahmin : 1 banko isteyenler Üst
![]()
Konu Montana tarafından (14-09-2008 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
443 Groningen - Utrecht Deplasmanda aldığı galibiyetle gözleri üstüne çeken Groningen bu sene iyi sinyaller verdi.Evinde de iyi top oynayan Groningen bu maçı kazanacaktır...
Tahmin : 1
![]()
Konu Montana tarafından (14-09-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.